یه ویدیو چند صفجه قبل بود که از سایت فارس بود راجب اینکه گوگل وواسه برزیل اینترنت درست میکنه ..و کل هزینه اینترنت برزیل از هزینه ای که باید برای زیر ساخت ما بشه کمتره ..خوب چه دلیلی داره اینا بیخیال زیر ساخت نمیشن و از راه های دگه اینترنت کشور رو خوب نمیکنن ؟؟ مثلا مثل کشوری مثل ترکیه یا قطر .؟؟ دلیلی جز این داره که اینا نمیخوان کسی از سرعت بالا استفاده کنه ؟؟
چرا هیچکی واسش مهم نیس که سرعت نت چقدره..یارو مغازه داره نت 128 داره..من گفتم جایی اعصابم به هم ریخته از سرعت یهو دیدم دهنشو باز کرده میگه سرعت خوبه که من سرعتم عالیه..از مخابرات میگیرم تو هم برو از اونجا بگیر ...یعنی خیلی نباید امیدوار باشیم با این وضع ..هیچکی واسش مهم نیس..ترکیه همسایه ما هستش اینترنتشو استفاده کردین ؟؟؟ دو سال دیگه میرسه جز بهترین کشورا ولی ما الان بحثمون اینه با سومالی رقابت کنیم تا یه وقت عقب نمونیم...بعد مردم افغانستان رو مسخره میکنیم..در حالی که نت اونا هم از ما بهتره..
تا کی باس منتظر صحبت واعظی باشیم؟؟ ایشون که میگه امسال ترکوندن نت رو و بهترینن از ایشون انتظار دارید ؟؟؟
من اصلا واسم مثل روز روشنه تا 20 سال آیندم ما همین بحث رو داریم میدونی چرا ؟؟
چون اگه کسی میخواست درست کنه حداقل یه قدم مثبت بر میداشتن
و یعنی اینکه نمیخوان..همین
چرا هیچکی واسش مهم نیس که سرعت نت چقدره..یارو مغازه داره نت 128 داره..من گفتم جایی اعصابم به هم ریخته از سرعت یهو دیدم دهنشو باز کرده میگه سرعت خوبه که من سرعتم عالیه..از مخابرات میگیرم تو هم برو از اونجا بگیر ...یعنی خیلی نباید امیدوار باشیم با این وضع ..هیچکی واسش مهم نیس..ترکیه همسایه ما هستش اینترنتشو استفاده کردین ؟؟؟ دو سال دیگه میرسه جز بهترین کشورا ولی ما الان بحثمون اینه با سومالی رقابت کنیم تا یه وقت عقب نمونیم...بعد مردم افغانستان رو مسخره میکنیم..در حالی که نت اونا هم از ما بهتره..
تا کی باس منتظر صحبت واعظی باشیم؟؟ ایشون که میگه امسال ترکوندن نت رو و بهترینن از ایشون انتظار دارید ؟؟؟
من اصلا واسم مثل روز روشنه تا 20 سال آیندم ما همین بحث رو داریم میدونی چرا ؟؟
چون اگه کسی میخواست درست کنه حداقل یه قدم مثبت بر میداشتن
و یعنی اینکه نمیخوان..همین