اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
لطفا بی احترامی نکنید توی اون صفحه بدتر به ضرر خودمونه که میگن حالا 40-50 نفر بی فرهنگ اومدن یچیز گفتن بیخیال . تا میتونید توی ادلیست ها و فیس بوق هم اطلاع رسانی کنید حتی به کسایی هم که بازی نمیکنند بگید برن نظر بذارن .
من حالا فعلا با یک برنامه دارم بازی میکنم ، 1.5 ساعت Rust . حدود 30 دقیقه کال اف دیوتی . 1 ساعت کانتر . قطع نشد .

کدوم برنامه؟ پینگ چنده؟

دوستان شبکه ی من و تو رو ول کنید
اونا میتونن مشکل داخل ایران رو حل کنند ؟
به کسی مشکل رو بگید که یک درصد احتمال بدید شاید کاری کنه
آخه شبکه ی من و تو چه غلطی میخواد بکنه ؟

به لینک زیر برید و کامنت بزارید کما اینکنه دیدید وزیر پاسخ داده و در حال پیگیریه و حتی گفته که اگه درست شد یا نشد رو بهش اطلاع بدیم . از این بیشتر میخواید ؟

محمود واعظی - دوستان سلام ...
اخه دوست عزیز تو همین برنامه جواب بارها دیده شده برای مسائل زیادی زنگ زدن به مسئولین داخلی پیگیر شدن در بیابان کفش ملی هم غنیمت است:d

ای ولله بچه ها همین جوری ادامه بدید پیج وزیر خیلی خوب داره کار می کنه... یادتو باشه به طور مداوم باید ادامه بدیم...آقا صبح ها هم با این شماره تماس بگیرد 42811 بخش فنی زیر ساخت

با توجه به اینکه وزیر جواب برخی کامنت ها رو داده که پیگیری میکنم..نشون میده میتونه کاری بکنه و بی ربط نیست بهشون....کافیه یه نامه بزنه مشکل رو حل کنید باور کنید 24 ساعته حل میشه...فقط کافیه ممتد و مودبانه درخواست بدید.
حق گرفتنیست نه دادنی;)

لطفا بی احترامی نکنید توی اون صفحه بدتر به ضرر خودمونه که میگن حالا 40-50 نفر بی فرهنگ اومدن یچیز گفتن بیخیال . تا میتونید توی ادلیست ها و فیس بوق هم اطلاع رسانی کنید حتی به کسایی هم که بازی نمیکنند بگید برن نظر بذارن .
من حالا فعلا با یک برنامه دارم بازی میکنم ، 1.5 ساعت Rust . حدود 30 دقیقه کال اف دیوتی . 1 ساعت کانتر . قطع نشد .
ما هم کامنت گذاشتیم تو صفحه کلوب
با چه برنامه ایی؟ مردیم از dc شدن :((

با توجه به اینکه وزیر جواب برخی کامنت ها رو داده که پیگیری میکنم..نشون میده میتونه کاری بکنه و بی ربط نیست بهشون....کافیه یه نامه بزنه مشکل رو حل کنید باور کنید 24 ساعته حل میشه...فقط کافیه ممتد و مودبانه درخواست بدید.
حق گرفتنیست نه دادنی;)
کامنت گذاشتم برای وزیر اخرشم زدم اگر درستش کنید میلیون ها جوون دعاتون میکنن انشالله درست بشه

ارور پورت بتل رو زدم واسه اقا وزیره :D

- - -ویرایش - - -

نوشته شده توسط [WaRhEaD];3208739:
اتفاقا رسانه‌ایی بشه بهتره.
-----
دوستان ادامه بدین یاحالا یا هیچوقت :headband: بلاخر باید متوجه بشن که برای یه عده زیادی گیم آنلاین مهم هست

کلا هم منو تو باشه و هم وزیر بهتره چرا وقتی هر دوش هست استفاده نکنیم ولی من که چشم اب نمیخوره اینا کاری کنن

ارور پورت بتل رو زدم واسه اقا وزیره :D

- - -ویرایش - - -

کلا هم منو تو باشه و هم وزیر بهتره چرا وقتی هر دوش هست استفاده نکنیم ولی من که چشم اب نمیخوره اینا کاری کنن
صدالبته، منظور منم همین بود تا جایی که میشه پیغاممون رو گسترش بدیم

ماهم فرستادیم پست رو! من برام مهم نیست منو بگیرن یا نه ! یک جان در بدن دارم با در راه بچه های گیمر خودمون فدا کنم میخوام ویدئویی که ساختمو نشون بدن ! شما هم میخواین کامنت بزارین تو منوتو بگین ویدئوی منو هم بزارن! :)

1-نام شهر Tehran
2-پیام خطا(Error) مختل کننده ی بازی( بعنوان مثال پورت 3659 UDP)
- Auto Disconnect Request Time From 3652
3- شرکت سرویس دهنده
Mokhaberat Tehran
4-سرویس کاهش پینگ( احیانا سیستک)
Kheir
5-عنوان سرویس یا بازی آنلاین تاثیر گرفته از این مشکل
Defence Of The Ancients Or DOTA 2
6-عکس از پیام خطا ( انتخابی- Optional)
Dar hale Hazer Nadaram
Ama mitonid ba rojoe be saite دوتا 2 پرشین | مسابقات و اخبار دوتا 2 در ایران Mizane In moshkel ro bebini

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or