من دیسک ۱۰.۶۰ هستم تا الانم کپی خور نکردم ، یکی دو ساله کلا داشتم با همین بازیام سر میکردم تا کپی خوره بیاد،نمیارزید برام این همه پول بدم بابت بازی ب ۴تا اکانت فروش،از پول خود کنسول بیشتر در میومد اگه توی این ی سال بازی میخریدم،بماند..اگر تصمیم به کپی خور کردن دارید اگر زیر ۱۳ هستید اصلا آپدیت نکنید
چند ماهی بدون بازی سر کنید ولی آپدیت نکنید چون هرچی ورژن شما بره بالاتر از کپی خور دورتر میشید
وقتی نیاز به دیسک داره یعنی 50 دقیقه در کار نیست دیگهالان من متوجه نشدم ایا اون ۵۰ دقیقه برای ورژن ۱۱ از بین رفته؟یا رو همین ۵۰ دقیقه بمونیم فعلا
همین دیسک ورژن جدید رو بگیر راحت کپی خور میشه مشکلی نداره با دیسکمن دیسک ۱۰.۶۰ هستم تا الانم کپی خور نکردم ، یکی دو ساله کلا داشتم با همین بازیام سر میکردم تا کپی خوره بیاد،نمیارزید برام این همه پول بدم بابت بازی ب ۴تا اکانت فروش،از پول خود کنسول بیشتر در میومد اگه توی این ی سال بازی میخریدم،بماند..
حالا من الان میخوام کپی خور کنم،بنظرت الان کپی خور کنم؟همین نسخه ای ک جلبریک ک میکنن ی دیسک بلوری هم میگیری ک ۵۰ دقیقه صبر نخواد،یا کپی خور نکنم صبرکنم نسخه جدیده کامل بیاد؟
خیر فعلا خبری نیست نصفه هستمثل اینکه ۱۳.۴۲ با اکسپلویت بلوری، بدون ۵۰ دقیقه و اینا اومده.
پ.ن: آقا فیروز: عزیزان تایید میکنن؟
تا این لحظه چیزی نیومدهدرود
دوستان مثل اینکه به خبرهای هست که گفته میشه قراره نرم افزارهای جدید هک برای دستگاههایی تا ورژن 13.40 ، امشب به صورت پابلیک منتشر بشه ... فقط امیدوارم مشکل 50 دقیقه ای حل بشه
مشتی منبع خبریت کجاستدرود
دوستان مثل اینکه به خبرهای هست که گفته میشه قراره نرم افزارهای جدید هک برای دستگاههایی تا ورژن 13.40 ، امشب به صورت پابلیک منتشر بشه ... فقط امیدوارم مشکل 50 دقیقه ای حل بشه
الان خبرش رو دیدم اما هک نیستدرود
کاش این اجرای بازیا تو داخلی حل بشه و حداقل پول خارجی ندیدم ...بنظرم پول اضافه سدوستان لطفا یه اس اس دس اکسترنال مناسب اجرای بازیهای کپیخور پلی 5 معرفی کنین

سلامدوستان لطفا یه اس اس دس اکسترنال مناسب اجرای بازیهای کپیخور پلی 5 معرفی کنین
بهتره که یک اس اس دی ترجیحا دی رم دار بخری داخل تبدیل بذاری اکسترنال مشخص نیست توش چیه مگه نقدش پیدا کنیدوستان لطفا یه اس اس دس اکسترنال مناسب اجرای بازیهای کپیخور پلی 5 معرفی کنین
سلام یعنی برای ۱۳.۴۲ هم به زودی به روش وب کیت میشه جیلبریک کردم؟الان خبرش رو دیدم اما هک نیست
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خبر مهم برای PS5
WebKit جدید برای PS5 تا Firmware 13.42
طبق اطلاعات منتشرشده، یک WebKit جدید برای PS5 در دسترس قرار گرفته که تا Firmware 13.42 قابل تست است و برخی کاربران نیز موفق به اجرای آن شدهاند.
اما یک نکته بسیار مهم:
این WebKit بهتنهایی Jailbreak کامل نیست.
در حال حاضر فقط بخش ابتدایی زنجیره، یعنی WebKit و Userland Exploit، در دسترس قرار گرفته است.
بخش اصلی بعدی یعنی Kernel Exploit هنوز منتشر نشده؛ اما طبق ادعای توسعهدهندگان، قرار است بهزودی برای Firmwareهای تا 12.00 منتشر شود و در ادامه با WebKit جدید زنجیره کامل شود.
اگر این اتفاق عملی شود، برای کاربران Firmware 10.20 تا 12.00 خبر بسیار امیدوارکنندهای خواهد بود.
نکته مثبت دیگر این است که این مسیر ظاهراً نیازی به دیسک یا بازی خاص ندارد و میتواند از طریق WebKit اجرا شود.
تست WebKit
اگر کنجکاو هستید و دانش فنی کافی دارید، میتوانید WebKit را از طریق پروژه SlopKit2 تست کنید:
PS5
هشدار مهم
اگر هنگام تست پیام Success دریافت کردید، به هیچ عنوان تصور نکنید که کنسول Jailbreak شده است.
Success فقط به معنی موفقیت در اجرای WebKit است و هنوز Kernel Exploit و زنجیره کامل Jailbreak در دسترس نیست.
همچنین هنگام انجام تست، حتماً تمام اقدامات لازم برای جلوگیری از آپدیت ناخواسته Firmware را انجام دهید.
یک اشتباه کوچک ممکن است باعث شود کنسول به سرورهای Sony متصل شده و Firmware آن آپدیت شود.
بنابراین این تست در شرایط فعلی بیشتر برای افراد کنجکاو و کسانی مناسب است که دانش فنی کافی دارند و دقیقاً میدانند چه کاری انجام میدهند.
در مجموع، این خبر میتواند یکی از امیدوارکنندهترین اتفاقات اخیر برای Scene پلیاستیشن ۵ باشد.
اگر Kernel Exploit وعدهدادهشده واقعاً برای Firmwareهای تا 12.00 منتشر شود، میتوانیم شاهد کامل شدن زنجیره WebKit تا Kernel برای این نسخهها باشیم.
ویدئوی مربوط به این خبر: