اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
جزء افتخارات و نبوغ مهندسين اينترنت اين مملكت اينه كه مي تونن كاري كنن كه صبح ها پينگ ات بشه 170 و شب ها حتي روياي 300 رو هم نتوني ببيني و پينگ ات 500 باشه !

واقعاً احسنت !

البته حدس ميزنم صبح ها خلوت تره يا مجبورن به خاطر دسترسي برخي سازمان ها يه سري پورت يا كوفت يا زهر مار رو باز بذارن !
و شب ها ملت همه ريختن تو اينترنت و ديگه سازماني در كار نيست :|

اما جالبه قبلاً اصلاً وضع اينترنت شب اينقدر فاجعه نبود !!!
دورد بر شما حرف دلم رو زدی

جزء افتخارات و نبوغ مهندسين اينترنت اين مملكت اينه كه مي تونن كاري كنن كه صبح ها پينگ ات بشه 170 و شب ها حتي روياي 300 رو هم نتوني ببيني و پينگ ات 500 باشه !

واقعاً احسنت !

البته حدس ميزنم صبح ها خلوت تره يا مجبورن به خاطر دسترسي برخي سازمان ها يه سري پورت يا كوفت يا زهر مار رو باز بذارن !
و شب ها ملت همه ريختن تو اينترنت و ديگه سازماني در كار نيست :|

اما جالبه قبلاً اصلاً وضع اينترنت شب اينقدر فاجعه نبود !!!
اره لامصب شب تا صب نت میترکه از سرعت نمیدونم چرا :|
تو این 6 ساعت بتل یک میچسبه :x ولی بعدش حالت بهم میخوره :d

اونها فکر کردن بازی انلاین باعث خروج ارز از ایران میشه برای همین PS Store مشکل ساز شده برای گیمرهای ایرانی و یا همین Steam که در ایران فیل-تر هستش
ولی اگر 50 میلیون ایرانی گیمر هم داشته باشیم یا یه Dlc برای بازی خودش بخره باز هم به اون سه هزار میلیارد نمیرسه :> یا اون پولی که سرازیر میشه به کشور همسایه جنوبی ایران و بجاش جنازه تحویل میدن :>
امیدواریم وزرا و مهندسین مدرنیته ما در مخابرات شیر فلکه مغز خودشون رو باز کنن و یک ping تک رقمی تحویل گیمرهای ایرانی بدهند

اونها فکر کردن بازی انلاین باعث خروج ارز از ایران میشه برای همین PS Store مشکل ساز شده برای گیمرهای ایرانی و یا همین Steam که در ایران فیل-تر هستش
ولی اگر 50 میلیون ایرانی گیمر هم داشته باشیم یا یه Dlc برای بازی خودش بخره باز هم به اون سه هزار میلیارد نمیرسه :> یا اون پولی که سرازیر میشه به کشور همسایه جنوبی ایران و بجاش جنازه تحویل میدن :>
امیدواریم وزرا و مهندسین مدرنیته ما در مخابرات شیر فلکه مغز خودشون رو باز کنن و یک ping تک رقمی تحویل گیمرهای ایرانی بدهند
نه تنها بازی های انلاین AAA که بلکه به بازی های تحت وب هم رحم نکردن و همین استدلال مسخره رو آوردن...تراوین چند سال پیش سر همین موضوع ***** شد...
حالا انگار همه ی سوراخ سنبه های خروج ارز رو بستن که گیر دادن به این چیزای کوچیک...meh

جدیدا یاد گرفتن میگن برو سایت اپارات ما چک کنیم آخرشم میگن نت اوکیه :|
امروز برای تست زنگ زدم گفت برو اپارات :d منم الکی بهش گفتم رفتم :| 10 ثانیه بعد گفت نت عالیه ! سرعت دانلود عالیه ! هیچ مشکلی ندارید :| حالا سرعت دانلود من 5 بود :))

