mkh-n71
کاربر سایت
به عنوان مثال لیست تموم بازیای که لانچ شده تو سال 2024 رو باید از کدوم سایت بگیرم ؟دوست عزیز
PPSA08772
مربوط به PS5 هست.
همونطور که در پست قبلی اشاره شده که بازی asrobot رو برای نسخه 7 بکپورت کرده و ممکنه تمامی بازی ها بکپورت ۲ به بالا رو دریافت کنن
Wo Long Fallen Dynasty - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
برا پی اس ۵ عه دیگهاین دی ال سی برای پلی 5 هستش یا 4 ؟
wo long fallen dynasty تو لیست بازیا 2023 ندیدم یعنی تو گوگل سرج زدم و نوشتم list ps5 games 2023... ولی این بازی نبود ؟
List of PlayStation 5 games - Wikipediaبه عنوان مثال لیست تموم بازیای که لانچ شده تو سال 2024 رو باید از کدوم سایت بگیرم ؟
هک جدید تا ۱۲ رو کاور میکنه و نیاز به دیسک داره که تو دسترس ما ایرانی ها حداقل نیسدرود دوستان امیدی به ۱۲.۰۵ هم هست؟
بساط هک خیلی داغ شده
اینو که قبلا رفتم ... قاطی پایته .... یه سایتی باشه که فقط مثلا لیست 2023 رو بده یا فقط لیست 2025 بده ...
List of all PlayStation 5 games - MobyGamesبه عنوان مثال لیست تموم بازیای که لانچ شده تو سال 2024 رو باید از کدوم سایت بگیرم ؟
خدا کنه یکی بیاد قال قضیه رو بکنه و تمومش کنه .... چقد چشم انتظار .... لیست بازیامو جمع کردم ولی هنوز در انتظاررررررریه شیرمرد پیدا شه نسخه پی اس ۵ اتم فال رو دامپ کنه![]()

حاجی من اکثر بازیهای رو تا اخر ۲۰۲۵ رفتمخدا کنه یکی بیاد قال قضیه رو بکنه و تمومش کنه .... چقد چشم انتظار .... لیست بازیامو جمع کردم ولی هنوز در انتظاررررررر![]()
سلام آقا رضا،به روز رسانی وضعیت هک PS5
-Gezine ویدیویی از mast1core را به اشتراک گذاشت که تا FW 12.40 سازگار است
-Echo Stretch تایید کرد که تا فریمور 12.00 , kstuff کار خواهد کرد
- سیستم عامل هدف به 12.00 به روز , ب رنگ زرد شد
View attachment 406163
درود دادا, یادمه ایدیتو,بعلاوه دوستان دیگه و ارزوی سلامتی دارم برای همه...سلام آقا رضا،
من از زمان فریمور 7.02 (ps4) میام،یادش بخیر انگار همین دیروز بود،عمر گران گذشت و میگذرد.
در مورد اینکه فریمور نسخه 12 (ps5) داره به هک نزدیک میشه،آیا شامل 12.40(آخرین آپدیت در حال حاضر) هم میشه یا صبر ایوب میطلبه؟![]()
با توجه به اینکه الان هک شامل دستگاه های توی ویترین و اکبند هم می شه شما نگه داشتن اخرین فریمور برات ارزشی ندارهسلام آقا رضا،
من از زمان فریمور 7.02 (ps4) میام،یادش بخیر انگار همین دیروز بود،عمر گران گذشت و میگذرد.
در مورد اینکه فریمور نسخه 12 (ps5) داره به هک نزدیک میشه،آیا شامل 12.40(آخرین آپدیت در حال حاضر) هم میشه یا صبر ایوب میطلبه؟![]()