اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

آقا این عکس چی میگه؟ من دارم میبینم که باگی که توی ورژن 8 تا 8.60 هست توی ورژن 9 تا 9.60 و 10 تا 10.6 هم هست. یعنی اگر وایسیم اینا هم با همون باگ قابل جیل بریک شدن هستن؟
بعد Userland یعنی چی؟ که هنوز اونجا Lua تا ورژن آخر تیک خورده؟
لطفا یکمی در مورد این توضیح بدید هر کسی که میتونه.
عملا یعنی کشک
جلوی هک بلوری بعد از 8 گرفته شده پس فقط LUA الان راهشه که دیسک ژاپونی کمیاب می طلبه
ضمنا KSTUFF جدید منتشر شد و فریمور 8 هم هک شد
این نسخه دیگه اجازه ی نصب DLC هم می ده(من می گفتم چرا دی ال سی های نصب شده م کار نمی کنن)
خوبی هک های بالاتر اینکه می شه بازی های فریمور بالا لازم پورت کرد

آقا این عکس چی میگه؟ من دارم میبینم که باگی که توی ورژن 8 تا 8.60 هست توی ورژن 9 تا 9.60 و 10 تا 10.6 هم هست. یعنی اگر وایسیم اینا هم با همون باگ قابل جیل بریک شدن هستن؟
بعد Userland یعنی چی؟ که هنوز اونجا Lua تا ورژن آخر تیک خورده؟
لطفا یکمی در مورد این توضیح بدید هر کسی که میتونه.
درود
ببین رفیق اینو قبلاهم راجبش تو پستای قبل و همینطور پیج 17 توضیح دادیم..
یوزرلند یا همون نقطه ورود یا یک وبکیت اکسپلویت ب تنهایی(و در اصل بدون کرنل اکسپلویت کارایی نداره)
اینم توضیح یکی از رفقا ب نام m.a.t در رابطه با LUA ست ک میتونه کامل کنه
LUA یه زبان اسکریپت نویسی عمومی ـه. معمولا روی انواع دستگاه ها هم پشتیبانی میشه.
ظاهرا الان تونستن از طریق فایل سیو و بازی های ژاپنی یه اسکریپت LUA رو توی دستگاه اجرا کنن. تا فریم ور‌های بالا هم پشتیبانی میشه.

در حال حاضر رو کنسول PS5 دارن رو kstuff کار میکنن ی جورایی شاید تو توضیح کوتاهش ی چیزی شبیه ب کرنل اکسپلویته , البته با تفاوت نسبت ب نسل قبلش چرا که با وجود لایه امنیتی بیشتر رو کنسول PS5 که نسبت ب زمان قبل رو دارا هست(هایپروایزر) دچار محدودیت در اجرای کامل میشه تا زمانیکه کاملم نشه نمیشه کاریش کرد..

بنا بر این دست ب عصا با همین روش هک فعلی داره منتقل میشه و تا فریمورای 8 هم رسیده ک البته اکو اشاره داشته ک میشه بازیهای PS4 مثل قبل و حتی PS5 هم باهاش تا همین فریمورای 8 اجرا کرد و ظاهرا بدون مشکل و ایراد یا کرش در بازیا خواهد بود البته اینارو در حال حاضر دارن تست روش انجام میدن اون مشکلات نصب صحیح و اجرای dlc در خصوص بازیهای PS4 هم قبلتر فیکس شدش و ربطی ب هکو انتقالش رو فریمورای 8 نداره حال اینکه دقیقا مثل قبل از طریق دیسک باشه و یا از طریق LUA خواهد بود رو ب زودی مشخص میشه (ظاهرا ک از طریق Lua س)...ولی چیزی ک هست این انتقال هک تا فریمورای 8 صورت گرفته...
در نتیجه هیچ چیزی الکی نیس اگر قرار بر الکی بودن باشه کلا هک PS5 رو همه فریموراش با روش kstuff سرکااریه چون تا زمانیکه خود بازیای در خصوص نسل خودشو اجرا نکنه(تبدیل نشه ب یک هک کامل) پس بیخوده...!(نتیجه گیری بعضیا ک متاسفانه میان فقط شرایط خودشونو رو هر فریموری ک هستن بهتر توضیح میدن بقیه هم مهم نیستن)!!
لطفا زود نتیجه گیری نکنید , اخبارو چیزایی ک قبلا گفته شده رو تکرار نکنید , تا چیزی رو دقیق نمیدونیم یا فعلا مشخص نیس همینطور سندی برای اثباتش نداریمو ب دیگران نگیمو اطلاعات غلط ندیم...

