اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
تو بازی دوتا 2 تا امروز مشکل نداشتم غیر پینگ داغون امروز هم با پینگ 200 خیلی راحت تایم اوت میده اونم هر 20 ثانیه :دی
چه مرگشونه اینا هر بهار میشه میرینن توی نت! :d

اخلال مجدد و شدیدتر روی UDP

سلام.
دوستان از ساعات ابتدایی ظهر تا الان اختلالات بسیار شدیدتر شده و بعد از دو روز آرامش نسبی وضعیت خیلی بدتر از قبل شده:

8467696c95de9f3f404111dbb8ab9755a8c7cea7.jpg

همونطور که میبینید بعد از هر چند ثانیه 2 یا 3 تا تایم اوت با Recive Data=0 دارم ، این تست روی سرویس کریو هست و بلافاصله بعد از اتصال به کریو این وضعیت پیش میاد.

دوستان شوتفاهم نشه اما تا وقتی خودمون جدی نگیریم اوناهم جدی پیگیر نمیشند.
شما کجا دیدید که با کمپین تو اینستاگرام چیزی به نتیجه برسه؟
در هر حال نظرم اینه که نه تنها باید یک کمپین مناسب تر شکل بگیره بلکه نباید فقط محدود به گیمرای داخل یا اصلا فقط گیمر ها بشه. باید دایرهش از زبان فارسی هم فراتر بره.
من با آقا فرشید صحبت می کنم ببینم به نتیجه میرسیم یا نه.

معلومه دیگه اگر زیاد هم اعتراض کنیم ممکنه برای این سایت بد شه اون ماجرای قبلی که یادتونه تاپیک مربوط به اعتراض ها توسط مدیر قفل شد خدایا اینجا حکومت نظامیه

من یک بار برای یک سریال ، یک petition توی change.org راه انداختم که تاثیر زیادی هم داشت . برای این موضوع فکر نکنم تاثیری داشته باشه ولی از insta بهتره ... سینا راست میگه . کمپین instagram واقعا ؟ این از هیچ کاری نکردن بدتره ... والا :d

من یک بار برای یک سریال ، یک petition توی change.org راه انداختم که تاثیر زیادی هم داشت . برای این موضوع فکر نکنم تاثیری داشته باشه ولی از insta بهتره ... سینا راست میگه . کمپین instagram واقعا ؟ این از هیچ کاری نکردن بدتره ... والا :d

من شخصا با اتخاذ شیوه ای برای اطلاع رسانی و اعتراض مخالفتی ندارم، از پیشنهاد دوستان هم استقبال میشه،اما فعلا تا بازگشایی و فعالیت رسمی دستگاهها و فعالیت مجدد تمام شرکتها که دایره ی تاثیرگذاری و انتقاد از این اختلالات رو بیشتر می کنه بهتره صبر کنیم و اون موقع هم بعد از کسب اطلاع از ماهیت مشکل ایجاد شده به نظرم می تونیم یک راه مناسب رو انتخاب کنیم.

با ماهیت کلی پیشنهاد آقا Sina هم مشکلی ندارم به اما ملاحظاتی هست که به سایت و شرایط فعلی برمی گرده باید بیشتر در موردشون تامل کرد.

به نظر میاد سیستم داغون جدید رو بصورت پریودیک فعال و غیر فعال می کنن که راه در رو هم داشته باشن!

خیلی زرنگ تر از این حرفان اینا !! کسی یا کسایی که این برنامه رو پیاده کردن فکر همه چی رو کردن وطبق برنامه دارن پیش میرن به این راحتی تسلیم نمی شن ... !!!
نمی خوام فاز منفی بدم ولی این سری فک نکنم کمپین و کامنت کار ساز باشه !!! اگر هم کار ساز باشه برای یه مدت کوتاهه و دوباره روز از نو روزی از نو !!! باید کاری کرد یک بار برای همیشه تموم شه این داستانا.
به قرآآآن خیلی زشته،به خدا زشته توو عصر ارتباطات که دنیا داره روز به روز به سمت مکانیزه و اینترنتی شدن پیش میره یه عده هنوز در گیر *****ینگ و محدودیت روی اینترنت باشند،بهونشونم محتوای خلاف شرع باشه !!! همه چی ***** شده جز عناوین غیر اخلاقی !!

سلام بعد از حدود سه یا چهار روز آرامش نسبی ، از امروز دوباره مشکل UDP شروع شده ، این دفعه شدتش هم بیشتر هست ! بار قبل اگر از هر 4 بازی دوتا2 ، 1 بازی دچار مشکل میشدم ؛ این دفعه هر بازی همین مشکل پیش میاد ! )xبخدا اعصاب نمونده واسمون این چه وضعشه آخه
- آی اس پی آسیاتک
- دوتا 2
- خوزستان - اهواز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or