ahmadsipey
کاربر سایت
سلام ارور میده که اطلاعات ناقصه تایید میکنه که گلدت سالمه ولی کانفرم نمیکنه با ف ی ل ت ر ش ک ن هم زدم نشد که نشد
سلام دوستان من یه کامنت برا وزیر گذاشتم شما هم بذارید تا یه تکونی بخورن اینا عمرا واس ماها دل نمیسوزونن اینم متن کامنت من برا وزیر
با عرض ادب و احترام خدمت وزیر محترم ...با توجه به فرمایشات حضرتعالی درخصوص پیگیری اختلال پورت های udp بعد از گذشت چند روز هنوز هیچگونه گزارش و یا بهبودی حاصل نگردیده ...جناب اقای وزیر بنده به نمایندگی از تمام گیمرهای ایران خواهشمندم این اختلال را رفع نمایید تنها دلخوشی ما همین گیم بود که اینم محدود و محروم شدیم لذا از حضرتعالی تقاضا دارم بررسی فرمایید و مطلب بعدی قرار بود در هفته دولت 30 درصد افزایش ئهنای باند داشته باشیم.ایا انجام شد؟ اگر اری چرا تاثیری بر کیفیت اینترنت نگذاشته است؟! با تشکر
احمد سی پی
اقا من نظرم اینه یه کمپین درست حسابی تشکیل بدیم و پیگیری جدی انجام بدیم اخه این چه وضعیه تو این مملکت ما
قرن اتم و نانو هست هنوز ما داریم جوش اینترنت تو این مملکت میزنم تازه اینم که به ما دادن هر چند وقت یکبار مثل لونه زنبور دست میکنن تو سوراخش ....گند همه چیو در اوردن بابا
این اختلال ها به کنار دلمون به یه دانلود شبانه خوش بود که اونم از اول مهر برای مخابرات برداشته میشه سال قبل که پارس آنلاین سرویس شبانه رو برداشت الان هم که مخابرات فکر کنم تا چند ماه دیگه بقیه isp ها هم دانلود شبانه رو کلا حذف کنن تازه وقتی هم زنگ زدم و اعتراض کردم که من قرار داد دارم و شما موظفید که به قولتون عمل کنید جواب میده ما کاری ازمون برنمیاد و بخشنامست نه تنها وضعیت بهتر نمیشه بلکه روز به روز عرصه رو واسه کاربرا تنگ تر میکنن احتمالا چار روز دیگه هم میخوان اینترانت ملی بدن دستمون بگن همینی که هست
آقا فرشید میخواستم بدونم آیا isp میتونه برخلاف قراردادش دانلود شبانه رو حذف کنه ؟
دوستان بیاید یک صفحه در اینستگرام باز کنید یک کمپینی بسازیم برای باز شدن پورت های UDP من هم کارای گرافیکیشو ادیت عکس ها رو می تونم انجام بدم کی حاضره ؟
فكر ميكني صفحه اينستاگرام فايده داره؟ كي مياد صفحه مارو ببينه يا اگرم ببينه ميگه اينا چقد ...خلن.||||