یکی نیست بتونه خبر درست و حسابی بیاره ببینیم واقعا واسه چی اینجوری شده؟؟
اولا که یه مشت بی سواد نیستن که اگه بودن همه الان داشتن می نالیدن نه فقط ما و یه سری افرادی که سرویس هاستینگ میدن-> ***** شدن یک سری از ای پی ها از امروز صبحيك موشت بي سواد نشستن پشت اينترنت روز جمعه دلش گرفته ميخواد با اينترنت ور بره با portها داره بازي ميكنه
چه کاری از دست من و شما بر میاد ؟اولا که یه مشت بی سواد نیستن که اگه بودن همه الان داشتن می نالیدن نه فقط ما و یه سری افرادی که سرویس هاستینگ میدن-> ***** شدن یک سری از ای پی ها از امروز صبح
ماها بی عرضه ایم.1ماهه دارن این ک... کلک بازی هارو در میارن,هیچ کاری نکردیم.291رای اینجا دادیم و مدام میگیم درست شد نه خراب شد؛من30مین بازی کردم من 2مین بازی کردم.بعید میدونم اصل کاریا بدونن جماعت گیمر اصن وجود خارجی دارن
خوده تو,اگه گیمی که بازی میکنی به مشکل بر نمیخورد الان واست مهم بود که یه عده دیگه دارن اذیت میشن؟
کلا اتحاد و متحد بودن و همدل بودن تو ایرانیا مرده(خودمم جزوش).جماعت گیمر هم بدترینشون.مثه همیشه از ماست که برماست
ما میتونستیم(می تونیم) جلساتی رو بین خودمون برگزار کنیم(مثلا یه گیم سنتر) و تو این جلسات یه سری نماینده انتخاب کنیم که هر کدوم کار رو از یک نهاد پیگیری کنن و همچنین مشخص کنیم که افراد دیگه چه کار هایی رو انجام بدن (از قبیل تماس با آی اس پی ها و زیرساخت؛ایمیل به وزیر و ...) و یک فروم مناسب! برای اعلام نتایج و اعلام تاریخ جلسات انتخاب کنیم (در واقع همه کارها رو سازماندهی شده پیش ببریم)چه کاری از دست من و شما بر میاد ؟
ایا نهادی هست که واقعا بتونی شکایتت رو پیششون ببری و جواب درست بگیری ؟
ایا اصلا حقش رو داری ؟
پس بهتره اعصاب خورت رو خرد نکنی