اخرین اخبار کارتهای گرافیک (AMD & nVidia)

52459509250913324122.jpg

14014652988065833353.jpg

98742596216925555229.jpg

بلاخره کارت GTX TITAN BLACK عرضه شد.این کارت تمام قدرت کپلر را با 2880 Cuda Core مانند 780Ti در اختیار شما قرار میده با این تفاوت که دارای 6GB RAM هستش و البته با فیمت 999 دلار
فرکانس هسته ان 889 مگاهرتر هستش که تا 980 مگاهرتز اوج میگیره.فرکانس حافظه اون هم مثل 780Ti با سرعت 7 گیگا هرتز کار میکنه.
GeForce-GTX-Titan-Black-Specifications.jpeg

original.jpg

آخرین ویرایش:
بنچمارکهای رسمی کارتهای GTX 750/750Ti که اولین سری از کارتهای نسل جدید Maxwell هستند منتشر شد:

BF4_01.png

کارت 750Ti به طور متوسط بین 15 تا 20 درصد از کارت AMD R7 265 که رقیب اصلی و همقیمت آن است ضعیفتر است اما در عین حال 20 تا 25 درصد از کارت GTX 650Tiقویتر است و مصرف انرژی آن هم کمتر از 650Ti هست، کارتهای Maxwell در مصرف انرژی بسیار بهینه تر هستند. فعلا برد با R7 265 هست که فعلا در بازار موجود نیست.

NVIDIA's new GeForce GTX 750 Ti unleashes the company's "Maxwell" architecture. It is a quantum leap forward in GPU technology, not because of its performance, but its performance with very little power consumed. NVIDIA has been hard at work fighting the biggest enemy of graphics technology today: power consumption. Every ounce of power a graphics card consumes is turned into heat, which has to be peeled off the GPU, generating noise in the process.

فقط میتونم بگم منتظر یک انقلاب از طرف انویدیا باشید .

معماری MAXWELL شاهکاره این تازه performance per watte میزان بازدهی تازه هنوز 28 نانو متریه :d

perfwatt_1920.gif

FPS-Per-Watt.png

آخرین ویرایش:
59734.png

59741.png

تو اين تست با اینکه 780ti مصرف كمتري از r9 290x داره 20% بازدهي بالاتري هم داره اونم توي عنواني كه قبل از عرضه AMD كلي روش مانور داد و براي GCN بهينه دونستش

درضمن در نظر بگيريد معماري huwaii اخرين نسل GCN هست اما GK110 مربوط به بيش از 1 سال قبل تر از معرفي Huwaii اي كه gcn 2 هست بايد با ماكسولي مقاسه بشه كه ٢-٣ برابر نسبت بازدهي با توانش از رقيب برتره

بلاخره کارت GTX TITAN BLACK عرضه شد.این کارت تمام قدرت کپلر را با 2880 Cuda Core مانند 780Ti در اختیار شما قرار میده با این تفاوت که دارای 6GB RAM هستش و البته با فیمت 999 دلار
فرکانس هسته ان 889 مگاهرتر هستش که تا 980 مگاهرتز اوج میگیره.فرکانس حافظه اون هم مثل 780Ti با سرعت 7 گیگا هرتز کار میکنه.
GeForce-GTX-Titan-Black-Specifications.jpeg

original.jpg
دوست من با قلبمون چرا بازی میکنی ، این خیلی عصبانیه واقعا ... مخصوصا اون گیگابایت قشنگ جای سروری نشسته ، همون طور که توی 780 تایتان ، روی همشون سروری داشت.البته
EVGA هم عالیه که حیف توی ایران نیست یا اگه هست گارانتی خوبی پشتش نیست.

جدا حق با شماست ، فک کنم بهترین واژه براش سفینه باشه
[TABLE="class: tblborder, align: center"]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Chipset
[/TD]
[TD]GeForce GTX TITAN BLACK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Memory Clock[/TD]
[TD]7000 MHz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Process Technology
[/TD]
[TD]28 nm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Memory Size[/TD]
[TD]6144 MB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Memory Bus[/TD]
[TD]384 bit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Core Clock[/TD]
[TD]Base / Boost clock:889 / 980 MHz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Card Bus[/TD]
[TD]PCI-E 3.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Memory Type[/TD]
[TD]GDDR5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]DirectX[/TD]
[TD]11.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]OpenGL[/TD]
[TD]4.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]PCB Form[/TD]
[TD]ATX[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Digital max resolution[/TD]
[TD]4096 X 2160(via a single HDMI connector and not supported with two DVI connectors)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Analog max resolution[/TD]
[TD]2048 x 1536[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Multi-view[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]I/O[/TD]
[TD]Dual-link DVI-I*1 / DVI-D*1 / DisplayPort*1 / HDMI*1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Card size[/TD]
[TD]L=282mm, W=110mm, H=43mm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Power requirement[/TD]
[TD]600W[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
9742_m.jpg
9744_m.jpg

واقعا زیبا و تهیج کننده ست.البته من هم فک میکنم بقیه رقبا ی گیگابایت بیکار نشینند.مثل زمانی که EVGA بعد از گیگا 780 رو زد. گیگابایت ازین نظر واقعا جلوتره. البته زوتک هم واقعا شرکت خوبیه . اما من خودم اول EVGA بعد گیگا بایت و بعد زوتک رو دوست دارم. ازین نظر با شما اقای milkar هم عقیدم که حیف که EVGA تو ایران نیست، اما غصه نداره گیگا هست .گیگاهم عالیه

