اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
اول باید مشخص کنیم چه مشکلاتی هست و چیا باید مطرح بشه.
متنی که من نوشتم برای سازمان تنظیم مقررات
تمامی مشکلات دیده شده
با سلام و خسته نباشيد از اسفند ماه 93 دچار مشكل جديدي شديم كه طي بررسي هاي بنده پورت هاي داخلي دچار مشكل شده اند و طي تست هاي انجام شده از آي اس پي هاي مختلف فقط آي اس پي پارس آنلاين از اين مشكل مبراست. مشكل اصلي اينجانب و دوستان بنده در پينگ تايم بالا و خارج از استاندارد ، پكت لاست هاي زياد در حين بازي هاي آنلاين و مشكل پورت هاي بسته و نيمه بسته از خارج كشور به داخل مي باشد كه نمونه اين پورت 88 است و از تاريخ ذكر شده تا به امروز اين مشكل همچنان پابرجاست لذا خواهشمند است پيگير مشكل بنده و دوستان باشيد با تشكر

اول باید مشخص کنیم چه مشکلاتی هست و چیا باید مطرح بشه.

میدونم چقدر وقت و اعصاب گذاشتید برای این مشکل و تاپیک! یه چیزی تو دلم میترکه اگه اینو نگم! (( باید مشخص کنیم چه مشکلاتی هست و چیا باید مطرح بشه ))

یه ادم غریبه اینو بخونه فکر میکنه مشکلات زمینیا رو واسه افرادی تو مریخ باید مطرح کنیم!!!

همین بس که مسئولینی که باید بیشترین اطلاعات رو در مورد مسائلی که خودشون بوجود میارن رو داشته باشن . خودشونو میزنن به اون راه و ما باید بهشون بگیم مشکل چیه!

از مشکل نت بزرگتر بیدار کردن کسیه که خودشو به خواب زده...

سلام.من توی بتل4 اصلا مشکلی ندارم اما توی هاردلاین دارم.گاهی وقتا میبینی هاردلاین 3ساعت بازی میکنم مشکلی نیست گاهی اوقات هر 15 دقیقه این ارور رو میده:
http://uupload.ir/files/evs_۲۰۱۵۰۵۱۷_۱۷۴۳۵۹.jpg
در ضمن حدوده 10 روزه که اینجور شده.یادمه یکی از بچه ها تو همین تاپیک گقت فیفا15 هم همینجوره و مشکل سراسری هست.
خب کسی مشکل من رو داشته؟؟؟راه حل صبر کردنه و مشکل سراسریه واقعا یا من مشکل دارم؟؟؟
دوستان یه نفر یه جواب سر راست راجع به این کامنتم نداد ! ممنون میشیم یه توضیح واضح برید

میدونم چقدر وقت و اعصاب گذاشتید برای این مشکل و تاپیک! یه چیزی تو دلم میترکه اگه اینو نگم! (( باید مشخص کنیم چه مشکلاتی هست و چیا باید مطرح بشه ))

یه ادم غریبه اینو بخونه فکر میکنه مشکلات زمینیا رو واسه افرادی تو مریخ باید مطرح کنیم!!!

همین بس که مسئولینی که باید بیشترین اطلاعات رو در مورد مسائلی که خودشون بوجود میارن رو داشته باشن . خودشونو میزنن به اون راه و ما باید بهشون بگیم مشکل چیه!

از مشکل نت بزرگتر بیدار کردن کسیه که خودشو به خواب زده...

عزیز، منظورم اینه که باید سر فصل تمام موارد عمده ای رو که از عید به اینور پیش اومده لیست کنیم و با مستندات بریم، وگرنه مشخصه که مشکلمون در کل چیه!

ما کاری که سری پیش کردیم این بود که یه جزوه ی 5 صفحه ای با مشخصات و دیدگاههای پیشنهادی دوستان، مشکلات بازیها و عنوان بازیها و حتی تصویر خطاها آماده کردیم و در دیدار با آقایون ارائه کردیم، کلی هم استقبال کردند و تا وقتی هم که این سیستم فیل ترینگ جدید رو اضافه نکرده بودن، مشکل کلی و سراسری برای بازیها ایجاد نشده بود

در کل می گم هر کاری با حساب و کتاب و روی اصول، که نتونن راه در رو پیدا کنن.

عزیز، منظورم اینه که باید سر فصل تمام موارد عمده ای رو که از عید به اینور پیش اومده لیست کنیم و با مستندات بریم، وگرنه مشخصه که مشکلمون در کل چیه!

ما کاری که سری پیش کردیم این بود که یه جزوه ی 5 صفحه ای با مشخصات و دیدگاههای پیشنهادی دوستان، مشکلات بازیها و عنوان بازیها و حتی تصویر خطاها آماده کردیم و در دیدار با آقایون ارائه کردیم، کلی هم استقبال کردند و تا وقتی هم که این سیستم فیل ترینگ جدید رو اضافه نکرده بودن، مشکل کلی و سراسری برای بازیها ایجاد نشده بود

در کل می گم هر کاری با حساب و کتاب و روی اصول، که نتونن راه در رو پیدا کنن.

