اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

این طور که معلومه و داره پیش میره برای دستگاههای دیجیتال فعلا شانسی وجود نداره. درسته؟
مشخص نیست اگر وب کیت بیاد حداقل تا 7.61 اوکی می شه
باگ جدید هم فعلا مشخص نیست دقیقا چیه باید صبر داشته باشید
حتی ممکنه سونی جلوی برخیش تا زمان مشخص بگیره
اجازه بدید ببینیم این خبرهای خوشی که می گن به زودی میاد چی هست

بروزرسانی مهم: PS4 بهره برداری از 12.02 - PS5 10.xx
JB.jpg
JB.jpg

دوستان مواردی هست ک بهش اشاره کنم تا بعدا برای بعضی از دوستان مساله سازو باعث انتقاد نشه:
حقیقتا تو تمام دوران ک در بازیسنتر فعالیت داشتم سعی کردم از دیدگاه و اونچه در منطق خودم هست یا بصورت احساسی نظرو پست نزارمو هر انچه تا حالا بوده با توجه ب اصطلاح ب تیتر خبرهای مهم و حواشی پیرامونش بهمراه توضیحات همونجا بوده و بعدش اینجا اطلاع رسانی شده...
اینم اضافه کنم اگر پستی خبرش با نسل قبلی همراه شده,دلیلش نزدیکی اطلاعات یا یجورایی نزدیکی موارده مرتبط بهم هست,,چراکه همین الانم داره به همین صورت تو فروم ها یا فضای مختلف دیگر اطلاع رسانی میشه...
مورد دیگری ک هست
تو صحنه هک اصلا زمان یا روش مشخصی وجود نداره و همونطوم ک اطلاع دارین دیر یا زود بودن هر جریانی هم بیشترش برمیگرده به هکرو توافقات انجام شده پیرامونش یا دلایل دیگه ک توضیحش برای اینجا از حوصله خارجه...در حال حاضر برای انتقال همین هک در خصوص PS5 از قبل بسیاری موارد منتقل و اماده س,حالا اینکه رو این باگهای اخیر ک یکیش همون روش LUA و همونطور ک از قبل توضیح و گفتیم این روشو هکر فلت زی در وهله اول نسبت بهش اطلاع رسانی داشت تا از طریق بازی(همون بازیهای مشخص شده ژاپنی)حالا توسط زکو یا غیره..بصورت فعلی و الانی پیش رفته و هست ک..فعلا خبری از باگ اندی نیس و این چون خیلی جدی ام گزارش شده بود شاید از روش دیگری هم امکان اسیب پذیری وجود داشته باشه...این زمان از 3 الی 6 ماه بصورت حدسی داره توسط افراد مختلفی گفته میشه..راحت بخوام بگم هیچکس از بعدش اطلاعی نداره خوبیش همینم هست ک تا بوده همین بوده..

مورد اخرم
راجب تاپیک و اینکه قبلا هم بهش پرداختیم ک قبلشو اصلا کاری نداریم تا حالا هر طور بوده گذشته اما از این ب بعد لطفا برای اینکه ب کسی هم اعتراض یا دلخوری پیش نیاد یا پستا توسط مدیر یا دیگر اعضا بالاجبار دلیل بر انتقال یا حذفش نشه از گذاشتن پستای خارج از اخبار هک اینجا پرهیز بشه تا دیگران یا هر عزیزی میاد با پست خارج از موضوع مواجه نشه...

