خیر می گن شدنی نیست سیوش کاملا انلاین شده مگه بعدا اپدیت بده سونی یا حرکت خاصی براش پیدا کنن اما احتمالش ضعیفهدوستان نسخه کاملا آفلاین GT7 هم اومده؟ یه همچین چیزی من فکر کنم دیدم درسته؟ سیو آفلاین هم یعنی فیکس شده براش؟
باید صبر کنی نسخه exFAT بیاددوستان الان بازیهایی مثل ولورین که ورژن دامپشون اومده رو میشه رو هارد داخلی بازی کرد یا اکسترنال میخواد؟؟؟
ظرف ۲۴ ساعت ورژن جدید اومد.من ردیت اخبار پورت شدنشو چند روز پیش دیدم. امروزم دیدم اپدیت جدیدش اومده و خبرشو اینجا گذاشتم. هیچکی ندیدم بازیارو تست کرده باشه و سازندشم اون موقع نتونستم پیدا کنم برای همین اومدم در جواب شما بنویسم عمرا الان بتونه botw رو اجرا کنه در اینده اپتیمایز بشه احتمالا بتونه
که یکم گشتم تونستم اکانت ایکس سازندشو پیدا کنم و دیدم تست botw رو همین ورژنو گذاشته. ۳۰ فریم کاملا استیبل قابل اجراس همین الان
بنظرم خودتونو با بازیای دیگه سرگرم کنید بذارید مشکلاتش حل بشه بعد برید سراغش هرچند الانم ظاهرا خیلی خوب جواب میده. این ۳۰ فریم جوری استیبله که انگار کلا مشکل پرفورمنس نداره ۶۰ فریمم فکر کنم بتونه اجرا بشه (من botw رو روی خود سویچ رفتم تا جایی که میدونم کلا بازی ۳۰ فریم بود رو پی سی با ماد ۶۰ فریمش کردن رو فایو هم احتمالا با یکم دستکاری بشه ۶۰ فریم انلاک کرد)
BlackBearReloaded (@BlkBearReloaded) on X
۰۳۰ امروز ریلیز شد پشتیبانی از اپدیت و دی ال سی بازیا، زبانای مختلف، لانچر و ui جدید، اپسکیل، استاتر کمتر، مشکل خارج شدن از بازیا که گاهی ده ثانیه طول میکشید هم حل شدبایونیتا میشه بازی کرد؟ظرف ۲۴ ساعت ورژن جدید اومد.۰۳۰ امروز ریلیز شد پشتیبانی از اپدیت و دی ال سی بازیا، زبانای مختلف، لانچر و ui جدید، اپسکیل، استاتر کمتر، مشکل خارج شدن از بازیا که گاهی ده ثانیه طول میکشید هم حل شد
من خود سویچ رو داشتم زیاد چیز خاصی برام نداره فقط totk نرفتم که اونم دیروز یکی تست کرده بود فعلا قابل اجرا نیست. ولی برای بقیه دوستان، اگه بازیاشو نرفتید حتما پیشنهاد میکنم برید انحصاریای نینتندو شاهکارن
من با شبیه ساز رو کامپیوتر Zelda breath of the wild رو با زیرنویس فارسی یکم بازی کردم ولی سیستمم جواب نمیداد الان میشه با این شبیه ساز زیرنویس فارسی هم اجرا کرد؟؟ظرف ۲۴ ساعت ورژن جدید اومد.۰۳۰ امروز ریلیز شد پشتیبانی از اپدیت و دی ال سی بازیا، زبانای مختلف، لانچر و ui جدید، اپسکیل، استاتر کمتر، مشکل خارج شدن از بازیا که گاهی ده ثانیه طول میکشید هم حل شد
من خود سویچ رو داشتم زیاد چیز خاصی برام نداره فقط totk نرفتم که اونم دیروز یکی تست کرده بود فعلا قابل اجرا نیست. ولی برای بقیه دوستان، اگه بازیاشو نرفتید حتما پیشنهاد میکنم برید انحصاریای نینتندو شاهکارن
PCSX2 on PS5
خلاصه ک زدن ب emu رو ps5 شدید...
انصافا هم با اجرای عالی طبق ویدیوهاش..
View attachment 423422
خب بخش اجرای Emu همیشه رو نسلای امروزی و هک شده ب نظرم لذت بخشه حالا اینجا داره سوال میکنه;
آیا PS5 دارای یک موتور گرافیکیه که به صورت بومی در PCSX2 تعبیه شده باشه یا اینکه پورتی هست که از طریق نرم افزار اجرا می شه؟ وضعیت چگونه خواهد بود - آیا یک رابط گرافیکی در PCSX2 وجود داره، و اگر بومی کنسول باشه، آیا دقیقاً مانند PS2 بومی با گرافیک عالی خواهد بود؟
تو جوابش گفته;
«رندرینگ پردازنده گرافیکی (GPU) PS5. همانطور که گفتی، این مثل یک پیاس۲ نیتیو (بومی/اصلی) با گرافیک فوقالعاده خواهد بود.»
View attachment 423423
لینک ویدیو;
Sword (@sword_pdf) on X
نوبت emu ps3 شدو اجرای موفق بازی GTA VI (نیکو بلیک) ک دارن روش کار میکننتشکر دوست عزیز بابت پست مفیدتون
همچنان منتظر پورت شبیه ساز کنسول PS3 هستیم
نسخه عادیش هم اومده اما جای 100 گیگ می شه 183 گیگدوستان الان بازیهایی مثل ولورین که ورژن دامپشون اومده رو میشه رو هارد داخلی بازی کرد یا اکسترنال میخواد؟؟؟

خبر دوم هم خوبه هم بد ، باید کنسول آپدیت بشه تا این قابلیت نصب بشهدرود دوستان...
دوتا خبر خوب! اول اینکه مشکل هنگ و خاموشی و ریست شدن روی webkit-autoloader-installer_v0.5.2 رو متوجه شدم! یبار کنسول رو ریست فکتوری و مجدد جیلبریک کردم درست شد! به هیچ عنوان پیلودهای اضافی رو فعلا نصب نکنید! چون باعث کرش میشه!
خبر خوب دوم هم مربوط به عرضه شدن آپ اسکیلر QSSR برای کنسول های playstation 5 fat / slim هست!![]()
![]()