جدا حق با شماست ، فک کنم بهترین واژه براش سفینه باشه
[TABLE="class: tblborder, align: center"]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Chipset[/TD]
[TD]GeForce GTX TITAN BLACK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Memory Clock[/TD]
[TD]7000 MHz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Process Technology[/TD]
[TD]28 nm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Memory Size[/TD]
[TD]6144 MB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Memory Bus[/TD]
[TD]384 bit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Core Clock[/TD]
[TD]Base / Boost clock:889 / 980 MHz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Card Bus[/TD]
[TD]PCI-E 3.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Memory Type[/TD]
[TD]GDDR5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]DirectX[/TD]
[TD]11.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]OpenGL[/TD]
[TD]4.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]PCB Form[/TD]
[TD]ATX[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Digital max resolution[/TD]
[TD]4096 X 2160(via a single HDMI connector and not supported with two DVI connectors)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Analog max resolution[/TD]
[TD]2048 x 1536[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Multi-view[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]I/O[/TD]
[TD]Dual-link DVI-I*1 / DVI-D*1 / DisplayPort*1 / HDMI*1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Card size[/TD]
[TD]L=282mm, W=110mm, H=43mm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: midborderline, align: left"]Power requirement[/TD]
[TD]600W[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

واقعا زیبا و تهیج کننده ست.البته من هم فک میکنم بقیه رقبا ی گیگابایت بیکار نشینند.مثل زمانی که EVGA بعد از گیگا 780 رو زد. گیگابایت ازین نظر واقعا جلوتره. البته زوتک هم واقعا شرکت خوبیه . اما من خودم اول EVGA بعد گیگا بایت و بعد زوتک رو دوست دارم. ازین نظر با شما اقای milkar هم عقیدم که حیف که EVGA تو ایران نیست، اما غصه نداره گیگا هست .گیگاهم عالیه

این سفینه شما حتی از HD 7990 2GB هم ضعیف تره ! چه برسه به HD 7990 6GB ! اون که سفینه معمولی بود! سفینه GTX TITAN BLACK هم با قیمت 1000 دلاریش از کارت 580 دلاری Radeon HD 7990 ضعیف تره! فکر کنم حدود 20 تا 30% ضعیفتر باشه! شایدم بیشتر و شایدم کمتر!

آخرین ویرایش:
این سفینه شما حتی از HD 7990 2GB هم ضعیف تره ! چه برسه به HD 7990 6GB ! اون که سفینه معمولی بود! سفینه GTX TITAN BLACK هم با قیمت 1000 دلاریش از کارت 580 دلاری Radeon HD 7990 ضعیف تره! فکر کنم حدود 20 تا 30% ضعیفتر باشه! شایدم بیشتر و شایدم کمتر!

من موندم کسی که کارت دوال gpu میاد با کارت تک gpu مقایسه میکنه چطور میشه بعدا به مقاله هایی که مینویسه تو سایتش اعتماد کرد:d

این تستو برای امثال شما گذاشتم که اصلا دقت نمیکنید

59734.png

780ti تک هسته ایی که oc شده اومده 7970 دوال دوهسته ایی بخاری برقی پشت سر گذاشته چی میگی برا خودت ؟ :d

معماری amd فقط بدرد کنسول میخوره ارزون و بصرفه . اما توان رقابت با انویدیا اینتل هیچوقت نداشته

برای شفاف سازی اذهان منحرف و امثال شما عرض کنم از نظر قیمت ، از نظر من! خرید 7990 با 6 گیگ حافظه و 580 دلار ، به صرفه تر از خرید تایتان بلک 1000 دلاریه! کل قضیه همین بود که شما چنین فشاری بهت اومد.

محز اطلاع شما که تمامی مطالب سایت بنده به دلیل جلوگیری از هر گونه سوء تفهام در صورتی که ترجمه باشه ، حتما لینک منبع خواهد داشت. اما اگر تالیفی باشه لینک منبع نخواهد داشت.

موفق باشی.

مشکل همینه که شما نمیدونی یه کات دوال gpu مثل 7990 چه مشکلات از نظر ساپورت گیم و درایو داره . چون فقط اخبار از اینترنت میخونی و اعداد ارقام تو بنچمارها میبینی خبر از واقعیت نداری :d

آخرین ویرایش:
780ti تک هسته ایی که oc شده اومده 7970 دوال دوهسته ایی بخاری برقی پشت سر گذاشته چی میگی برا خودت ؟ :d

معماری amd فقط بدرد کنسول میخوره ارزون و بصرفه . اما توان رقابت با انویدیا اینتل هیچوقت نداشته

برای شفاف سازی اذهان منحرف و امثال شما عرض کنم از نظر قیمت ، از نظر من! خرید 7990 با 6 گیگ حافظه و 580 دلار ، به صرفه تر از خرید تایتان بلک 1000 دلاریه! کل قضیه همین بود که شما چنین فشاری بهت اومد.

من موندم کسی که کارت دوال gpu میاد با کارت تک gpu مقایسه میکنه چطور میشه بعدا به مقاله هایی که مینویسه تو سایتش اعتماد کرد
yahoo_4.gif

محز اطلاع شما که تمامی مطالب سایت بنده به دلیل جلوگیری از هر گونه سوء تفهام در صورتی که ترجمه باشه ، حتما لینک منبع خواهد داشت. اما اگر تالیفی باشه لینک منبع نخواهد داشت.

موفق باشی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or