بروزرسانی مهم: PS4 بهره برداری از 12.02 - PS5 10.xx
JB.jpg
JB.jpg

دوستان مواردی هست ک بهش اشاره کنم تا بعدا برای بعضی از دوستان مساله سازو باعث انتقاد نشه:
حقیقتا تو تمام دوران ک در بازیسنتر فعالیت داشتم سعی کردم از دیدگاه و اونچه در منطق خودم هست یا بصورت احساسی نظرو پست نزارمو هر انچه تا حالا بوده با توجه ب اصطلاح ب تیتر خبرهای مهم و حواشی پیرامونش بهمراه توضیحات همونجا بوده و بعدش اینجا اطلاع رسانی شده...
اینم اضافه کنم اگر پستی خبرش با نسل قبلی همراه شده,دلیلش نزدیکی اطلاعات یا یجورایی نزدیکی موارده مرتبط بهم هست,,چراکه همین الانم داره به همین صورت تو فروم ها یا فضای مختلف دیگر اطلاع رسانی میشه...
مورد دیگری ک هست
تو صحنه هک اصلا زمان یا روش مشخصی وجود نداره و همونطوم ک اطلاع دارین دیر یا زود بودن هر جریانی هم بیشترش برمیگرده به هکرو توافقات انجام شده پیرامونش یا دلایل دیگه ک توضیحش برای اینجا از حوصله خارجه...در حال حاضر برای انتقال همین هک در خصوص PS5 از قبل بسیاری موارد منتقل و اماده س,حالا اینکه رو این باگهای اخیر ک یکیش همون روش LUA و همونطور ک از قبل توضیح و گفتیم این روشو هکر فلت زی در وهله اول نسبت بهش اطلاع رسانی داشت تا از طریق بازی(همون بازیهای مشخص شده ژاپنی)حالا توسط زکو یا غیره..بصورت فعلی و الانی پیش رفته و هست ک..فعلا خبری از باگ اندی نیس و این چون خیلی جدی ام گزارش شده بود شاید از روش دیگری هم امکان اسیب پذیری وجود داشته باشه...این زمان از 3 الی 6 ماه بصورت حدسی داره توسط افراد مختلفی گفته میشه..راحت بخوام بگم هیچکس از بعدش اطلاعی نداره خوبیش همینم هست ک تا بوده همین بوده..

مورد اخرم
راجب تاپیک و اینکه قبلا هم بهش پرداختیم ک قبلشو اصلا کاری نداریم تا حالا هر طور بوده گذشته اما از این ب بعد لطفا برای اینکه ب کسی هم اعتراض یا دلخوری پیش نیاد یا پستا توسط مدیر یا دیگر اعضا بالاجبار دلیل بر انتقال یا حذفش نشه از گذاشتن پستای خارج از اخبار هک اینجا پرهیز بشه تا دیگران یا هر عزیزی میاد با پست خارج از موضوع مواجه نشه...

اخرین وضعیت هک فعلا با تغییرات انجام شده با توجه به توضیحات و تصویر نمودار زیر ب اینصورت شده ک;
-هکر فلو ظاهرا کرنل اکسپلویت FSC2H_CTRL به FW 10.40 رو پیدا کرده...ک اینو ب نظر باید منتظر موند تا ببینیم چقدر تاثیرگذاره..
-هکر فلت زی در وهله اول ظاهرا اشاره ب userland lua داشته , بعدا Zecoxao و غیره موفق ب انتشار کرنل AIO به FW 10.00 میشن.
-در اخرم سونی فعلا اومده اپدیت اخرو ب FW 11.20 منتشر کرده..(تو ظاهر قضیه موفق ب بستن این باگ ها شده اما بعدش رو کسی نمیدونه ک شاید چیز تازه دیگری ازش دربیارن)
در نتیجه نمودار حاکی از آن است که بطور مثال در فریمورای 10.xx ، قسمت کرنل باگ دو هسته بهره برداری وجود داره ، وقتی هر دو تیک سبز بخورن ، به این معنی است که بهره برداری با FW مربوطه کاربردیه در غیر اینصورت باید منتظر موند..
PS5 JB.jpg

آخرین ویرایش:
جنابعالی خودت تست کردی ؟ راحت همه بازیای پلی 4 و بازیای زیر 7.61 پلی 5 رو اجرا مکینه ؟
نه هنوز به زودی تست می کنم و البته اگر بتونم DVD فولش می گیرم که با یک کلیک کار هک انجام می شه
نکاتش بعد اینجا می گم اما دیشب هک زدم برنامه DVD بستم دستگاه کرش کرد ظاهرا بدون ELFLOADER باعث کرشش می شه حالا باید سر فرصت قشنگ تستش کنم
توی اتاهن جدید بخش چیت هم اضافه شده گزینه خیلی خوبیه

