Deadly Mamba
کاربر سایت
دوستان جایی میشناسین بشه اعتراض کرد کسی جوابگو باشه؟
اگه میشناسین بگین ...
یا نه باید گیم رو بزاریم کنار همگی حداقل تو این خراب شده
اقا شما هم تو مولتی لست اف اس مشکل دارید؟
من 3 هفته یا بیشتر هست که نمیتونم انلاین بازی کنم
همش ارور میده cannot conect to the ticket server
دوستان جایی میشناسین بشه اعتراض کرد کسی جوابگو باشه؟
اگه میشناسین بگین ...
یا نه باید گیم رو بزاریم کنار همگی حداقل تو این خراب شده
دو روز پینگ میگیرم
با 4.2.2.4 بدون تایم اوت 300
با 8.8.8.8 بدون تایم اوت 130
حیف کنسول دستم نیس یه تست کنم![]()
آقا شما کدوم طرفی هستی؟ آدم فکرای ناجور میکنه
خوشبخانه سایتی مثل Bazicenter سایت بزرگی هستش که بقیه سایت چنین تاپیک های ندارن چون بیشتر گیمرهای که فکر میکنن Multi جزو جوهره اصلی هر گیمری هست در سایت Bazicenter وجود دارند... بقیه سایت ها هم که تا اونجا خبر داریم بیشتر در حالت خواب به سر میبرن و تبلیغات روی بازی های Single دارند
اخه چون دوستان تایم اوت هم زیاد دارن
من دوستم war thunder بازی میکنه میگه صبح ها هیچ مشکلی نداره
نمیدونم والا من خودم مشکل زیاد داشتم
گندشون بزنن واقعا با این کاراشونبله ای مشکل ظاهرا خیلیا دارن مشکل از نت ایران که ب معنا واقعی داغون
گندشون بزنن واقعا با این کاراشونبله ای مشکل ظاهرا خیلیا دارن مشکل از نت ایران که ب معنا واقعی داغون
توی تایپیک PS4 یکی گفته بود همین مشکل رو داشته وقتی ازV'P'N استفاده کرده مشکلش حل شده من که دیگه سراغ TLOU نمیرم باید نزدیک 20 بار امتحان کنی تا به سرور وصل بشه با این وضعیت ف یلترینگ هوشمند این مشکل ممکنه واسه بقیه بازی ها هم پیش بیادگندشون بزنن واقعا با این کاراشون
متاسفانه گیمر های ایرانی به جای اینکه به وضعیت شخمی نت اعتراض کنن همه ی بحثاشون شده مقایسه ی گرافیک PC و PS4 و فن بوی بازی در آوردنتازه شما ببین چند درصد از یوزرهای همین فروم تو این تاپیک فعال هستن؟!
توی تایپیک PS4 یکی گفته بود همین مشکل رو داشته وقتی ازV'P'N استفاده کرده مشکلش حل شده من که دیگه سراغ TLOU نمیرم باید نزدیک 20 بار امتحان کنی تا به سرور وصل بشه با این وضعیت ف یلترینگ هوشمند این مشکل ممکنه واسه بقیه بازی ها هم پیش بیاد
- - -ویرایش - - -
متاسفانه گیمر های ایرانی به جای اینکه به وضعیت شخمی نت اعتراض کنن همه ی بحثاشون شده مقایسه ی گرافیک PC و PS4 و فن بوی بازی در آوردن
حتما ما اعتراض ميكنيم اونام ١٠٠٪ دست به سينه ما رو نگاه ميكنن (اينجا ما عملا قدرتي نداريم)داداش همه میدونن حرف زدن توی اینجا خالی کردنه خودمونه
میخوای بفهمن بابد توی تهران قرار بزارین اعتراض کنین
من ایادانم اگه تهران بودم 100 % پایه بودم برای اعتراض به نت