فکر کنم میشه تو سایت cloob.com رفت تو پیج وزیر زیر عکسایی که میزاره comment گذاشت، از اون جاهم احتمال داره وزیر reply کنهاین چه وضعیهکسی اگه امکانش هست، شکایتی چیزی بکنه.. هر طور که لازم باشه حمایت میکنیم..
بهترین پینگ!
![]()
تنها راه حل همون پخش وییدیو از مشکله دیگه اون طوری نمیتونن زیرش بزنن
راه دوم دسست به دامن رئیس جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمهور شیم
متاسفانه فعلا تمام فکر و ذکرشون جای دیگه هستف کسی اعتنایی به مشکلات عدیده ی این سیستم فی لترینگ جدید نمی کنه و کسی هم پاسخگو نیست. تا اعتراض ما واقعا شنیده نشه و توجهات جلب نشه چیزی عوض نمیشه
توی بروکراسی سیستم دولتی ایران اصولا چیزی به اسم پاسخگویی وجود نداره، اما بعضیها که از بعضی دیگر برابرتر باشند می تونن در تمام موارد اولویتهای خودشون رو جامه ی عمل بپوشونند!
دوستان فراموش کردم بگم اینترنت مخابرات دارم ، ping تقریبا مثه قبله ، ولی این خطای DNS مشکل اصلیه!
اخه چرا باید شبکه psn این جوری بشه!!
چرا؟؟؟؟
منم افت سرعت دارم 4جی سرعتم از 600 اومده رو 100کسی مشکل افت سرعت دانلود هم داره؟
من شاتل ART1 دارم
سرعت دانلود از 160 اومده رو 20 ولی از سرورهای داخلی مثل سایت خود شاتل عادیه و با همون سرعت 150 160 دانلود میکنه!
psn کلا خرابه همش ارور میده
- - -ویرایش - - -
سلام من dns اینو میزنم ایرور اینو دیگه نمیده میگه سرور شلوغه میخواد فرند لود کنه
dns:
8.8.8.8
8.8.4.4
و همچنان این قصه سر دراز دارد! بخدا اگه کلا نت قطع بشه راضیترم تا این وضع موجود!!!