خوب تست کردم همه چیز اوکی بود فقط اگر درست از برنامه مدیا خارج نشید کنسول کرش می کنه یکم قلق داره
کنسول فریمور 7 هست فت سری 11 و بعد از یک ساعت بازی کردن با چیت نه کرش داشتم نه افت فریم(البته این به بازیم بستگی داره)
فعلا ایمیج ال این وان افلاینش نیومده اما خوب با ترفندی می شه بدون اتصال به اینترنت هم همه کاری کرد حتی دیتا بیس چیت هم دستی افلاین روش ریختم
نکته جالبش دمای کنسول بود که بعد از 1 ساعت بازی کردن در دمای اتاق 29 درجه فقط 62 درجه بود و فن هم بی صدا کار می کرد قبلا هم گفته بودم این شایعات که سری 10 11 داغ می کنن چرند هست و اسلیم قاعدتا اوضاعش بدترم هست و حتی سری 11 12 از اسلیم هم به نظرم خنک تره حداقل نویز فنش که ثابت شده خیلی کمتره
حالا اسلیم هم اگر هک بشه مقایسه دقیق و کاملی می شه از شرایط دما به نویز کنسول ها هست نه اینکه عین احمق ها دمای پشت کنسول رو اندازه بگیرن :))

اپدیت هک جدید:
دابل فری تنها تا نسخه 10.01 روی ps5 جوابگو هست و بالاتر از اون سوراخ های جدید کشف شده قابل استفاده نیست
همچنان مشخص نیست تا چه حد قابلیت داره این باگ کشف شده پس بهتره اگر فریمور زیر 10 دارید فعلا اپدیت نکنید

این روش DVD جدید که برای 6.XX 7.XX هست برای ورژن های پایین ترم جواب می ده یعنی اگر نمی خواید به نت متصل بشید یا از طریق وب کیت عمل کنید می تونید خیلی راحت با یک کلیک روی DVD که نسخه ALL IN ONE هست تمامی مراحلش افلاین انجام بدید
برای اپدیت اتاهن هم گزینه USB اضافه شده که می تونید بعدا اتاهن از روی فلش اجرا کنید
به نظرم جذاب ترین هک همین استفاده از بلوری شد

به flow بگید دیگه بیخیال هک بشه چون ایشون تا آخرین ورژن هک کرد و تمام 🤣
کلا اینطور ادما زیادن...!!
ایشونم بزار تو لیست البته این ب نظرم تا حدودی بهتره...بنده خدا اومده ب قول خودش پا تخته همرو هک کرد!!

سلام آیا بروی دیسک DVD هم میشه رایت کرد یا باید حتما بروی دیسک بلوری رایت بشه . یه آموزش کوچیک از تجربه ای کار با شیوه دیسک بصورت قدم به قدم بزار استفاده کنیم
سلام امیدی هست برا ورژن ۹؟
اخرین توضیحات MODDED WARFARE;
برای فریمورهای 6 تا 7.61 ک فعلا نیاز ب بلوری حاوی هک دارن...داره میگه ک نمیشه ب غیر از بلوری استفاده از دی وی دی یا غیره داشت(ایشال واسه اینام وبکیت میاد تا ب نظر این معضل بلوری هم برطرف تا همگی راحت ترو منطقی تر مراحل اکسپلویتو انجام بدن,,,درست مثل قبل)
بازم ایشون داره میگه البته من نمیگم تا خدایی نکرده بعدش محکوم نشم!
ب خاطر همین میگم کمی دردسر داره نسبت ب قبل استفاده از هک حاوی بلوری ک حالا بگذریم از این مساله ک ممکنه در دسترس همه هم نباشه و اینکه بشه اصلا تهیه هم کرد بعدش بطور مثال اگر اپدیتی چیزی بیاد نیاز ب رایت مجدد و تهیه یک بلوری دیگس..مگر اینکه رایترو بقیه ماجراشم داشته باشین ک خب هر کسی ام این شرایطو نداره..
بنابراین اشاره میکنه استفاده و توصیه شو از BD-RE(چون قابلیت رایت مجددو دارن)
خب قبلشم داره میگه (فریمورای زیر 6) اصلا نیازی ب دیسک نیس و راحت از طریق مرورگر وب میشه مراحل جیلبریکو پیش برد
توجه مهم:
البته اینو قبلا توضیحاتشو گفته بودیم
دوستانی ک رو فریمورای قبل از 6 هستن ب این توجه داشته باشن نیازی ب عجله برای اپدیت به فریمورای بالاترو نیستو ندارن.