قیافه من :|
مودم :| :|
اپراتور :> :>

سلام دوستان نظرتون درباره سرویس های کاهش پینگ چیه؟ تاثیر داره یا بی فایدست؟
خیلی تاثیر داره ! ولی اگر تایم اوت نت زیاد باشه بازم از دست اون کاری برنمیاد :d

اره لامصب شب تا صب نت میترکه از سرعت نمیدونم چرا :|
تو این 6 ساعت بتل یک میچسبه :x ولی بعدش حالت بهم میخوره :d

میخوان سحرخیز باشی تا کامروا بشی :D الان دو هفته ای هست واسه ما همینطوره نت مخابرات شیراز . از صبح ساعت دو سه خوبه تا 9 صبح بعد میپکه . جدیدا صبح زود ساعت 6 بیدار میشم بازی میکنم :)

دادا شما اونور آبی نمیخواد واسه ما بسوزی ....

3 هزار میلیارد از من و امسال من دزدیدن نه شما که خارجی

لازم نکرده بجای ما هم اعتراض کنی به پینگ خودمون داریم پیر میشیم اونور نشستی شعار میدی باس ما سودی نداره |-)

آخرین ویرایش:
کلا سرعت دانلودم با سرور های خارجی ترکیده و شده ۲۰ کیلوبایت! با این سرعت نه میشه انلاین زد و نه میشه سریال دانلود کرد ....کیفیت نت هر روز داره بد تر میشه.

مخابراتی ها مشکلتون هنوز پابرجاست؟
کسی این مشکلو داره؟
پینگ من ساعت 3 تا 6-7 صبح خوبه ولی وقتی تو بازی هستم هر جند دقیقه یک بار لگ میزنه (یه حالتی انگار dc شده باشم) ولی پینگو چک میکنم مشکلی نداره!
بعضی وقتها هم حدود 3-4 دقیقه پینگ داغون میشه انگار داری دانلود میکنی (3000 ms)
این مشکل فقط شبها هست.
در طول روز هم که کلا تعطیل باید فقط بریم سایت پیوندها قسمت فرهنگی-مذهبی و کلا فیض ببریم!!

وقعا اینجوری نمیشه یکی یه راهکاری پیشنهادی چیزی ارائه بده ببینیم آخه چیکار باید بکنیم این که نشد وضع اینترنت :-&
نه دانلود داریم نه گیم %90 اینترنت هم که *****!
همینطوری کلی پول این اینترت آشغالو میدیم در کنارش باید هزارتا سرویس گیم و کاهش پینگ و دور زدن *****یگ و پول کابل و خط و... هم بگیریم هیچکدومشون هم هیچ کار مفیدی انجام نمیده!!

کلا انلاین گیم تو ایران پوکیده
حالا جالبه من شب ها ساعت شیش به بعد cnr خطم میاد رو ۶
پورت پینگ نمیخوایم ... نت هم نمیخوایم
این پارازیت چیه اخه ... چرا اون موقع هست فقط؟
بعد این پارازیت امواج قطعا رو بدن ما هم تاثیر میزاره ... احتمالت میخوان پورت های خودمون رو هم مسدود کنن :)

بعد این پارازیت امواج قطعا رو بدن ما هم تاثیر میزاره ... احتمالت میخوان پورت های خودمون رو هم مسدود کنن :)
نگران نباش به اونجا هم میرسه ! :|
واسه من XO که کلا دیگه Sign in نمیشه ، PSN هم هر چند دقیقه یکبار Sign out میشه !
بزودی باید یه چماق عین انسان نخستین بگیریم دستمون :|

دقیقا یکی از مشکلات اساسی منم همین snr هستش ... صبح ها تا ظهر روی ۱۵ هست. اما هر چقدر به غروب و شب نزدیک میشیم snr بطرز عجیبی افت میکنه و شب ها به ۱۰ میرسه. واقعا متعجبم که این نویز کوفتی دیگه از کجا میاد.
سرعت که نداریم و این نویز هم میاد کلا نت قطع میشه.

