سلام رفیق منم نت کوفتی مخابرات رو دارم دقیقا یک ماهه مشکلات مشابه شما رو دارم فقط باید دعا کنیم که درست بشه کاری دیگه هم نمیشه کرد جالبه هر وقت زنگ میزنی پشتیبانی میگن مشکلی نیست اصلا تازه ادم رو محکوم میکنن که داری بهشون انگ تهمت و کم فروشی میزنی کلا جالبه ... کلا فقط باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشهمخابراتی ها مشکلتون هنوز پابرجاست؟
کسی این مشکلو داره؟
پینگ من ساعت 3 تا 6-7 صبح خوبه ولی وقتی تو بازی هستم هر جند دقیقه یک بار لگ میزنه (یه حالتی انگار dc شده باشم) ولی پینگو چک میکنم مشکلی نداره!
بعضی وقتها هم حدود 3-4 دقیقه پینگ داغون میشه انگار داری دانلود میکنی (3000 ms)
این مشکل فقط شبها هست.
در طول روز هم که کلا تعطیل باید فقط بریم سایت پیوندها قسمت فرهنگی-مذهبی و کلا فیض ببریم!!
وقعا اینجوری نمیشه یکی یه راهکاری پیشنهادی چیزی ارائه بده ببینیم آخه چیکار باید بکنیم این که نشد وضع اینترنت
نه دانلود داریم نه گیم %90 اینترنت هم که *****!
همینطوری کلی پول این اینترت آشغالو میدیم در کنارش باید هزارتا سرویس گیم و کاهش پینگ و دور زدن *****یگ و پول کابل و خط و... هم بگیریم هیچکدومشون هم هیچ کار مفیدی انجام نمیده!!
بازي انلاين رو هم 3 تا 100 تومن كنار خيابون به عنوان CD دكوري تو ماشين مي فروشنبه نكته دقيقي اشاره كردي:d دوتا از بازي هاي من كه بر پايه انلاينن رفتن تو ليست فروش براي گرفتن دوتا بازي بر پايه سينگل خودمم هم هنوز دودلم ولي وقتي ميبينم افتادن به گوشه و نميشه استفاده كرد مجبورم ميكنهكجاي كاريد ؟
نت من داره پيشرفت مي كنه !!!
شما ها وقعا عقب مونده ايد !!! از همه جاي نت دنيا و ايران عقب مونديد !!!
تا ديشب پينگ شب هام 500-400 بود از امشب رفته رو 600-700 !!!
يعني هورااااااااااااااااااا
تا چند وقت ديگه قيمت بازي هاي غير انلاين 3405 برابر ميشهبازي انلاين رو هم 3 تا 100 تومن كنار خيابون به عنوان CD دكوري تو ماشين مي فروشن

با ديدن پينگ 200 و 180 چشمام چهارتا شد 

جالبیش اینه من این مشکلو خیلی وقته دارم یعنی از عید پارسال همینطوری آن و آف این نوسان پینگ شروع شد اول فکر میکردم مشکل از کابل و مودم ولی زمانی که پینگ/اینترنت خوبه مثل همین چند هفته پیش، این مشکلم برطرف میشه.سلام رفیق منم نت کوفتی مخابرات رو دارم دقیقا یک ماهه مشکلات مشابه شما رو دارم فقط باید دعا کنیم که درست بشه کاری دیگه هم نمیشه کرد جالبه هر وقت زنگ میزنی پشتیبانی میگن مشکلی نیست اصلا تازه ادم رو محکوم میکنن که داری بهشون انگ تهمت و کم فروشی میزنی کلا جالبه ... کلا فقط باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه
مشکل اینه کهمن دارم ديوونه ميشم![]()
با PC و CMD پينگ گرفتم با سرور هاي بتل 4 اروپا PS4 ! داد 300
گفتم ولش كن رفتم DC بازي كردم
بعد ساعت 2 بود گفتم يه سري بزنم بتل 4 چه خبره بد بود ميام بيرونبا ديدن پينگ 200 و 180 چشمام چهارتا شد
اقايون مهندسين تو رو به خدا با احساسات ما بازي نكنيد![]()
شما چه دل خوشی دارید که از پینگ و بسته بودن پورت و اینا می نالید...
وقتی این بنر های تبلیغاتی شرکت ها رو میبینید که زده اینترنت پرسرعت سالیانه 15 گیگ فلان تومان دیگه باید بفهمید کجای کاریم دیگه...
همه جا چیزایی رو تو بوق و کرنا میکنن که خیلی خاص و خفنن اون وقت اینجا همچین میزنن 15 گیگ انگار 150 گیگ میخوان حجم بدن...!![]()

اختلال udp شدید تر از گذشته برگشت![]()