اخرین اخبار کارتهای گرافیک (AMD & nVidia)

اخرین خبر:
مشخصات 980gtx:

2048 cuda core
و فقط 175 وات مصرفش هست!
با اینکه با همون تکنولوژی ساخت 28 نانو متری ساخته شده مثل سری 700 ولی مصرف برقش کمتر شده.مثلا 770gtx حدود230 وات بوده.
پرفورمنسش احتمال داده میشه در حد 780ti و بالاتر باشه.
همچنین 970gtx
1664 cuda core داره و فقط 145 وات مصرفش هست!
wtf?
همچنین gpu کارت 980gtx کد شناساییش GM204 هست که 16 عدد smx داره و به عبارتی هر smx خودش 128 هسته cuda داره که سر جمع میشه 2048.

انویدیا تو صرفه جویی مصرف انرژی واقعا ترکوند.تا بنچمارکها بیاد ببینیم داخل بازیها چطور کار میکنن این دو تا کارت.احتمالا بخاطر مصرف پایینشون باید خنکتر از سری 700 باشن.

نکته اینکه بر خلاف شایعات قبلی و طبق چیزی که من حدس می زدم معماری ماکسول و سری 900 انویدیا هنوز هم DX11 هست و از پشتیبانی سخت افزاری DX12 که دلیلی برای ارتقای دارندگان کارتهای نسلهای قبلی بود خبری نیست!

نکته اینکه بر خلاف شایعات قبلی و طبق چیزی که من حدس می زدم معماری ماکسول و سری 900 انویدیا هنوز هم DX11 هست و از پشتیبانی سخت افزاری DX12 که دلیلی برای ارتقای دارندگان کارتهای نسلهای قبلی بود خبری نیست!

دقیقا از کجا حدس زدی؟

مصرف انرزی 970 فقط 150 واست هست ! از کارت 760 هم کمتر ! دایرکس 12 رو هم کامل پشتیبانی می کنه ! دلت میاد یه چیزی معادل 780TI با مصرف پایین و فقط 399 دلار بده ؟ !!! ... نه .... :x:d
اصلا معنی کلمه معادل رو میدونی یعنی چی؟؟ جوکه جدیده 780ti معادل 970؟؟ باز میگفتی 980 یه چیز
970 رو حتی نمیشه با 290 amd مقایسه کرد چون 970،256 هستش ولی 290،512 هستش

دقیقا از کجا حدس زدی؟

دقیقا یه دو روز دیگه تا معرفی رسمی صبر کنید تا همگی متوجه بشیم و ببینیم که نظر من درست بوده یا نه :)

اصلا معنی کلمه معادل رو میدونی یعنی چی؟؟ جوکه جدیده 780ti معادل 970؟؟ باز میگفتی 980 یه چیز
970 رو حتی نمیشه با 290 amd مقایسه کرد چون 970،256 هستش ولی 290،512 هستش

ملاک مقایسه ی شما اشتباه هست
بجز پهنای باند 256 یا 512 بیتی رم گرافیکی، سرعت فرکانسی حافظه ی گرافیکی هم مهم هست که اینبار از 7000 مگاهرتز بجای 6000 مگاهرتز نسل قبل بهره برده و در ضمن در این نسل 900 و معماری جدید ماکسول، NVIDIA فن آوری جدیدی رو معرفی کرده که از پهنای باند کمتر بتونه استفاده ی بیشتری رو ببره و سرعتش در کار با حافظه بیشتر بشه.

واقعا کار بدی کرد انویدیا.اصلا من از این سیاستهاش خوشم نمیاد.حالا میخواد حتما یه 980ti یا 990gtx بده با قیمت بالای 599 دلار و بگه اینا نسل دوم مکسول هستن ای مردم بشتابید برای ساپورت کامل دایرکس12 حالا 599+ پول بدید.یا بزاره کلا سال اینده نسل دوم مکسول رو عرضه کنه با قیمت بالاتر.

amd برای گرفتن حداقل چند درصد بازار هم که شده احتمالا r9 390 و کارتهای پایینترش رو با ساپورت کامل دایرکس12 میده.