درود
ببین رفیق اینو قبلاهم راجبش تو پستای قبل و همینطور پیج 17 توضیح دادیم..
یوزرلند یا همون نقطه ورود یا یک وبکیت اکسپلویت ب تنهایی(و در اصل بدون کرنل اکسپلویت کارایی نداره)
اینم توضیح یکی از رفقا ب نام m.a.t در رابطه با LUA ست ک میتونه کامل کنه
LUA یه زبان اسکریپت نویسی عمومی ـه. معمولا روی انواع دستگاه ها هم پشتیبانی میشه.
ظاهرا الان تونستن از طریق فایل سیو و بازی های ژاپنی یه اسکریپت LUA رو توی دستگاه اجرا کنن. تا فریم ور‌های بالا هم پشتیبانی میشه.

در حال حاضر رو کنسول PS5 دارن رو kstuff کار میکنن ی جورایی شاید تو توضیح کوتاهش ی چیزی شبیه ب کرنل اکسپلویته , البته با تفاوت نسبت ب نسل قبلش چرا که با وجود لایه امنیتی بیشتر رو کنسول PS5 که نسبت ب زمان قبل رو دارا هست(هایپروایزر) دچار محدودیت در اجرای کامل میشه تا زمانیکه کاملم نشه نمیشه کاریش کرد..

بنا بر این دست ب عصا با همین روش هک فعلی داره منتقل میشه و تا فریمورای 8 هم رسیده ک البته اکو اشاره داشته ک میشه بازیهای PS4 مثل قبل و حتی PS5 هم باهاش تا همین فریمورای 8 اجرا کرد و ظاهرا بدون مشکل و ایراد یا کرش در بازیا خواهد بود البته اینارو در حال حاضر دارن تست روش انجام میدن اون مشکلات نصب صحیح و اجرای dlc در خصوص بازیهای PS4 هم قبلتر فیکس شدش و ربطی ب هکو انتقالش رو فریمورای 8 نداره حال اینکه دقیقا مثل قبل از طریق دیسک باشه و یا از طریق LUA خواهد بود رو ب زودی مشخص میشه (ظاهرا ک از طریق Lua س)...ولی چیزی ک هست این انتقال هک تا فریمورای 8 صورت گرفته...
در نتیجه هیچ چیزی الکی نیس اگر قرار بر الکی بودن باشه کلا هک PS5 رو همه فریموراش با روش kstuff سرکااریه چون تا زمانیکه خود بازیای در خصوص نسل خودشو اجرا نکنه(تبدیل نشه ب یک هک کامل) پس بیخوده...!(نتیجه گیری بعضیا ک متاسفانه میان فقط شرایط خودشونو رو هر فریموری ک هستن بهتر توضیح میدن بقیه هم مهم نیستن)!!
لطفا زود نتیجه گیری نکنید , اخبارو چیزایی ک قبلا گفته شده رو تکرار نکنید , تا چیزی رو دقیق نمیدونیم یا فعلا مشخص نیس همینطور سندی برای اثباتش نداریمو ب دیگران نگیمو اطلاعات غلط ندیم...
تست بازی 2 Silent Hill در خصوص کنسول PS5 در فریمور 8.00

من حدود 30 دقیقه از بازی رو بدون مشکل بازی کردم

PS5 JB.jpg

آخرین ویرایش:
تست بازی 2 Silent Hill در خصوص کنسول PS5 در فریمور 8.00

من حدود 30 دقیقه از بازی رو بدون مشکل بازی کردم

View attachment 390837
درود . الان این بازی رو شما هک شده انجام میدید آخه زده فریم 10 میخاد !

