رفقا مشکل من هم امروز به طور کامل حل شده به امید این که این رفع مشکل دائمی باشه و دیگه شاهد این چیز ها نباشیم بعد از یه هفته یه 8 دست دوتا 2 زدم بسی حال داد رفقا...
با عرض پوزش از اونایی که میگن درست شده ما رفتیم بازی علاوه بر مشکل دی سی شدن با پینگ 500-350 مواجه شدیم ولی امیدوارم اگه واقعا داره مشکل برطرف میشه برا ما هم حل شه
مشکل من امروز ساعت 12 ظهر به بعد تا الان حل شده و کاملا مشخصه که اون اصطلاحا پارازیت مذکور رو از روی پورتهای UDP برداشتن، دیشب از وضعیت پینگ تایم با سرویس تحت پروتکل UDP ک. یو که گراف می گرفتم بصورت موربی تایم آوت می داد، اما امروز یه خط ثابت، بدون نوسان و بدون تایم آوت هست!
از موقعی که تاپیک رو استارت زدم این می تونه اولین پست کمی مثبت من در این مورد باشه! 3 ساعت هم بتل 4 بازی کردم و اصلا قطعی نداشت، سرویس هم از سیستک دارم، امیدوارم رفع مشکل دائمی باشه و به تمام ایران سرایت پیدا کنه! همچنان وضعیت سرویسهای خودتون رو اینجا گزارش کنید و تا مشکل برای همه رفع نشده اعلام رای نهایی یا پیروزی نکنید!! برای بار چندم هم بگم، موارد حاشیه ای و فلسفه ی چرایی این مشکل رو مطرح نکنید!