آخرین ویرایش:
10.60 هیچ خبری از هکش نیست فعلا ارزش هیچ کاری ندارهبچه ها من کنسولم فت دیسک خور با فریمور 10.60 هست الان. ارزش داره آپدیت کنم و این بازی های Lua رو یکیشو به صورت دمو بگیرم داشته باشم و بعد دیگه آپدیت نکنم و منتظر بمونم؟ یا روی همین 10.60 منتظر بمونم فعلا و دست نزنم؟
یعنی با ورزن هک 7.62 سری فت ... Black Myth Wukong , Death Stranding 2 , WUCHANG: Fallen Feather یا هر بازی دیکه رو با آپدیت جدیدشون میشه اجرا کرد ؟خوب hen 2.0 داره با قابلیت نصب فیک پکیج میاد اگه همه چیز درست پیش بره همه ی بازی ها از هر سورسی دیگه اجرا می شه خیلیم راحت می شه بازی ها رو اپدیت کرد دیگه
با اومدنش تیتر گلدن هن برای 5 هم نمایان شده
کی استاف هم گویا برای زیر 7.00 راهی پیدا کردن که دیگه نیاز بهش نباشه
10.60 هیچ خبری از هکش نیست فعلا ارزش هیچ کاری نداره
خیر صرفا بازی هایی که تا زیر 8 نیاز دارن اجرا می شنیعنی با ورزن هک 7.62 سری فت ... Black Myth Wukong , Death Stranding 2 , WUCHANG: Fallen Feather یا هر بازی دیکه رو با آپدیت جدیدشون میشه اجرا کرد ؟
فلاتز نمیخاد هن ۲ رو بده.الکی مارو هایپ کردنصحنه هک PS5 فعلا روزای خیلی ارومی رو داره میگذروونه صد البته بازم معلووم نیس یهو شاید اتفاقات تازه دیگری هم رخ بده من فک میکنم تو دوره ای ک تقریبا نسل جدید میخواد معرفی شه همینطور موج عناوین بازیای زیادی ام اونجور ک شنیدم همونموقع میاد واسه PS5 حالا اونجا باازم ارزش داره اگر ی تکونی بدن و ب نظرم اونجا میتونه صحنه هک , دیگه در خصوص PS5 هر چی داره طبیعتا براش روو کنن و حتی شاید اتفاق بزرگی باشه واسه بعد در غیراینصورت ک هیچ اوضاع همینطور خواهد مووند!!
اما باگای زیادی جدیدا بازهم در هکروان ثبت شدن حالا اینکه همین بشه ک عرض کردمو نمیدونم و هیچکسم طبیعتا بطور قطع نمیدونه ک میخواد چی بشه ولی بازم اکو تو خبر اخری ک داده بود وعده پشتیبانی هک فعلی رو در فریمور 8 در خصوص PS5 عنوان کرده بود ک دیگه داره کاراش تموم میشه...
اکو به همه کسانی که می پرسند KSTUFF چه موقع آماده خواهد شد ، پاسخ داده است.
View attachment 389757
View attachment 389758
درودفلاتز نمیخاد هن ۲ رو بده.الکی مارو هایپ کردن
صحنه هک PS5 فعلا روزای خیلی ارومی رو داره میگذروونه صد البته بازم معلووم نیس یهو شاید اتفاقات تازه دیگری هم رخ بده من فک میکنم تو دوره ای ک تقریبا نسل جدید میخواد معرفی شه همینطور موج عناوین بازیای زیادی ام اونجور ک شنیدم همونموقع میاد واسه PS5 حالا اونجا باازم ارزش داره اگر ی تکونی بدن و ب نظرم اونجا میتونه صحنه هک , دیگه در خصوص PS5 هر چی داره طبیعتا براش روو کنن و حتی شاید اتفاق بزرگی باشه واسه بعد در غیراینصورت ک هیچ اوضاع همینطور خواهد مووند!!
اما باگای زیادی جدیدا بازهم در هکروان ثبت شدن حالا اینکه همین بشه ک عرض کردمو نمیدونم و هیچکسم طبیعتا بطور قطع نمیدونه ک میخواد چی بشه ولی بازم اکو تو خبر اخری ک داده بود وعده پشتیبانی هک فعلی رو در فریمور 8 در خصوص PS5 عنوان کرده بود ک دیگه داره کاراش تموم میشه...
اکو به همه کسانی که می پرسند KSTUFF چه موقع آماده خواهد شد ، پاسخ داده است.
View attachment 389757
View attachment 389758
تمام موضوع هک تو همینه !!!!!!درود
اصلا نخواستن و هایپ کردن یا شدن مطرح نیس رفیق
اونایی ک کارشونو بلدن هر چن کند یا تند بالاخره دارن مراحلو پیش میبرن
اما...
چیزی ک مهمه , قدرت و تصمیم نهایی دست کسانی هست ک الان منفعت و صلاحشون ب تغییر نیست...پس همیشه اینو در نظر بگیر.
View attachment 389940
اگه موفق بشهتلاش های اکو برای انتقال هک فعلی ب فریمور 8 همچنان ادامه داره و طبق گفته خودش;
هنوز هم به آزمایش نیاز دارد با این حال همه چیز امیدوار کننده به نظر می رسد
حقیقت اینجا تناقض گویی وجود داره اگر یادت باشه تو ماهای گذشته اطلاع رسانی شد ک اکو حداقل نیمی از مسیر انتقال هک فعلی رو برای 8 رفته و حتی تو خبرای اخر اطلاع رسانی از کارای نهایی شم شده بود اما تو این خبر اخر از خودش تو اول توضیحاتش گفته این اغازی برای فریمور 8 هست ب ازمایش نیاز داره با این حال همه چیز امیدوار کننده به نظر می رسد!!(ب هر حال نمیشه قضاوت کرد شایدم اون مسیر و راه قبلی ک داشته انجام میداده اخرش ب نتیجه مطلوب نرسیده در نتیجه ولش کرده)اگه موفق بشه
ورژن ۸ رو باید با دیسک ژاپنی هک کرد یا مثل ۷ میشه با بلوری انجام داد؟
تلاش های اکو برای انتقال هک فعلی ب فریمور 8 همچنان ادامه داره و طبق گفته خودش;
هنوز هم به آزمایش نیاز دارد با این حال همه چیز امیدوار کننده به نظر می رسد.
در حالیکه چندی قبل زکو تو خبری گفته بود که سونی در 8.00 چیزی اضافه کرده است که مانع از اجرای موفقیت آمیز بازی می شود..!
View attachment 389943
https://x.com/i/status/1959082776118149599
در نهایت اکو ظاهرا موفق ب انتقال هک فعلی برای فریمورای 8 شده:
Kstuff در 8.00 به پایان رسیده است. بازی های PS5 و PS4 کار می کنند. این تغییرات مدت زیادی طول کشید اما در نهایت انجام شد.
View attachment 390721
View attachment 390727
و LM تو خبری از ورژن جدید ایتاهن و مطابق با فریمور 8 اطلاع رسانی داشته...این تغییرات ظاهرا قراره بزودی انجام بشن...
View attachment 390722
اخرین وضعیت هک در فریمورهای کنسول PS5
تیک سبز kstuff برای فریمورهای 8
View attachment 390723