اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

دوست عزیز
PPSA08772
مربوط به PS5 هست.
همونطور که در پست قبلی اشاره شده که بازی asrobot رو برای نسخه 7 بکپورت کرده و ممکنه تمامی بازی ها بکپورت ۲ به بالا رو دریافت کنن
Wo Long Fallen Dynasty - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
به عنوان مثال لیست تموم بازیای که لانچ شده تو سال 2024 رو باید از کدوم سایت بگیرم ؟

• Like
Reactions: esi overlord
این دی ال سی برای پلی 5 هستش یا 4 ؟
wo long fallen dynasty تو لیست بازیا 2023 ندیدم یعنی تو گوگل سرج زدم و نوشتم list ps5 games 2023... ولی این بازی نبود ؟
برا پی اس ۵ عه دیگه
دی ال سی بازیهای ۴ که از اول تو دسترس بود

خدا کنه یکی بیاد قال قضیه رو بکنه و تمومش کنه .... چقد چشم انتظار .... لیست بازیامو جمع کردم ولی هنوز در انتظاررررررر 8->
حاجی من اکثر بازیهای رو تا اخر ۲۰۲۵ رفتم
چندتا مونده
مثل گوست اف یوتی
ولی شما که امکان تجربه نداشتی
اکثرا بازیهای ۵ دامپ شده و موجوده نباشه ام تا چند روز دیگه اکثرشون میاد
غیر از نسخه های پی اس ۴

Kstuff 1.6.7

Implemented auto-mounting🎉
Added USB Rest Mode support with USB monitoring

Dump Runner 1.00 Beta released
Added App Install With Icon-Loading From Menu-PS4 Open Folder Support ( Beta )

با این نسخه می تونید بازی از منوی اصلی دیگه اجرا کنید بدون اتاهن یا ایتمز فلو فقط با kstuff

آخرین ویرایش:
به روز رسانی وضعیت هک PS5

-Gezine ویدیویی از mast1core را به اشتراک گذاشت که تا FW 12.40 سازگار است
-Echo Stretch تایید کرد که تا فریمور 12.00 , kstuff کار خواهد کرد
- سیستم عامل هدف به 12.00 به روز , ب رنگ زرد شد

View attachment 406163
سلام آقا رضا،
من از زمان فریمور 7.02 (ps4) میام،یادش بخیر انگار همین دیروز بود،عمر گران گذشت و میگذرد.
در مورد اینکه فریمور نسخه 12 (ps5) داره به هک نزدیک میشه،آیا شامل 12.40(آخرین آپدیت در حال حاضر) هم میشه یا صبر ایوب میطلبه؟😄

سلام آقا رضا،
من از زمان فریمور 7.02 (ps4) میام،یادش بخیر انگار همین دیروز بود،عمر گران گذشت و میگذرد.
در مورد اینکه فریمور نسخه 12 (ps5) داره به هک نزدیک میشه،آیا شامل 12.40(آخرین آپدیت در حال حاضر) هم میشه یا صبر ایوب میطلبه؟😄
درود دادا, یادمه ایدیتو,بعلاوه دوستان دیگه و ارزوی سلامتی دارم برای همه...
ببین خب همونطور ک اشاره داشتی و اینم خاطرت باشه اونموقع خودمم اومدم اونجا گفتم کنسول 5.05 داشتمو بنا ب دلایلی فروختم بعدش ک مجدد خریدم با فریمور 7.55 گرفتم , همون موقع مثل همین حسی ک بقیه دارنو داشتم اما با این تفاوت ک میدونستم باید صبر کنم و اخرش ب قول خودت انگار دیروز بود ک فریمور 7.55 ک هیچ بعدشم هک شاملش شد...بنابراین الانم بهت همونو میگم , صبر کنی ایشال همه چیز ردیف میشه بعد برات میشه خاطره..

سلام آقا رضا،
با توجه به اینکه الان هک شامل دستگاه های توی ویترین و اکبند هم می شه شما نگه داشتن اخرین فریمور برات ارزشی نداره
نهایت می فروشی یک دستگاه اکبند یا کارکرده می خری هکش می کنی
در کل سوراخ 5 پیدا شده احتمالش زیاده که 12.40 هم به فاصله کمی بعدش هک بشه حتی بالاترش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or