NVIDIA GeForce GTX 970 Official MSRP Will Be $299 US – Non-Reference Models Will Retail Around $329-$349 US

VIDIA GeForce GTX 970 Official MSRP Will Be $299 US
The news was broke by one of our most trusted sources who revealed that NVIDIA’s second best Maxwell offering in the GeForce 900 series will retail for just $299 US. The source didn’t reveal the exact MSRP for the GTX 980 but told that it could be anywhere around $449 up to $499 US. But the pricing for the GeForce GTX 970 is more or les confirmed and that’s really good news for the entire PC gaming community. I am pretty sure NVIDIA will have a deal or two on their upcoming cards which might add even more value such as a bundle for Borderlands: The Pre Sequel or Witcher 3: The Wild Hunt which will entice users even more to migrate towards the green team.
That’s all that was confirmed however it also makes me wonder, how will NVIDIA fill the massive gap between the GTX 980 and GTX. Suppose the GeForce GTX 980 does end up with a $499 US price which seems likely then there’s a good $200 difference between the two cards and NVIDIA needs something in between to fill the gap. Now here’s what I think (do note that every word posted after this line is speculation), the GeForce GTX 970 has three SMM units disabled so we see two chip variants of the GM204 SKU. The GM204-200 fused on the GeForce GTX 970 has 13 SMM units with 1664 cores while the GeForce GTX 980 has 16 SMM units with 2048 CUDA Cores. We haven’t seen such a large amount of units disabled in a generational switch. The GeForce GTX 680 and 670 had 1 SMX difference while the GeForce GTX 580 and 570 also had 1 SM difference. The GeForce 700 series did change a few things but even those cards had 2 SMX units difference between the GTX 780 and 1 SMX unit difference between the Titan and Titan Black / GTX 780 Ti.

NVIDIA has a launch of their budget friendly GeForce GTX 960 planned for October next month and the card may hit the market at a price point of $199 – $249

Update: The source has now pointed to the GeForce GTX 980’s MSRP which should be set at $549 US. The $549 US brings it closer to the original pricing of the Radeon R9 290X. It makes sense since retailers have already cut prices on the GeForce GTX 780 Ti and can now be seen in the market for $499 US. The card is just around 10 to 15% (This is just a guess, actual numbers can be higher) slower than the GeForce GTX 980 hence why the $549 US makes the Maxwell based card a valid option. However, as earlier pointed out, this leaves a huge gap in between the GTX 970 and GTX 980. The GTX 980 is around $200-250 US more expensive and NVIDIA may launch a few more GM204 SKUs in the future to fill this section since their GM204 still has three SMM units left to be enabled later on.

آخرین ویرایش:

:|
پیشنهادت چیه فرشید جان اگر حدست درست باشه؟ بریم نسل جدید یا نریم؟ البته اگر الان کارت های قوی داشته باشیم.

این مسعود ما کارت قوی داره.
میخواست بفروشتش من نذاشتم.
الان میخواد ببینه چیکار کنه بهتره ؟:x

کارت قوی من در مقابل دوتا 780ti کینگ پین شما شبیه شوخی میمونه! :))
حالا خدا رحم کرده کنسول فنی! #:-s:|
ولی جدا با این تفاسیر چیکار کنیم؟

کارت قوی من در مقابل دوتا 780ti کینگ پین شما شبیه شوخی میمونه! :))
حالا خدا رحم کرده کنسول فنی! #:-s:|
ولی جدا با این تفاسیر چیکار کنیم؟
550 $ که خیلی زیاده حالا میخوای شما صبر کن ببین AMD چی میده بیرون بعدا مقایسه کن ببین اون بهتره یا اینا
(گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی برادر :d)
پ.ن: دادا کارت تو هم که مثله منه :d من نمیفهمم چرا میخوای عوض کنی کارتتو وقتی همه بازی هارو بالا 60 تا فریم میده رو حالت اولترا این کارتی که داری حرف نداره حالا اگر هم میخوای جدید بگیری صبر کن ولی حیفه چون کارتی که الان داری اصلا گیر نمیاد

دوستان فعلا عجله نکنید. ( خصوصا دوستانی که کارت های گرافیک قوی سری 7 یا 6 انویدیا یا AMD R9 دارند.)

