mohammad.mo
کاربر سایت
آره ممکنه اتصالات مودم رو چک کن و تا مجبور نشدی از پورت usb مودم استفاده نکن ! فقط lan
خدا رو شکر سرانجام یکی حرف من رو گوش کرد!
اولی که با مودمتون نشون میده تایم آوت ندارید و بنابراین ارتباطتون با مودم بدون مشکل هست، چون L=0 یعنی یکبار هم قطعی نداشتین و ارتباط ثابت هست، اما اینکه بالا چند میلی ثانیه بالاتر رفته بعضی اوقات ممکنه از سنگینی پروسس خود این برنامه ی Ping Monitor باشه که گیر کرده، اما اینکه به 2000 یا 3000 میرسه یعنی مشکل از کندی خود مودم هست که لگ ایجاد می کنه.
دومی که پینگ با آدرس DNS داخلی هست و پینگتون خیلی بالاست و نوسان داره ( باید 30 یا 40 باشه نهایت برای DSL) معنیش اینه یا مسیر روت ISP شما با اون مشکل داره و یا زیرساخت اون سرور رو توی مسیر دیگه ای با لایه های بیشتر قرار داده تا محافظتش کنه و البته ترافیک ورودیش رو هم نمیتونه جوابگو باشه
سوم و چهارم که خیلی هم خوبه.
عزیز منم نتونستم ازون سایت بگیرم. شما تو گوگل یه سرچ کنی تو دهها سایت برا دانلود هست. شرمنده جای آقا فرشید جواب دادم. حواسم نبود.آقا فرشید من هرکاری کردم نتونستم ping monitor رو بگیرمهمش تبلیغاتی میاره واسه دانلود
![]()
شرمنده دوستان اگه سوالم اسپمه ولي نميدونستم كجا بايد بگم.
سوالم اينه كه اين سرويس هاي كاهش پينگ كه براي خريد هستش واقعا كارايي دارن؟
آخه ميخوام بعضي مسابقات فوتبال را آنلاين ببينم ولي شب ها سرعت پينگم خيلي بده و اصلا نميشه درست ديد.
آقا فرشید من هرکاری کردم نتونستم ping monitor رو بگیرمهمش تبلیغاتی میاره واسه دانلود
![]()
این وضعیت من،حال آدمو توو بازی بهم میزنه،همون مشکل مزخرف همیشگی که یه خشاب روو طرف خالی میکنم هیچیش نمیشه :
![]()
وضعیت نت شما عالیه! حتما سرویس وایرلس دارید
مشکل اینه که پینگ شما توی سرور نسبت به بقیه ی پلیرها بالاتره! پینگی که باید مثلا 30 یا 40 میلی ثانیه باشه.