Attachments

• +65+6.JPG
    +65+6.JPG
    15.4 KB · مشاهده: 28
  • Like
Reactions: rezagoli
درود . الان این بازی رو شما هک شده انجام میدید آخه زده فریم 10 میخاد !
دوست گرامی شما ی ریزه اگر دقت کنی توضیحاتو دیگه اشتباه برداشت نمیکنی!!
منظور از اون من , شخص خودم نیس که!
افرادی هستن ک قبلش توضیحشو عرض کردم , دارن با تست و ازمایش انجام میدن مواردو و اون پیج اپدیت ک شما گذاشتی اپدیت بازیرو داره میگه فریمور فلان میخواد بنابراین گیری نداره البته فعلا بازم بطور قطع مشخص نیس اما ظاهرا اگر اینا بخوان حتی مثل نسل قبل میشه رو فرریمورای پایین ترم اینجور بازیا ک پیش نیاز فریمور بالاترم میخوان رو هم در اینده نزدیک ب اصطلاح فیکس و قابل اجراش کنن...

فریمورهای 9 تو مرحله تست...
PS5JB.jpg
PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
دوست گرامی شما ی ریزه اگر دقت کنی توضیحاتو دیگه اشتباه برداشت نمیکنی!!
منظور از اون من , شخص خودم نیس که!
افرادی هستن ک قبلش توضیحشو عرض کردم , دارن با تست و ازمایش انجام میدن مواردو و اون پیج اپدیت ک شما گذاشتی اپدیت بازیرو داره میگه فریمور فلان میخواد بنابراین گیری نداره البته فعلا بازم بطور قطع مشخص نیس اما ظاهرا اگر اینا بخوان حتی مثل نسل قبل میشه رو فرریمورای پایین ترم اینجور بازیا ک پیش نیاز فریمور بالاترم میخوان رو هم در اینده نزدیک ب اصطلاح فیکس و قابل اجراش کنن...

فریمورهای 9 تو مرحله تست...
View attachment 391353
View attachment 391354
سلام الان اگه فریمور 9 هک بشه اسلیم هم میشه هک کرد؟

• Like
Reactions: rezagoli
سلام الان اگه فریمور 9 هک بشه اسلیم هم میشه هک کرد؟
درود
سوالت , یک خیر تلخ داره..!
اینو شاید شما دقت نکرده باشی ولی خیلی در موردش توضیح داده شد که:
در اصل اینجا زمانیکه صحبت از مدل اسلیم میشه صرفا فریمور ملاک نیس و نیاز ب قسمت دیسکم هست بنابراین کسانیکه کنسول اسلیم دارن برای راه اندازی قسمت دیسک (استفاده از شرایط هک فعلی) باید اپدیت کنن ب اخرین فریمور و اینکه هکرها متاسفانه فعلا دارن رو کنسولهای فت استاندارد(دیسکخور) کار میکنن بنابراین برای مدل اسلیم
نمیشه کاری کرد ...(البته جز روش LUA ; ک اینم توضیح داده شده ک چرا اینور حداقل واسه کاربرها محدودیت داره) بازم هیچی معلوم نیس شایدم بعدا رو این مدل از کنسولها ترفندی راهی برای دور زدنشون بتونن و پیدا کنن.

