اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

اتاهن جدید رسید:
etaHEN Update 2.2B Latest

New additions​

• ALL PS4 cheats should now work now that ASLR is disabled​
    • Renamed Debug Settings to the etaHEN Toolbox in the settings menu and changed the icon​
    • Added a PS5 Game menu (named after webMAN) to the toolbox for those that dont want to use itemzflow​
    • Added a controller shortcuts menu with the following shortcuts (with more than one button combo option for each)
      • Cheats Menu​
      • Toolbox​
      • PS5 Games menu​
      • Toggle Kstuff​
    • the Utilities menu has been changed to the Settings menu and is now below the Services menu​
    • Patched the systems game patch checker to not auto update games with etaHEN active​
    • Updated the Kstuff menu to include the option to pause the PS5 or PS4 sysents independently​
    • the download Cheats option will now check if its up to date instead of always just redownloading the whole repo everytime​
    • Added the ability to save remote play info to a USB if one is detected (both the encoded and decoded account ids)​
    • Added the option to disable the toolbox auto start in the rest mode options​
    [*]

Fixes and Updates​

• Updated Kstuff to 1.5​
    • Updated PS5Debug to v1.0b4 (6.xx support) by @ctn123
    • Fixed an Issue that would cause the etaHEN utility daemon to crash if malformed cheat .txt files were present​
    • etaHEN will now attempt to restart the home menu if loading the toolbox fails​
    • updated itemzflow self decrypter for 7.xx​
    • Improved etaHEN Startup time by 1-2 secs​
    • Updated & Improved lite mode​
    • Fixed an issue preventing people from enabling cheats after turning off lite mode​
    • Fixed an issue with Cheats not showing the full description for long descriptions​
    • [Dev/TestKits] the red activate banner will now only go away when the activation patches are present​
    • [Dev/TestKits] added activation patches for DevKit FW 3.21, 4.03, 4.51 and 5.50 and Testkit fw 4.03, 4.51, 6.50, 7.61​
    • Delete daemon crash logs on startup if available​
    • Updated the config.ini layout for the new additions​
    • Added ko-fi link to the startup message​
    [*]
الان ما که از رو دیسک هک میکنیم و بلوری قابل رایت دوباره هم نیست، میشه اینو ریخت توی کنسول و کاری کرد موقع باز کردن دیسک، این فایل جدید رو بخونه؟

الان ما که از رو دیسک هک میکنیم و بلوری قابل رایت دوباره هم نیست، میشه اینو ریخت توی کنسول و کاری کرد موقع باز کردن دیسک، این فایل جدید رو بخونه؟
اره یه گزینه داره payload از usb اینجکت می‌کنه کافیه پیلود تو فلش بریزی

2 حالت داره راحت ترینش اینکه یکی دیگه رایت بزنید خیال راحت
دومیش اینکه نسخه مد شده باشه که بشه از روی یو اس بی اجراش کرد یا می شه حتی روی هارد کنسول ریختش خودش اون نسخه جدید الویت قرار می ده البته به شرط نسخه های مد شده جدید
اخرین راه امتیازی هم اینکه اتاهن اجراش نکنید دستی از روی کامپیوتر لودش کنید

سلام خدمت رفقای عزیز

کنسول من فت دیجیتال فریمور 7.40 هست و حدود دوساله خاموشه به امید هک وبکیت
امیدی هست به اومدن وبکیت یا بدم بیرون اکانت بزنم؟
واقعا حیفه کنسول داره خاک میخوره....

سلام خدمت رفقای عزیز

هیچی معلوم نیست
شاید فردا هک بشه شاید سال دیگه یا.....
خدا داند
اگه میتونی صبر کنی که هیچی اگه نه دل بزن به دریا حالشو ببر

• Like
Reactions: milad.0505
سلام
درصورت هک کنسول PS5 بازی های نسل قبلی قابل اجرا هست؟ یا همه بازی ها قابلیت اجرا دارن؟
یه بنده خدا بهم گفت فقط نسل 8 قابل اجرا هست و بازی های نسل 9 قابلیت اجرا نداره، و از لحاظ کیفیت، بازی ها مثل PS4 میشه، حرفش درسته؟

سلام خدمت رفقای عزیز

کنسول منم دقیقا همینه، با این تفاوت که من تازه خریدم و الان سردرگمم که صبر کنم تا کپی خور بشه یا بیخیال کپی بشم و بازی هکی بزارم

سلام
درصورت هک کنسول PS5 بازی های نسل قبلی قابل اجرا هست؟ یا همه بازی ها قابلیت اجرا دارن؟
یه بنده خدا بهم گفت فقط نسل 8 قابل اجرا هست و بازی های نسل 9 قابلیت اجرا نداره، و از لحاظ کیفیت، بازی ها مثل PS4 میشه، حرفش درسته؟

کنسول منم دقیقا همینه، با این تفاوت که من تازه خریدم و الان سردرگمم که صبر کنم تا کپی خور بشه یا بیخیال کپی بشم و بازی هکی بزارم
اکثر بازیها نسل هشت هست
بازیهای نسل نه هم که اومده خیلی هاش از روی هارد داخلی اجرا نمیشه
در کل اگر دنبال بازیهای نسل نه و جدید هستید جیلبریک فعلا بدرد شما نمیخوره

سلام .خواستم بپرسم من یه بلوری رایتر دارم و یه کنسول دیجیتال که ورژنش 6.02 هست. آیا من الآن میتونم برنامه های جیلبریک رو روی بلوری رایت کنم و با کامپیوترم محتوای دیسک بلوری رو(پی لودها رو) روی فلش بریزم و فلشو به کنسولم وصل کنم و جیلبریک کنم. آیا این امکان به این روش یا حالا به روشهای مختلف به وجود اومده ؟

سلام .خواستم بپرسم من یه بلوری رایتر دارم و یه کنسول دیجیتال که ورژنش 6.02 هست. آیا من الآن میتونم برنامه های جیلبریک رو روی بلوری رایت کنم و با کامپیوترم محتوای دیسک بلوری رو(پی لودها رو) روی فلش بریزم و فلشو به کنسولم وصل کنم و جیلبریک کنم. آیا این امکان به این روش یا حالا به روشهای مختلف به وجود اومده ؟
دیجیتال نمیشه فقط دیسک درایو باید داشته باشی نسخه استاندارد.

• Like
Reactions: شوکی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or