امیدمون به شماست.. مرسی..

https://www.ict.gov.ir/fa/minister/request-درخواست-ملاقات-حضوری
دوستانی که میتونند درخواست ملاقات حضوری بدن ....یکی به نمایندگی از سایت بازی سنتر
بهتر از هیچ کاری نکردنه

قبلا این کار انجام شده برای دو بار
در صورت لزوم و هم نظری کاربران باز هم انجام خواهد شد.

منتهی برخی دوستان نهایت کاری که می کنن آف تاپیک صحبت کردن و توهین هست، چیزی که فقط زحمت ادمین ها رو بیشتر می کنه و هیچ کارایی دیگه ای نداره.

کسی درخواست داده؟
اگر داده که هماهنگ کنیم برای مراجعه

دوستان واقعا فکر می‌کنید این حضرات از مشکلات خبری ندارند؟ واقعا فکر می‌کنید بیان کردن مشکلات برای کسانی که خودشان مشکلات رو ایجاد کردند دردی رو دوا میکنه؟

غیر از مشکل در بازی و همینطور اپدیت کردن ویندوز -یک مشکل دیگه هم پیدا شده-دانلود مستر مودم که کامپیوتر خاموش میکردم و میزاشتم دانلود کنه دیگه با خاموش شدن کامپیوتر دانلود نمیکنه برای اینکه پورت اون رو هم بستن

دوستان واقعا فکر می‌کنید این حضرات از مشکلات خبری ندارند؟ واقعا فکر می‌کنید بیان کردن مشکلات برای کسانی که خودشان مشکلات رو ایجاد کردند دردی رو دوا میکنه؟

خیر، در بسیاری موارد حتی خبر ندارن چه اختلالاتی ایجاد شده، چون اصلا براشون مهم نیست

فکر کردن دیگه جایز نیست، اگر راه بهتری بلدی شما بگو، اگه بلد نیستی نظاره گر باش و خودت رو اذیت نکن،

بچه ها برای من تلگرام شیلتر شده فقط برای من ولی مال دوستام نه مشکل چیه :|

کامل قیل تر نشده، همون سیستم فیل ترینگ هوشمند هست که روی تمام برنامه ها اختلال ایجاد کرده.

دیگه نیازی نیست من توضیح اضافی بدم خودتون بخونید

http://teeleh.ir/blog/filte rnet.html

ادیت: به علت خود سانسوری موجود در این سایت مجبور شدم لینک رو به این صورت بذارم

وقتی که copy and paste کردید جای خالی بین "e" و "r" رو بردارید و بهم وصلش کنید

آخرین ویرایش:
دیگه نیازی نیست من توضیح اضافی بدم خودتون بخونید

http://teeleh.ir/blog/filte rnet.html

ادیت: به علت خود سانسوری موجود در این سایت مجبور شدم لینک رو به این صورت بذارم

وقتی که copy and paste کردید جای خالی بین "e" و "r" رو بردارید و بهم وصلش کنید

بسیار عالی بود. ما که هرچی میگیم گوش شنوایی هم نیست. آنوقت یک عده یک جور وانمود میکنند که انگار حضرات شیفته خدمت رسانی به ما هستند عده‌ای از خدا بی خبر نمی‌گذارند کارشان را درست انجام دهند

این وضعیت اینترنت من تا قبل از ساعت 11 صبح هستش.

s0xx_11.jpg
بعد از 11 صبح تا حدود 2 3 نصفه شب یک خط درمیون time out می ده.یعنی یه جورایی کلن قطع میشه.
مخابرات کرج.
دقیقا چرا اینجوری میشه؟

یکی از احتمالات موجود که خودم هم بهش باور دارم در این وب لاگ بخوبی نتیجه گیری شده

نقل از منبع:

"با کند کردن سرویس‌ها علاقهٔ به استفاده از سرویس‌های کند شده به مرور زمان کم می‌شود. و این نه تنها در مورد سرویس مورد غضب، که در مورد دیگر سرویس‌های بی‌گناه همسایهٔ آن سرویس نیز اتفاق می‌افتد. این به معنای کند شدن تعداد زیادی سرویس مفید، کم شدن علاقه و اعتماد کاربران به استفاده از اینترنت، و در نتیجه تیشه زدن به ریشهٔ کل صنعت کسب و کارهای اینترنتی در کشور خواهد بود.

از زمان ابلاغ «مقررات و ضوابط شبکه‌های اطلاع‌رسانی و رایانه‌ای» تا بدین لحظه بازی موش و گربه‌ای بین ما کاربران اینترنت ایران و سازمان‌های متوالی نظارت بر اینترنت بوجود آمده است. هر چند که این بازی از اولش هم باخت - باخت بوده است. تنها بردی که می‌توانم متصور شوم برد کوتاه مدت برای عدهٔ محدودی است که دانش استفاده از اینترنت برای اهداف خود (سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، …) را ندارند، و ترجیح می‌دهند که نقص خود در استفاده از این ابزار را با توقف رشد دیگران جبران کنند، و نه با رشد خودشان."

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or