ARTiCiX
Gold User
یه سوال این کارت داخل PS5 که استفاده نمیشه ؟من منتظر بودم یه کارت 200-250 دلاری معرفی کنه! اینا قیمتشون تو ایران زیر ۸ میلیون نیست قطعا
Tech preview: Radeon RX 5700 and 5700 XT
یه سوال این کارت داخل PS5 که استفاده نمیشه ؟من منتظر بودم یه کارت 200-250 دلاری معرفی کنه! اینا قیمتشون تو ایران زیر ۸ میلیون نیست قطعا
Tech preview: Radeon RX 5700 and 5700 XT
خیر،این کارت اصلا پشتیبانی سخت افزاری از Ray tracing نداره ولی Ps5 داره.پس قطعا این کارت ها تو Ps5 استفاده نمیشهیه سوال این کارت داخل PS5 که استفاده نمیشه ؟
پس چرا قیمتش زیاده ؟خیر،این کارت اصلا پشتیبانی سخت افزاری از Ray tracing نداره ولی Ps5 داره.پس قطعا این کارت ها تو Ps5 استفاده نمیشه
قیمتش با توجه به عملکردش مناسبه که!پس چرا قیمتش زیاده ؟
خیر میخوام ببینم یه PC هم تراز کنسول های نسل بعد با قیمت معقول میشه بست یا نهقیمتش با توجه به عملکردش مناسبه که!
البته نسل جدید AMD هم هست واسه شاید به این علت زیاده
اگه میخوای از روی قیمت این کارتا قیمت PS5 رو پیش بینی کنی بذار بهت بگم اصلا ایده خوبی نیست
کنسول نسل بعد اخر 2020 مییاد تا اون موقع نسل بعدی کارتای انویدیا و amd هم اومده قیمتای کارتهای فعلی هم افت کردهخیر میخوام ببینم یه PC هم تراز کنسول های نسل بعد با قیمت معقول میشه بست یا نه
هر چقدر هم غیر معقول باشه بازم فکر کنم از قیمت سخت افزار که افتضاح شده کمتر در میادکنسول نسل بعد اخر 2020 مییاد تا اون موقع نسل بعدی کارتای انویدیا و amd هم اومده قیمتای کارتهای فعلی هم افت کرده
اما کنسولای نسل بعد بییان تو کشور قطعا قیمت معقول نخواهند داشت که بخوایم بر اساسش سیستمی ببنیدیم که قیمت معقول داشته باشه!
کلا بستن سیستم و قیمت معقول شده ارزو.هر چقدر هم غیر معقول باشه بازم فکر کنم از قیمت سخت افزار که افتضاح شده کمتر در میاد
amd قیمت های navi رو قبل از عرضه کاهش داد. بسیار هم عالی
همين الانم كارتاى rtx 2080-2080ti نسل بعدين يعنى اگر الانم اينارو داشته باشى واسه نسل بعد فول ساپورتى و بازياى نسل بعد رو مثل اب خوردن ميارهکنسول نسل بعد اخر 2020 مییاد تا اون موقع نسل بعدی کارتای انویدیا و amd هم اومده قیمتای کارتهای فعلی هم افت کرده
اما کنسولای نسل بعد بییان تو کشور قطعا قیمت معقول نخواهند داشت که بخوایم بر اساسش سیستمی ببنیدیم که قیمت معقول داشته باشه!