دقیقا یکی از مشکلات اساسی منم همین snr هستش ... صبح ها تا ظهر روی ۱۵ هست. اما هر چقدر به غروب و شب نزدیک میشیم snr بطرز عجیبی افت میکنه و شب ها به ۱۰ میرسه. واقعا متعجبم که این نویز کوفتی دیگه از کجا میاد.
سرعت که نداریم و این نویز هم میاد کلا نت قطع میشه.

نویز که میدونیم از کجا میاد :)
بماند ...
جالبه من چند سال نت دارم حدودا یه ماهه این نویزه هست
برا همه هم هست
حتی انتن دیجیتالم بعضی اوقات قطع وصل میشه

توجه توجه
صحبت وزیر در مورد پورت UDP
2-در خصوص اختلال UDP متاسفانه عده ای سودجو به بهانه فروش UPN و یا قاچاق ترافیك صوت بین الملل از الگوریتم های پیچیده ای برای ایجاد تونل استفاده می كنند و برای مقابله با این رفتار نامناسب، طبیعتاً انسدادهایی صورت می گیرد كه برخی اوقات موجب تداخلاتی روی سایر سرویس ها می گردد. همكاران بنده اعلام نمودند كه جلساتی را با طرفداران بازیهای رایانه ای، كه از طریق همین صفحه اعتراضاتی را اعلام كرده بودند، برگزار و اعتقاد داشتند كه این اختلالات ناخواسته به حداقل رسیده است. در این خصوص مقرر شد؛ از این پس اگر مجدداٌ دوستان عزیز اختلالی را مشاهده نمودند آن را به همراه مستندات لازم از آن اختلال از طریق همین صفحه به بنده گزارش دهند تا جلساتی برگزار و به سرعت اختلال مربوطه حل و فصل و برطرف گردد. ضمن اینكه اطلاعات سودجویانی كه باعث چنین سوءاستفاده هایی هستند نیز در اختیار پلیس فتا قرار گیرد تا ضمن برخورد قانونی، از ایجاد اختلال در سرویس های روزمره مردم پیشگیری جدی به عمل آید.
نتایج این جلسات چی شد اخرش ؟! اصلا جلسه ای برگزار شد ؟!

- - -ویرایش - - -

توجه توجه
صحبت وزیر در مورد پورت UDP
2-در خصوص اختلال UDP متاسفانه عده ای سودجو به بهانه فروش UPN و یا قاچاق ترافیك صوت بین الملل از الگوریتم های پیچیده ای برای ایجاد تونل استفاده می كنند و برای مقابله با این رفتار نامناسب، طبیعتاً انسدادهایی صورت می گیرد كه برخی اوقات موجب تداخلاتی روی سایر سرویس ها می گردد. همكاران بنده اعلام نمودند كه جلساتی را با طرفداران بازیهای رایانه ای، كه از طریق همین صفحه اعتراضاتی را اعلام كرده بودند، برگزار و اعتقاد داشتند كه این اختلالات ناخواسته به حداقل رسیده است. در این خصوص مقرر شد؛ از این پس اگر مجدداٌ دوستان عزیز اختلالی را مشاهده نمودند آن را به همراه مستندات لازم از آن اختلال از طریق همین صفحه به بنده گزارش دهند تا جلساتی برگزار و به سرعت اختلال مربوطه حل و فصل و برطرف گردد. ضمن اینكه اطلاعات سودجویانی كه باعث چنین سوءاستفاده هایی هستند نیز در اختیار پلیس فتا قرار گیرد تا ضمن برخورد قانونی، از ایجاد اختلال در سرویس های روزمره مردم پیشگیری جدی به عمل آید.
نتایج این جلسات چی شد اخرش ؟! اصلا جلسه ای برگزار شد ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or