آخرین ویرایش:
در نهایت اکو ظاهرا موفق ب انتقال هک فعلی برای فریمورای 8 شده:
Kstuff در 8.00 به پایان رسیده است. بازی های PS5 و PS4 کار می کنند. این تغییرات مدت زیادی طول کشید اما در نهایت انجام شد.
View attachment 390721
View attachment 390727

و LM تو خبری از ورژن جدید ایتاهن و مطابق با فریمور 8 اطلاع رسانی داشته...این تغییرات ظاهرا قراره بزودی انجام بشن...
View attachment 390722

اخرین وضعیت هک در فریمورهای کنسول PS5
تیک سبز kstuff برای فریمورهای 8

View attachment 390723
Etahen 2.3b از LM منتشر شد!

این بیشتر به روزرسانی کوچکتر برای KSTUFF جدیدتره ، اما هنوز هم با ویژگی ها و اصلاحات جدید , همچنین پشتیبانی از 8.xx
لینک مربوطه بهمراه توضیحات تکمیلی:
Release etaHEN Update 2.3B · etaHEN/etaHEN

PS5JB.jpg

بهمراه itemzflow 1.12 برای PS5
اضافه شدن و ساپورت از 8.xx
لینک:
PKG-Zone

PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
بنا بر این دست ب عصا با همین روش هک فعلی داره منتقل میشه و تا فریمورای 8 هم رسیده ک البته اکو اشاره داشته ک میشه بازیهای PS4 مثل قبل و حتی PS5 هم باهاش تا همین فریمورای 8 اجرا کرد و ظاهرا بدون مشکل و ایراد یا کرش در بازیا خواهد بود البته اینارو در حال حاضر دارن تست روش انجام میدن اون مشکلات نصب صحیح و اجرای dlc در خصوص بازیهای PS4 هم قبلتر فیکس شدش و ربطی ب هکو انتقالش رو فریمورای 8 نداره حال اینکه دقیقا مثل قبل از طریق دیسک باشه و یا از طریق LUA خواهد بود رو ب زودی مشخص میشه (ظاهرا ک از طریق Lua س)...
متاسفانه تا وقتی که احتیاج به دیسک لوا داشته باشه نمیتونیم از این هک استفاده کنیم
با سلام اسلیم 8.61 دارم درایور را هم قبلا اکتیو کردم با درایور هم دیسک میزارم بازی میکنم

حالا هک 9 بیاد بازم برای من و امثال من با این هک قابل استفاده نیست ؟

بلوری رایتر دارم العان 8.xx هک شده؟ میتونم یک تست روی اسلیم ورژن8.61 درایو اکتیو شده انجام بدم ؟ اگر میشه لطف میکنید فایلی که باید روی بلور رایت کرد بدین

بله متاسفانه فعلا شرایط همینطوره و همونطور ک قبلا هم تو پستای بالاتر اشاره شد بهش ک حال اینکه دقیقا مثل قبل از طریق دیسک باشه و یا از طریق LUA خواهد بود رو ب زودی مشخص میشه (ظاهرا ک از طریق Lua س)!
, همینشم ک از طریق LUA بوده فعلا تا فریمور 8.20 ساپورت میشه یعنی حتی قبلش با اکتیو قسمت درایو کنسول اسلیم بااازم نمیشه کاری کرد...

تنها خوبیش اینه ک بتونن بلکه مقداری از بازیای خوبو مثل نسل قبل یکجورایی با پیش نیاز فریمور بالاتر , فیکس کنن رو فریمورای 7.61 و حتی پایین تر

PS5JB.jpg

بله متاسفانه فعلا شرایط همینطوره و همونطور ک قبلا هم تو پستای بالاتر اشاره شد بهش ک حال اینکه دقیقا مثل قبل از طریق دیسک باشه و یا از طریق LUA خواهد بود رو ب زودی مشخص میشه (ظاهرا ک از طریق Lua س)!
, همینشم ک از طریق LUA بوده فعلا تا فریمور 8.20 ساپورت میشه یعنی حتی قبلش با اکتیو قسمت درایو کنسول اسلیم بااازم نمیشه کاری کرد...