باید منتظر بمونیم که Review های تخصصی کارت سری 9 منتشر بشه.

مسئله ای هم که الان خیلی مهمه پشتیبانی سخت افزاری کامل از DirectX 12 هستش که هنوز معلوم نیست. باید منتظر نقد و بررسی ها بمونیم.

اگر کارت های فعلی سری 9 کامل از DX12 پشتیبانی نکنه ، خریدنش برای افرادی که کارت های High-END نسل فعلی رو دارند چندان توصیه نمیشه. (خصوصا در کشور ما که کارت های جدید وقتی میان اولش قیمت های خیلی بالا دارند و باید یکم صبر کرد.)

حتی AMD هم بیکار نمیشنیه و حداقل 3 تا 6 ماه بعد از انتشار سری 9 انویدیا ، کارت های سری جدید AMD میاد. این موقع رقابت داغ میشه و بهتر میشه تصمیم گرفت که کارت گرافیک نسل جدید تهیه کرد یا نه.

-----------------------------------------------

پس فعلا یکم صبر کنید تا نقد و بررسی های رسمی بیاد.

:|
پیشنهادت چیه فرشید جان اگر حدست درست باشه؟ بریم نسل جدید یا نریم؟ البته اگر الان کارت های قوی داشته باشیم.

بعد از بررسی فنی و دقیق کارتهای چن تا برند اصلی 980/970 بهتر میشه نتیجه گیری کرد، فعلا من نظرم روی ارتقا برای دارندگان کارتهای قوی نیست، مخصوصا اگر DX12 در سطح سخت افزار نباشه. من فکر می کنم ماکسول هم Future Level DX11.2 هست فقط.

عکسهایی که روی جلد کارت دوتا برند هست و DX12 نوشته هم فعلا تبلیغاتی محسوب میشه!

دوستان ۹۷۰ و و ۹۸۰ از لحاظ قدرت با ۷۸۰ و تایتان تفاوتی نخواهند داشت. اصل تفاوت در مصرف برق این کارتهاس که بسیار بهینه هستن از این نظر و مصرف بسیار پایین تری دارن. احتمالا چند مدت دیگه جایگزین تایتان با قدرت بیشتر معرفی بشه اما الان تمرکز این کارتها مصرف پاییتره

550 $ که خیلی زیاده حالا میخوای شما صبر کن ببین AMD چی میده بیرون بعدا مقایسه کن ببین اون بهتره یا اینا
(گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی برادر :d)
پ.ن: دادا کارت تو هم که مثله منه :d من نمیفهمم چرا میخوای عوض کنی کارتتو وقتی همه بازی هارو بالا 60 تا فریم میده رو حالت اولترا این کارتی که داری حرف نداره حالا اگر هم میخوای جدید بگیری صبر کن ولی حیفه چون کارتی که الان داری اصلا گیر نمیاد

شما هم 290 tri-x داری؟ کارت خوب و خنکیه خداییش ولی اینو فقط برای بتل 4 گرفتم وگرنه اصولا من فن انویدیا هستم!
فعلا دست نگه داشتم قیمت هایی که داده بیرون بعضی سایت ها زیاد جالب نیستن.

- - -ویرایش - - -

دوستان ۹۷۰ و و ۹۸۰ از لحاظ قدرت با ۷۸۰ و تایتان تفاوتی نخواهند داشت. اصل تفاوت در مصرف برق این کارتهاس که بسیار بهینه هستن از این نظر و مصرف بسیار پایین تری دارن. احتمالا چند مدت دیگه جایگزین تایتان با قدرت بیشتر معرفی بشه اما الان تمرکز این کارتها مصرف پاییتره

مصرف پایینترشون برای گیمر ها زیاد امتیاز فوق العاده ای حساب نمیشه. چون همه الان پاورشون حداقل جوابگوی یدونه کارت هست!مهم پرفورمنس در مقابل قیمتی هست که میدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or