وضعیت من تقریبا برعکسه ! پینگ 140~130 ، تقریبا هیچ لگی نیست ، بازی روونه ، ولی یهو دیسکانکت میشم ! حتی از تیم اسپیک هم دیسی میشه ...خیلی خرابه ! اصلا نمیشه بازی کرد !! مشکل dc نداره،پینگ هم ثابت و زیر 150، ولی انگار توو بازی پینگ 500 هستش،تاخیر داره وحشت ناک !!
جالبه،من چیز پی انی دارم که یه جورایی کاهش دهنده است ولی از نوع خارجیش،ip رو کلا عوض میکنه و از چیلترینگ عبور میکنه،با این چیز پی ان و بدون این چیز پی ان توو بازی وضعیتم یه جوره یعنی همون مشکل همیشگی که تیر به طرف نمی خوره رو دارم.
خوب میشد اگر همان موقع میرفتی پشت سیستمت و در cmd یه tracert از 4.2.2.4 میگرفتی و اینجا میزاشتی/
و البته که پینگ هم خوبهولی فایده نداره/
اصلا خجالت میکشم این رو بذارم ! اصلا دیگه نمیشه تست گرفت اینجوری ...
![]()
IP ها هم که امروز و دیروز همش مال Romania بود که 1 بازی Account Suspend شد به خاطر همین عوض شدن الکی IP و بقیه هم هر دفعه باید Authenticate کرد ...خاک بر سر همشون !![]()
خیلی خرابه ! اصلا نمیشه بازی کرد !! مشکل dc نداره،پینگ هم ثابت و زیر 150، ولی انگار توو بازی پینگ 500 هستش،تاخیر داره وحشت ناک !!
جالبه،من چیز پی انی دارم که یه جورایی کاهش دهنده است ولی از نوع خارجیش،ip رو کلا عوض میکنه و از چیلترینگ عبور میکنه،با این چیز پی ان و بدون این چیز پی ان توو بازی وضعیتم یه جوره یعنی همون مشکل همیشگی که تیر به طرف نمی خوره رو دارم.
اصلا خجالت میکشم این رو بذارم ! اصلا دیگه نمیشه تست گرفت اینجوری ...
![]()
IP ها هم که امروز و دیروز همش مال Romania بود که 1 بازی Account Suspend شد به خاطر همین عوض شدن الکی IP و بقیه هم هر دفعه باید Authenticate کرد ...خاک بر سر همشون !![]()
خیلی جالب بود
لودینگ تموم شد
نوشت
waiting for player
بعدش انتظار یه 10 ثانیه تا شروع بازی و داشت
یه 20 ثانیه گذشت من هنوز رو همون گزینه waiting for player
بعد از اون ور تو تصویر player ها دارن همدیگرو میکشن
بعد 15 ثانیه از بازی و لابی به کل پرت میشه بیرون