تنها خوبیش اینه ک بتونن بلکه مقداری از بازیای خوبو مثل نسل قبل یکجورایی با پیش نیاز فریمور بالاتر , فیکس کنن رو فریمورای 7.61 و حتی پایین تر

View attachment 391540
بروزرسانی: اخرین وضعیت هک در کنسول PS5

شرایط فعلا مثل قبل و همانگونه ک قبلا توضیح داده شد..
-EchoStretch
Kstuff را تا FW 8.60 سازگار کرد

PS5JB.jpg
-ب این ترتیب ک از FW 8.20 ب بعد , تا FW 8.60 حالت خود را به سبز تغییر داد
PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:

View attachment 391540
Kstuff to test on PS5 9.00
PS5JB.jpg

PS5JB.jpg

نوید بخش برای ورژن 9
-PS5 games in folder format are compatible with fw 9.00
PS5JB.jpg
نکته:
ب هیچ عنوان از فریمورای پایین رو هر چی هستین (زیر فریمورای 7 منظوره) اقدام ب اپدیت برای بالاتر نکنید ک در صورت هرگونه اتفاق بعدا پشیمون نشید!!

تمجید از اکو:
(فعلا بصورت رسمی نیس)
اما
ب نظر ماجرای 9 حله و 9xx هم بزودی...

PS5JB.jpg

در نتیجه پیام زکو:
kstuff
در 9.00 کار می کند. در 9.xx اکو باید پیگیری کند

PS5JB.jpg
PS5JB.jpg

اخرین وضعیت هک برای کنسول PS5
-ب این ترتیب ک FW 9.00 حالت خود را به سبز تغییر داد

PS5JB.jpg

صرفا جهت اطلاع رسانی:
ظاهرا هر چی کار نمیکنه رو هرزگاهی این رفیقمون پست (پارازیت) میکنه...البته جز این یکی...ک میگه فقط در 9.xx کار میکنه...
در 8.xx آزمایش و کار نمیکنه[ gpu issue ] (فعلا حق باهاشه)
(کلا بعضیا رو اعصابن
ب درست یا غلطشو منظور نیس چون قاعدتا اینا تو راس کارن و بیشتر در جریانو تست این موارد هستن ولی انگار ی
جورایی موج منفی پستای این بابا , کم نیس !)

PS5JB.jpg

Astro Bot آزمون بعدیه ک گویا اینم
فعلا کار نمیکنه...

PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان تا ورژن ۹ کپی خور شده ps5?
الان بازی‌های لست ۱و ۲ و اسپایدرمن۲ قابل اجرا هست یا خیر؟
لیست آخرین بازی‌ها رو از کجا ببینیم؟
درود
اطلاع رسانی شد ک روش LUA فعلا...
اینم گفته شد ک ب هیچ عنوان از فریمورای پایین رو هر چی هستین (زیر فریمورای 7 منظوره) اقدام ب اپدیت برای بالاتر نکنید ک در صورت هرگونه اتفاق بعدا پشیمون نشید!! و در ادامه ذکر این مطلب شد ک ..میتونه خوبیش ب خاطر این باشه ک بلکه مثل قبل بتونن فعلا مقداری از بازیای خوبو یکجورایی با پیش نیاز فریمور بالاتر , فیکس کنن رو فریمورای 7.61 و حتی پایین تر..(حالا چه با همون نام سابق یعنی بکپورت یا کسی چی میدونه از هر روشی ک حتی شاید بخواد بعدا اسمشم تغییرنام پیدا کنه!)
لینک مربوطه در خصوص بازیای PS5:
PS5 Archives - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5

Black Myth Wukong
فعلا فقط رو فریمور 9 و 10

اسپایدر 2 هم فعلا مشخص و خبری نیست...

PS5JB.jpg

The Last of Us Part I​

Backport 5.xx
با Fix 5.xx iteanzflow
اینطور ک توضیح داده
ظاهرا رو فریمورای

Working 10.xx — 9.xx — 8.xx — 7.xx — 6.xx — 5.xx