امید که رفیق عزیز همیشه هست ,,
خصوصا در صحنه هک و اینو قبلا اطلاع رسانی داشتیم حتی تا فریمورای 10.xx این امیدواری وجود داره...

آخرین ویرایش:
ورا با وجود هک ورژن ۷ هنوز بازی بزرگ هکی نیومده؟
یه دلیلش برمیگرده ب اینکه اون بازیا یا ب این شکل بهتر بگم بازیای خوبش فریمور بالاتر پیش نیازشونه و باید منظر موند امثالی مثل سایبر یا غیره بیان بلکه بکپورت یا ب اصطلاح فیکس کنن رو فریمورای پایین تر ک ب نظر شدنی هم باشه...

تا اونجا ک یادمه و اگر اشتباه نکنم
ی دفعه دیگم قبلش قرار بر همین بودو...خبری نشد ازش تا LM اومدو ایتاهن رو داد ولی مثل اینکه اینبار قطعی باشه ب هر حال:

ردپای گلدهن و پیام SiSTRo برای PS5
و بله ، ما در حال کار و موارد خوبی برای PS5 هستیم .. با ما همراه باشید !!!

PS5 JB.jpg

آخرین ویرایش:
چنتا نکته بگم:
اولا اینکه برخی فکر می کنن تا فریمور 10.01 هک شده(بعضا 10.60) که خیر اینطور نیست درسته که راه نفوذی پیدا شده اما مشخص نیست همچنان که می شه منجر به هک به درد بخوری بشه یا نه حتی ممکنه هکی مشابه هک جدید 360 بشه که از هر 15 بار یک بارش بگیره هر سریم ممکن باشه 10 دقیقه طول بکشه که عملا هک به درد نخوری بود چرا که ریس برای مموری دستگاه ممکنه زمان بر یا پایداری افتضاحی داشته باشه اما خوشبختانه این اتفاق تا 7.61 نیافته امیدوارم بالاترشم این شکلی نشه اما احتمالات هست
نکته بعدی پیدا کردی راه نفوذی غیر از LUA به درد نخور هست هم دیسک هم وب کیت جلوش گرفته شده پس این بخشم کارش سخت می کنه
پس اینکه اپدیت بکنید یا دستگاه خاموش بندازید یک گوشه تا شاید فرجی بشه میل خودتونه ممکنه چند ماهه براش راهی پیدا کنن ممکنه مشابه 7.61 حتی با اینکه گفتن قطعا هکش شدنیه دقیقا یک سال هکش طول کشید پس تصمیمش با شماست اما شرایط نشان می ده طی یک سال اینده یا 1.5 اینده هک 10.01 هم احتمالا انجام بشه

مورد بعدی استفاده از دیسک بلوری هست من نسخه اخرش که تمام افلاین هست استفاده کردم حقیقتا همه چیز عالی هست با یک کلیک بین 30 ثانیه تا 1 دقیقه نهایتا دستگاه اماده پخت و پز هست مشکل فقط می مونه اپدیت اتاهن که حدودا می شه گفت هر 3 4 ماه یک بار میاد
اونم در دیسک جدید USB اضافه شده که می تونید اتاهن یا هر ELF یا JAR که می خواید از روش اجرا کنید پس نیازی به بلوری قابل رایت اینا هم دیگه نیست اگر اپدیتی اومد با یک فلش فرمت EXFAT که باید حتما هم جلوی دستگاه بخوره اتاهن جدید یا هر چیز دیگه ای می شه بهش اضافه کرد

