K I 1 1 E R
ناظم انجمن
بابا پول دار یـ رحمی به ما ضعیف ضعفا بکنمن ابایی ندارم بگم فن اینتل و انویدیا هستم
به قول مرسدس
The Best or Nothing
AMD is for poor people
همون حقتون امثال شما رو اپل دو اپشنه بچاپه ......
بابا پول دار یـ رحمی به ما ضعیف ضعفا بکنمن ابایی ندارم بگم فن اینتل و انویدیا هستم
به قول مرسدس
The Best or Nothing
AMD is for poor people
من هر وقت amd فن میبینم یاد مثل گربه و گوشت میوفتماین جملات دقیقا منو یاد مشتری های اپل میندازه که پایه مانیتور رو با 1000 دلار بهشون قالب میکنه
خب وقتی شما با مفهوم price/performance اشنایی نداری انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت
از یه لحاظ هم میشه گفت :
intel is milking dumb people
من هر وقت amd فن میبینم یاد مثل گربه و گوشت میوفتم
تقصیری ندارن فقط دستشون به جنس درست حسابی نرسیده
من ابایی ندارم بگم فن اینتل و انویدیا هستم
به قول مرسدس
The Best or Nothing
AMD is for poor people
هیزم بیار معرکه شدی!؟ بله دوستان اشاره میکنن آتیش بیاره معرکس! لولبالاخره بعد چند سال شاهد کل کل بین تیم سبز و قرمز هستیم که این خودش نشون میده رقابت چقدر نزدیک شده
کسایی که دوست دارن تحلیل فنی این رقابت ها رو بدونن ، برن تو یوتوب و این کانال رو ببینن :
Coreteks
درضمن میتونید برید تو channels همین کانال و حالشو ببرید
باشد که رستگار شوید
دیگه فن بازی هم حدی داره خدایی شما ظاهرا از عمر gpu ها خبر نداری که میایی همچین حرفی میزنی،اگه با یه گرافیک درست رفتار بشه تا سال ها کار میکنه ربطی هم به amd یا nvidia ندارهبنظرم NVIDIA در بسیاری از موارد ازAMDجلوتره درسته کهAMD ارزون تره یا تو تکنولوژی نانو جلوتره و یا در توان مصرفی بهتره ولی عمرش کمه و میسوزه، همچنین در زمینه درجه حرارت ضعیف تره؛منکه عاشق NVIDIA هستم و همیشه خواهم بود
عجیب و غریب عقبه؟!این همه رایزن رایزن میکنین
هنوز تو گیمینگ عجیب غریب عقبه !
با CPU 8 هسته ای هنوز Intel با CPu های 4 هسته ایش کامل جلوتره
واسه ما هم مهم گیمینگه اینجا هم یه فروم گیمینگه حق دارن همه خوششون نیاد. از اونور هم آخه مثلا 4-5 تا فریم بالاتر واقعا چرا باید منو ترقیب کنه از یه سری تکنولوژی اینویدیا بگذرم برم سمت AMD ?
ضمن اینکه همه جا هر بازی میری اولش لوگوئه Nvidia نقش میبنده آدم روحش تازه میشه
دیگه گذشت اون زموناین همه رایزن رایزن میکنین
هنوز تو گیمینگ عجیب غریب عقبه !
با CPU 8 هسته ای هنوز Intel با CPu های 4 هسته ایش کامل جلوتره
واسه ما هم مهم گیمینگه اینجا هم یه فروم گیمینگه حق دارن همه خوششون نیاد. از اونور هم آخه مثلا 4-5 تا فریم بالاتر واقعا چرا باید منو ترقیب کنه از یه سری تکنولوژی اینویدیا بگذرم برم سمت AMD ?
ضمن اینکه همه جا هر بازی میری اولش لوگوئه Nvidia نقش میبنده آدم روحش تازه میشه
از ارائه سند و مدرک مستدل و ارائه فکت # های دندان شکن از شما متشکرمعمرش کمه و میسوز
اوکیاونور هم آخه مثلا 4-5 تا فریم بالاتر واقعا چرا باید منو ترقیب کنه از یه سری تکنولوژی اینویدیا بگذرم برم سمت AMD ?
مترو بهینه سازیش هرچی جلو تر میومدی بد تر میشد مثلا من تو مرحله اول که برف بود 60 فریم اولترا میگرفتم بعد تو مرحله تابستون که عکسش رو بالا گذاشته کشیدم این عدد رو 45 بعد مرحله اخر که بهار باشه ثابتش کردم رو 30 فریم !!! بعضی وقتا تا حتی زیر 30 فریم هم تجربه کردم مرحله بهار رو (با 1060) !دوستمون @kourooshkabir25 صحبت در مورد Division 2 و فریم خوبش کردن که باید بگم اصلا اینطور نیست. مشکل از AMD یا خود سازنده رو نمیدونم ولی عجیب مشکل پرفومانس داره، بعضی از مکان ها به شدت افت فریم داری، شماره ی اولش که با کمک Nvidia بود اصلا همچین مشکلی نداشت، به جز دارک زون که طبق گفته ی سازنده مشکل از سرور لگ بود، پرفومانس شماره ی دومش رسما تو دیواره. اینکه با 1060 توی مترو به 20 رسیدن اصلا منطقی نیست. سیستم من خیلی داغونه و با 1060 توی تنظیمات high اصلا به این فریم نرسیدم، نمیدونم چی شده