sindelsasa
کاربر سایت
بچه ها نظرتون چیه میتینگ بذاریم دسته جمعی خودکشی کنیم
![]()
از دومین کشور افسرده باید همچین انتظاری داشت بیخی داداش بریم فلستین مثلا مظلوم زندگی کنیم. اونجا ایران بیشتر هوامون رو داره !نیاز به خودکشی نیست.کلا اینجا همه چیز اینجوریه.کلا باید جنسی که از خارج میخری رو با واسطه بخری چون باید یه عده سود ببرند دیگه.چرا به زن نصف هر مرد ارث میرسه؟چون قانونه...دست isp باز هست برای چپوندن هر چیزی به مردم چون قانونه.من بعد از تقریبا یک دهه تونستم اینترنت پر سرعت بگیرم.توی این 10 سال بیش از 14 الی 15 بار میرفتم مخابرات میگفتند سیستم تلفن شما pcm هست وما کابل زمینی برای تلفن شما نداریم که اینترنت بدیم گفتم شکایت میکنم مخابرات مرکز.اونها هم گفتند ما فقط وظیفه دایری یا به اصطلاح احداث خط تلفن رو داریم و دیتا مربوط به ما نمیشه.جدیدا هم بابت اعتراض به سرعت رفتم که طرف گفت برو آقا همین هم که بهت دادیم از سرت زیادی هست.مثل آمریکا که نیست اول امکانات زیرساخت رو در یه جایی بیارند بعد خانه سازی کنند.برادرم تو آمریکاست میگه توی صحرا هم حتی فاضلاب دارند.فقط باید بسازی یعنی باید بمیری البته من نوعی رو میگم و قصد جسارت به شما رو ندارم.ما زجر های زیادی میکشیم که در این مقال نمیگنجه.

از یکی از isp ها شنیدم بعضی سرور های بازی برای اینکه کیفیت بازی کردن رو بالا نگه دارن شرایطی برای کاربران می زارن مثلا شرایط میزارن اگه TTL کمتر از 40 و پینگ تایم بیشتر از 250 باشه بطور اتوماتیک به شما لگ وارد می کنه که بعد از چند ثانیه یا دقیقه دیسکانت میشید ولی اگه یه رقم از اونا بهتر باشه مثلا TTL 41 و پینگ تایم 249 نه شما دیسکانت می شید نه لتنسی بالا می ره !دقیقا 2 دقیقه که وارد بازی بشی دیگه هیچ ترافیکی رد و بدل نمی شه و شوت می شی بیرون
اینا هدفشون این بود که بساط بازی آنلاین رو جمع کنند که همین کارم کردند بقیه اش همش شعره
تا وقتی هم که ملت علیرغم این همه مشکلاتی که برای اینترنت بوجود آوردند باز هم حجم می خرند و کیسه گشاد اینا رو پر می کنند به همین موش و گربه بازی ادامه می دن
من که امروز می رم تقاضای تخلیه رانژه رو می دم تو این وضعیت خراب اقتصادی درست نیست ماهی 80 تومن بریزم تو توالت
دقیقا 2 دقیقه که وارد بازی بشی دیگه هیچ ترافیکی رد و بدل نمی شه و شوت می شی بیرون
اینا هدفشون این بود که بساط بازی آنلاین رو جمع کنند که همین کارم کردند بقیه اش همش شعره
از یکی از isp ها شنیدم بعضی سرور های بازی برای اینکه کیفیت بازی کردن رو بالا نگه دارن شرایطی برای کاربران می زارن مثلا شرایط میزارن اگه TTL کمتر از 40 و پینگ تایم بیشتر از 250 باشه بطور اتوماتیک به شما لگ وارد می کنه که بعد از چند ثانیه یا دقیقه دیسکانت میشید ولی اگه یه رقم از اونا بهتر باشه مثلا TTL 41 و پینگ تایم 249 نه شما دیسکانت می شید نه لتنسی بالا می ره !
سلام این روش از تجربیات شخصی خودمه ! اگه بد بود ببخشید
اخه الان مشکل عمده کاربران اختلال تو پورت های مختلفه ....این روش رو من قبلا گذاشتم کسی استقبال نکرد ، فکر کردن من در اوردی هست ، این ملت هر چی سرش بیاد حقشه
اختلال سال 94 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران - صفحه 430
دوست عزیز شما چرا آدرس عوضی به ملت می دی
از یکی از isp ها شنیدم که نشد حرف
پر واضحه که اینا این دروغ های شاخدار رو از خودشون در میارن تا بعضی ها فکر کنند ممکنه مشکل از طرف سرورهای بازی باشه ولی کدوم آدم عاقلی این حرف ها رو باور می کنه
من قبلا با پینگ حتی بالای 500 هم براحتی بازی می کردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی الان با پینگ زیر 100 هم نمی شه بازی کرد
![]()