O0o-SAJJ4D-o0O
کاربر سایت
والا جنگ جهانی تو اروپا اینقدر طول نکشید سریع خودشونو کشیدن بالا ولی ما تو کف یک اینترنت 10 سال 20 سال خواهیم موند 

بدترین پشتیبانی اینترنت واسه مخابرات . اون ۲۰۲۰ مسخره هربار زنگ میزنم میگن نت کند شده مشکل داره میگه اینترنت شما ۵۱۲ هست و ما داریم ۵۱۶ میدیم به شما!
یه باز هم میخواست آیپی بگه خودم ست کنم گفت برو پروپرتیز گفتم من ویندوز ندارم مکینتاش میگه کاری به آیپدت نداشته باش برو سراع کامپیوترتخیلی مسخرست
مشکل از پورت های UDP
- - -ویرایش - - -
اقا فرشید شما با زیرساخت صحبتی کردین تاریخی یا علتی ندادن که چرا اختلال داره ؟
«روزنامه آرمان» در گزارشی با عنوان «هزینه اینترنت در ایران 3500 برابر ژاپن! » می نویسد: «بر اساس گزارش سالانه وبسايت معتبر نتايندكس درباره ميانگين سرعت اينترنت در كشورهاي مختلف، ايران رتبه ١۶٩ را از ميان ١٩٢ كشور جهان از آن خود كرده است. اين ردهبندي هرساله براساس ميليونها تستي تنظيم ميشود كه كاربران كشورهاي مختلف براي ارزيابي سرعت اينترنت خود انجام دادهاند. نكته جالب اينجاست كه ايران در سالهاي گذشته رتبههاي بهتري ثبت كرده است. به عنوان مثال در ٢٣ فوريه ٢0١٢ ايران رتبه ١۵۵ دنيا را به دست آورد و در تست سالانه ٢0١0 رتبه ١۴٣ را به خود اختصاص داد. اين موضوع نشان ميدهد كه ساير كشورهاي دنيا در زمينه ارتقاي خدمات اينترنتي خود با سرعت بيشتري نسبت به ايران پيشرفت كردهاند. با توجه به اينكه در برنامه پنجم توسعه رتبه ٢ منطقه در زمينه دسترسي به اينترنت براي كشور پيشبيني شده بود، اما حالا نه تنها ايران از نظر سرعت اينترنت رتبه آخر منطقه را از آن خود كرده است كه قيمت اينترنت در ايران دو برابر افغانستان و بيشتر از ٣۵00 برابر ژاپن است. بر اساس گزارشهاي منتشره، كمترين سرعت اينترنت در جهان متعلق به چند كشور آفريقايي مانند ليبي و اريتره و برخي از كشورهاي آمريكايجنوبي مانند كوباست. از اين ميان ايران ركورددار كمترين سرعت اينترنت در خاورميانه نيز بهشمار ميرود و افغانستان و ليبي در جايگاههاي بالاتر از ايران دستهبندي شدهاند. ايران از لحاظ قيمت دسترسي به اينترنت نيز يكي از گرانقيمتترين كشورهاي جهان به شمار ميآيد. چندي پيش مركز پژوهشهاي مجلس با انتشار گزارشي اعلام كرد، خدمات اينترنت با ٢۵برابر قيمت اوليه به دست كاربران خانگي ميرسد. بنابراين گزارش هر STM١ پهناي باند اينترنت با قيمت ٩ميليونتومان به كشور وارد ميشود اما با قيمت ٢٣٢ميليون تومان به كاربران فروخته ميشود.»
اولا اگر اختلالی نباشه جای تعجب داره
سلام دوستا یه راهی بیدا کردم غوغا میکنه یعنی Ms شمارو عالی میکنه واقعا یکی از بهترین چیز هاست که تونستم بیدا کنم
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5578595314
این سایت رو بخونید کار هایی که گفته مو به مو انجام بدید واسه من که فوق العاده جواب داد اگر واسه شما هم جواب داد اینو Share کنید که ایشالا کسی دیگه مشکلی تو بازی نداشته باشه
اگر هم متوجه نشدید چی میگه بگید ترجمش رو میزارم
درود
آقا من به خاطر همین که میگفتن پارس آنلاین مشکلی نداره رفتم گرفتم. صبا هم دارم. هر دو پورتها بسته است.
مرکز مخابرات ولیعصر تمامی آی اس پی های تست شده (شاتل،داتک،صبا،پارس آنلاین)
مشکل وصل نشدن به سرورهای فیفا 14 و 15 قطعی ناگهانی در بازیهای آنلاین دیگر
با تست Xbox One نشون میده که پورتهای 88,3074,53,53,80,500,3544,4500 بسته است.
![]()