اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
cjy6_13.jpg

igca_12.jpg

- - -ویرایش - - -

MTU شاتل 1492 ـه ؟ دوست ندارم کمتر باشه

و این که میخوام تایم اوت هم نداشته باشه

دوست عزیز این مشکلات اخیر هیچ ربطی به MTU نداره بیخود تنظیمات مودم رو دستکاری نکن

- - -ویرایش - - -

حالا چه کسی گفته مشکل از سمت ماست؟ معلومه که سالهاس از سمت خودشونه، چند برابر پول یه سرویس با کیفیت اروپایی رو می گیرن ولی همچین سرویسی تحویل می دن.
پیگیری کردن به خاطر این نیست که مشکل از سمت ما بوده، اصلا هم به این ربطی نداره که از کدوم طرف بوده، به این ربط داره که این ماییم که بایدحقمون رو باید نهادینه کنیم تا کیفیت شبکه برای همیشه مطلوب بشه.

حرف شما کاملا درسته آقا فرشید ولی مگه اینا اصلا قبول می کنند که مشکلی وجود داره؟ شما برید page وزیر ارتباطات رو چک کنید ببینید فقط کم مونده ملت فحش خواهر مادر بهش بدن ولی دریغ از یه جواب

یکی نیست بهش بگه خب مرد ناحسابی اگه مشکل از طرف زیر مجموعه تحت اختیار تو نیست حداقل جیگر داشته باش بگو مشکل رو چه کسانی دارند بوجود میارن

اینا که اینقدر ادعاشون میشه که فلان و بسار نمیتونن این نظارت و محدودیتهارو فقط روی شبکه های موبایلی و نسل 3 و4 ایجاد کنن ؟ طوری که روی خدمات ISP ها تاثیر نداشته باشه
آخه اینجوری تر و خشک باهم داره میسوزه .
خودتون حتماََ میدونید که قبلا همه گیر شدن اسمارت فونها و نسل جدید تلفن ، پینگ و سرعت وضعش خیلی خیلی بهتر از حال کنونی بود
صرفاََ برای مثال بگم : پینگ با یک سرور در امارات یا ترکیه ک قبلا 130 تا 180 بوده الان بالای 250 هستش و خیلی هم بی کیفیت .
تنها مشکلی که اینجا دارم همین پینگه که با کاهش پینگ هم رفع میشه . میگن مشکل از خطه در صورتی که اینطور نیست:-o

دوستان کسی هست شاتل داشته باشه و مشکلی نداشته باشه ؟

دیوانه شدم از بس ISP عوض کردم ، هه خل شدم رفت :laughing::clap::crying1:

آخه خواسته زیادیه بخوام فقط یه دونه فیفا بازی بکنم ؟؟
همه و همه زاه ها رو امتحان کردم

دوستان اگه کسی از شاتل راضیه بگه تا من هم برم بگیرم ، میدونم خیلی ها هم مشکل دارن ، ولی اگه کسی باشه راضی باشه میرم شانسمو امتحان میکنم

شاتل بستگی به منطقت داره که چه کیفیتی بده
منطقه ما که واقعنی خوب بوده
پینگ گیمینگ هم برام فعال کردن, تا الان که چنتا سرویس دهنده رو امتحان کردم این توشون کم دردسرتر بوده

ولی چیزی که میدونم توی منطقه غرب خوب نیست فعلا

MTU چیه ؟ میشه برا من توضیح بدی ؟

MTU یا maximum transmission unit
یعنی حد اکثر سایز پکت هایی که اینترنت ما دریافت و ارسال میکند
که ISP ها مقدار MTU شون متفاوته بعضی ها سایز پایینی دارند و برای گیم مناسب نیست ، هرچی مقدارش بیشتر باشه بهتره

دوستان کسی هست شاتل داشته باشه و مشکلی نداشته باشه ؟

دیوانه شدم از بس ISP عوض کردم ، هه خل شدم رفت :laughing::clap::crying1:

آخه خواسته زیادیه بخوام فقط یه دونه فیفا بازی بکنم ؟؟
همه و همه زاه ها رو امتحان کردم

دوستان اگه کسی از شاتل راضیه بگه تا من هم برم بگیرم ، میدونم خیلی ها هم مشکل دارن ، ولی اگه کسی باشه راضی باشه میرم شانسمو امتحان میکنم

من 4/5ساله شاتل دارم،همیشه راضی بودم!الانم با اینکهاین چندروز یکم قعطی در بازی میبینم بازم فکر میکنم نسبت به بقیه دوستانی که اینجا پست گزاشتن وضعیت خیلی بهتری داشتم!
بنظرم امتحان کن!از بقیه بهتر نباشه بدتر نیست!البته سرویس حجمی دارم من!

حالا چه کسی گفته مشکل از سمت ماست؟ معلومه که سالهاس از سمت خودشونه، چند برابر پول یه سرویس با کیفیت اروپایی رو می گیرن ولی همچین سرویسی تحویل می دن.
پیگیری کردن به خاطر این نیست که مشکل از سمت ما بوده، اصلا هم به این ربطی نداره که از کدوم طرف بوده، به این ربط داره که این ماییم که بایدحقمون رو باید نهادینه کنیم تا کیفیت شبکه برای همیشه مطلوب بشه.

منظور من اين نبود كه ما مشكلي داريم ! منظور اين بود كه ما مشكلي با صحبت كردن و رفع مورد نداريم ولي نميشه پيداشون كرد

شاتل بستگی به منطقت داره که چه کیفیتی بده
منطقه ما که واقعنی خوب بوده
پینگ گیمینگ هم برام فعال کردن, تا الان که چنتا سرویس دهنده رو امتحان کردم این توشون کم دردسرتر بوده

ولی چیزی که میدونم توی منطقه غرب خوب نیست فعلا

من 4/5ساله شاتل دارم،همیشه راضی بودم!الانم با اینکهاین چندروز یکم قعطی در بازی میبینم بازم فکر میکنم نسبت به بقیه دوستانی که اینجا پست گزاشتن وضعیت خیلی بهتری داشتم!
بنظرم امتحان کن!از بقیه بهتر نباشه بدتر نیست!البته سرویس حجمی دارم من!

تشکر از دو دوست عزیز
این پینگ گیمینگشون چطوریه ؟ در حد این سرویس های کاهش دهنده پینگ تاثیر داره ؟ هزینه ای داره ؟
امکان داره اصلاً تاثیر نکنه ؟
به پشتیبانی تماس بگیرم برام فعال میکنند آره ؟

ممنون

تشکر از دو دوست عزیز
این پینگ گیمینگشون چطوریه ؟ در حد این سرویس های کاهش دهنده پینگ تاثیر داره ؟ هزینه ای داره ؟
امکان داره اصلاً تاثیر نکنه ؟
به پشتیبانی تماس بگیرم برام فعال میکنند آره ؟

ممنون

فعال نشدش واسه من 180بود پینگ،فعال شدش شد 100حدودا!البته من تا دیروز حتی کاهش پینگم نخواسته بودم و بازم خوب بازی میکردم معمولا!من با یه ایمیل راه انداختم!هزینه هم نداره

درود

کلا به همه بازی ها سرایت کرده

فقط میتونم Tic-Tac-Toe رو بدون دردسر بازی کنم
:))

1- نام شهر : شهرکرد
2-
پیام خطا (Error) مختل کننده ی بازی : Time Out - وقتی اون چراغ که با فلش مشخص کردم قرمز میشه یعنی تایم اوت شدی ، کلا هر دو دقیقه کامل قرمز میشه و در نهایت مجبوری alt+f4 رو بزنی :|
3-
شرکت سرویس دهنده : مخابرات
4-
عنوان بازی : World Of Tanks

6-عکس از پیام خطا :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or