محدودیت سرعت روی تک کانکشن در پهنای باند بین المللی و داخلی !
قبل از هر بحثی اول تست ها و مدارک رو قرار می دم !
تست اصلی با سرور شاتل در تهران ساعت 11 شب 3 روز پیش :
تست امروز با سرور شاتل در تهران ساعت 5 بعد از ظهر:
تست امروز با سرور دیگری در تهران ساعت 5 بعد از ظهر :
تست امروز با سرور فرانکفورت در آلمان ساعت 5 بعد از ظهر:
تست امروز با سرور واشینگتون آمریکا ساعت 5 بعد از ظهر:
تست 16 کانکشن آپارات :
تست تک کانکشن آپارات :
این ها مجموعه ی تست های من از سرعتم طی چند روز گذشته بود.
خب همونطور که می بینید به ترتیب مصافت و اولویت شبکه ها سرعت بشدت کاهش پیدا می کنه و
سرویس 5 مگابیتی شاتل در واشینگتن به زیر 0.5 مگابیت می رسه !
تست هایی که برسی کردم و افت سرعت در اون ها اتفاق افتاده همه برای ظهر تا اوایل شب هست یعنی عموما ظهر تا اوایل شب چنین اختلالی اتفاق می افته.
حالا دقیقا چه اتفاقی می افته اینه که شما در عمل هیچ مشکل محدودیت پهنای باند کلی ای ندارید و سرعتتون همون سرعت اسمی سرویس هست ولی یه جای کار مشکل داره ! اونجا هم جایی هست که شما با تک کانکشن به سرور مورد نظر برای دریافت دیتا وصل می شید اونوقت خواهید دید که سرعت به طرز وحشت ناکی افت پیدا می کنه.
این قضیه برای اکثر کسانی که برای دانلود از IDM با 4 کانکشن به بالا استفاده می کنند پدیدار نمیشه چون 4 تا کانکشن با سرعت 100 یا 150 مشکل رو می پوشونه ولی در وب گردی و مشاهده ی آنلاین فیلم و عکس و ... که عموما به دیتا سنتر مورد نظر از یک کانکشن وصل هستید ، خودش رو بشدت نشون می ده.
این قضیه برای من تو اینترنت ایران هم اتفاق افتاده منتهی گسترده نیست و با سرور های مختلف توی تک کانکشن سرعتم بالا پایین میشه ولی با دیتای بین المللی بدون استثنا افت شدید سرعت در تک کانکشن دارم طوری که بعضی وب سایت ها چندین برابر دیرتر از حالت معمول لود میشه.
فعلا اعتراضاتم از طریق ISP به جایی نرسیده ولی پیگیر هستم.
خواستم موضوع رو اطلاع بدم تا دوستان برسی کنند و اینترنت خودشون رو چک کنند.