دوستان مواردی هست ک بهش اشاره کنم تا بعدا برای بعضی از دوستان مساله سازو باعث انتقاد نشه:
حقیقتا تو تمام دوران ک در بازیسنتر فعالیت داشتم سعی کردم از دیدگاه و اونچه در منطق خودم هست یا بصورت احساسی نظرو پست نزارمو هر انچه تا حالا بوده با توجه ب اصطلاح ب تیتر خبرهای مهم و حواشی پیرامونش بهمراه توضیحات همونجا بوده و بعدش اینجا اطلاع رسانی شده...
اینم اضافه کنم اگر پستی خبرش با نسل قبلی همراه شده,دلیلش نزدیکی اطلاعات یا یجورایی نزدیکی موارده مرتبط بهم هست,,چراکه همین الانم داره به همین صورت تو فروم ها یا فضای مختلف دیگر اطلاع رسانی میشه...
مورد دیگری ک هست
تو صحنه هک اصلا زمان یا روش مشخصی وجود نداره و همونطوم ک اطلاع دارین دیر یا زود بودن هر جریانی هم بیشترش برمیگرده به هکرو توافقات انجام شده پیرامونش یا دلایل دیگه ک توضیحش برای اینجا از حوصله خارجه...در حال حاضر برای انتقال همین هک در خصوص PS5 از قبل بسیاری موارد منتقل و اماده س,حالا اینکه رو این باگهای اخیر ک یکیش همون روش LUA و همونطور ک از قبل توضیح و گفتیم این روشو هکر فلت زی در وهله اول نسبت بهش اطلاع رسانی داشت تا از طریق بازی(همون بازیهای مشخص شده ژاپنی)حالا توسط زکو یا غیره..بصورت فعلی و الانی پیش رفته و هست ک..فعلا خبری از باگ اندی نیس و این چون خیلی جدی ام گزارش شده بود شاید از روش دیگری هم امکان اسیب پذیری وجود داشته باشه...این زمان از 3 الی 6 ماه بصورت حدسی داره توسط افراد مختلفی گفته میشه..راحت بخوام بگم هیچکس از بعدش اطلاعی نداره خوبیش همینم هست ک تا بوده همین بوده..
مورد اخرم
راجب تاپیک و اینکه قبلا هم بهش پرداختیم ک قبلشو اصلا کاری نداریم تا حالا هر طور بوده گذشته اما از این ب بعد لطفا برای اینکه ب کسی هم اعتراض یا دلخوری پیش نیاد یا پستا توسط مدیر یا دیگر اعضا بالاجبار دلیل بر انتقال یا حذفش نشه از گذاشتن پستای خارج از اخبار هک اینجا پرهیز بشه تا دیگران یا هر عزیزی میاد با پست خارج از موضوع مواجه نشه...