پایداریش هم اگر بعد از بستن برنامه DVD کرش نکنه من 14 15 ساعتی تست کردم هیچ کرشی نکرد کلیم باهاش ور رفتم
مشکل وب کیت هم انلاین شدنش هست که اگر به هر دلیلی به سرور سونی متصل بشه یا سونی لینک جدیدی اضافه کنه یا DNS کلا مشکل پیدا کنه یا قطع بشه احتمالا بن شدن اکانت یا کنسول یا جفتش هست پس سیف ترین روش تمام افلاین هست که البته برای نسخه های پایین که وب کیت هستن هم با خرید یک ESP می شه انجامش داد یکم داستان های خودشم داره

دوستان تکرار مکرر میشه
اما بعضی از دوستان انگار متاسفانه متوجه نیستن یا اصلا مطالعه نمیکنن تاپیکو ک داریم ب وضوح میگیم لطفا هر عزیزی سعی بر کمک رسانی داره , از جنبه دیدگاه خودش و بصورت احساسی مطلب نزاره خواهشا..خودم شخصا یک الی چن بار مطالبی ک از خود منبع ب همونگونه ک اونجا اطلاع رسانی شده بود اینجا انتقال دادم متاسفانه توسط بعضیا محکوم شدم ب اطلاع رسانی نسل قبلو یا ایرادات دیگه ک اصلا بنده درش دخیل نبودم و نیستم... خیلی راحت بگم این هک PS5 ب هر کجا برسه این منطق و درستشه ک نه این نسل هر نسل دیگر و مرتبطش م باشه این نکته خیلی مهمه و هر کاربر هم دنبال راهی میره ک اسون ترین روش باشه بطور مثال وقتی قرار بر استفاده و اسونی وبکیت یا راه های دیگه در خصوص هک باشه حالا هر زمان برای هر فریموری ک بیاد دیگه چه احتیاجی ب دیسکو اینهمه توضیحو تعصب یکطرفه داره...لطفا یا مطلبی رو نزاریم یا سعی کنیم اگر قصد کمک و اطلاع رسانی هم ک داریم بدون تعصبو یکطرفه نباشه و اگرم قصدمون فروش و تبلیغ روش یا چیزی هست حداقل جاش اینجا نیست,,,و میتونید تو قسمت بازارچه سایت اینطور اقداماتو براحتی انجام داد...

آخرین ویرایش:
خوب دوستان توی اپدیت جدید دیسک اگر اپدیت اتاهن روی فلش باشه جای دیسک اون رو اجرا می کنه یعنی نیازی نیست جدا جدا هم اجرا بشن اگر البته اپدیتی بیاد چون خیلی دیر به دیر اتاهن اپدیت می شه
اگر بازی اکانتی دارید بهتره که انلاین نشید که قفل بشه چون بازی هایی که برای 5 هک شدن شامل همه ی بازی ها 7.61 به پایین نمی شه و بعضا اپدیت هم ندارن یا اخرین اپدیتی که به 7.61 بخوره رو ندارن ضمن اینکه ممکنه برخی بازی ها فقط داخل حافظه اصلی یا حتما روی یو اس بی اجرا بشن پس بهتره که اگر بازی اکانتی دارید با انلاین شدن نپرونید بره طبیعتا همچنان ریسک بن اکانت یا کنسولم هست که اگر چنانچه هک به هیچ جایی نرسید(احتمالش هر چند ضعیفه اما هست) حداقل بتونید کنسول اپدیت کنید مجدد باهاش بازی کنید
بازی های PS4 هم تست کردم همگی عالی اجرا شدن جز GT 7 که البته چون سیو هم نمی شه اهمیتی نداره اما GT SPORT با هک افلاین سیو تست کردم حتی کمپین بازی سیو می شه می شه پول یا شهرت اینا هم به اندازه دلخواه توی قسمت دیباگش اضافه کرد
حالت رست مد هم همه جوره تست کرده کرش می کنه اما می گن اگر تول باکس غیر فعال کنید درست کار می کنه تا هک نپره دیگه اما برای من جواب نمی ده حتی با گزینه های جدید اتاهن
چیت بازی ها هم تست کردم به خوبی کار می کنه
مد 60 فریم بازی های 4 هم عالی کار می کنه اما مد 120 هزتز 120 فریم نتونستم اجرا کنم اگر کسی تونسته توضیحاتش بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or