اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
چی میگی :| من با وایمکسم با سرور داخلی حدود 80 هست پینگم :| با adsl هم که پارس انلاینه 120 با سرور داخلی :دی با خارجی هاش که منفجر هست نت :| خونه چند تا از دوستام که وایلریس دارن رفتم حتی فامیلم که تند تند نتش رو عوض میکنه ولی تا الان این بهترین پینگی بود که گرفتم :دی
الان تهران غیر تهران نداره واقعا :| کلا وضع نت داغونه :دی تو کلاردشت با های وب من پینگ خیلی بهتر گرفتم :|:|:|
بالاخره به این isp ها مربوطه .
تازه اینم یادت نره الان این جا 9 تا pc دارن همزمان با نت کار میکنن وضع اینه :دی مطمینم به صورت تکی استفاده کنم نتیجش بهتر میشه :) قبول داری؟

در این شکی ندارم پینگی که شما گذاشتی الان آرزوی خیلی ها هستش. و جزء سرویهای باکیفیت و خوب حساب میشه.
ولی منظور من اینه که اگر یه کم بیشتر تحقیق کنید میتونید در تهران پینگ خیلی پایینتری پیدا کنید. همین هم اگر نوسان نداشته باشه و کل روز همینطور باشه برای بازی آنلاین عالیه. b-) شما هم بیشتر نت هایی رو داشتی که از ریشه مشکل همین پینگ رو دارند.
و اینکه مبین نت که هیچی. وایمکس تو سرعتش هم گاهی نوسان داره چه برسه به پینگ. اصلا برای بازی وایمکس گرفتن اشتباه هست.
پارس آنلاین دقیقا در تمام ایران این مشکل بالا رفتن پینگ به سرورهای ایرانی رو داره. شما تهران هستی پینگ 120 هستش.
من کاشان هستم, چند ماه پیش داشتم دقیقا گاهی اوقات پینگ دقیق 150 میشد با سرورهای ایرانی (حتی با حالت گیم.) پیشتیبانی هم کاری نمیکرد. بوشهر هم پلیر هستند دوستان پارس دارند پینگ گاهی 120 تا 150 هست.
شما شرکتهایی مثل عصر تلکام, های وب, حتی شاتل (البته برای پینگ داخلی, پینگ خارجیش خوب نیست لگه)
یا صبانت, رو تست کن, یا مخابرات!! (برای سرورداخل) ... اگر پینگ داخلیت بالای 30 بود بده منو بن کنن :d

در این شکی ندارم پینگی که شما گذاشتی الان آرزوی خیلی ها هستش. و جزء سرویهای باکیفیت و خوب حساب میشه.
ولی منظور من اینه که اگر یه کم بیشتر تحقیق کنید میتونید در تهران پینگ خیلی پایینتری پیدا کنید. همین هم اگر نوسان نداشته باشه و کل روز همینطور باشه برای بازی آنلاین عالیه. b-) شما هم بیشتر نت هایی رو داشتی که از ریشه مشکل همین پینگ رو دارند.
و اینکه مبین نت که هیچی. وایمکس تو سرعتش هم گاهی نوسان داره چه برسه به پینگ. اصلا برای بازی وایمکس گرفتن اشتباه هست.
پارس آنلاین دقیقا در تمام ایران این مشکل بالا رفتن پینگ به سرورهای ایرانی رو داره. شما تهران هستی پینگ 120 هستش.
من کاشان هستم, چند ماه پیش داشتم دقیقا گاهی اوقات پینگ دقیق 150 میشد با سرورهای ایرانی (حتی با حالت گیم.) پیشتیبانی هم کاری نمیکرد. بوشهر هم پلیر هستند دوستان پارس دارند پینگ گاهی 120 تا 150 هست.
شما شرکتهایی مثل عصر تلکام, های وب, حتی شاتل (البته برای پینگ داخلی, پینگ خارجیش خوب نیست لگه)
یا صبانت, رو تست کن, یا مخابرات!! (برای سرورداخل) ... اگر پینگ داخلیت بالای 30 بود بده منو بن کنن :d
نه اقا این حرفا چیه :دی
بالاخره بستگی به منطقه و برای من هم که به شانس مربوط میشه :))
وایمکس رو قبول دارم :دی
میدونی این مدت این قدر با این نت ها داغون سر و کله زدم اینو دیدم گفتم بیخیال من بهتر از این نمیخوام :دی گفتم همین عالیه :))
شاتل که خودم داشتم :| یکم دانلود میکردم سرعت نت داغون میشد تا یه روز :دی
من تنها ارزوم اینه یه نت داشته باشم تو انلاین کم بپره بیرون از بازی :دی انتظار هم ندارم کلا نپره :دی لگ هم بود بود ولی به نظر خودم هر کی یه انتظاری داره :دی من چون کلا یه بازی میکنم اونم arkham origins online واقعا این برام عالیه :x
بازم ممنون بابت راهنماییت :دی در ضمن یه سوال دارم تعداد pc هایی که به نت وصل اند روی پینگ و ... باید تاثیر داشته باشه درسته؟ :دی

بازم ممنون بابت راهنماییت :دی در ضمن یه سوال دارم تعداد pc هایی که به نت وصل اند روی پینگ و ... باید تاثیر داشته باشه درسته؟ :دی

خواهش میکنم عزیز. ایشاال... یه نت خوب ردیف کنی. تاثیر رو که داره.
البته بستگی داره به اینکه مثلا یکی یا چندتا از pc ها چقدر از کل پهنای باند رو استفاده میکنن. مثلا اگر نت کل شرکت به فرض 2 مگ باشه و حتی یکی از pc ها در حال حتی وبگردی باشه و محدودتی برای اون pc تعریف نشده باشه پینگ بالا پایین میشه و در لحظه اون pc کل پهنای باند رو میخوره و لگ میشه و دقیقا حرفت درسته.
ولی خوب اگر هم مثلا 2 مگ باشه ولی برای هر یوزر تا 512 باز باشه و بقیه ی پهنای باند که 1.5 مگ هست بدون استفاده باشه پینگ بدون نوسان خواهد بود و هر چی پینگ بگیری همون هستش. ببخشید دیگه اطلاعات من در همین حد هستش.

nik 2011 چشم عزیز. ببخشید اگر از موضوع اصلی تاپیک دور شدم. این پست آخر درباره این موضوع بود در این تاپیک بود.در صورت ادامه میریم داخل اون تاپیک.

صبح ساعت 8 بعد از 3 تایم اوت پینگ با سرور بتل !!!

b.png

دوستانی که بتل بازی میکنن میدونن پینگ 100 با سرور بتل یعنی چی!

البته بدون شک این وضعیت دوام نداشت و بعد از 20 تا reply تایم اوت داد و پینگ شد 230ms ! این توجیحش چی هست الان؟دقیقا چه اتفاقی این وسط میوفته؟

من موقعی که پینگ در این حد افت میکنه اصلا خوشحال نمیشم چون میدونم ماندگار نیست,همچین پینگی هم نمیخوام چون ماندگار نیست,من یکی رو میخوام منو توجیح کنه به صورت ریز و موشکافانه که چی میشه بعد از تایم اوت پینگ میاد رو 100! و بعد از یک تایم اوت دیگه میشه 230!

صبح ساعت 8 بعد از 3 تایم اوت پینگ با سرور بتل !!!

b.png

دوستانی که بتل بازی میکنن میدونن پینگ 100 با سرور بتل یعنی چی!

البته بدون شک این وضعیت دوام نداشت و بعد از 20 تا reply تایم اوت داد و پینگ شد 230ms ! این توجیحش چی هست الان؟دقیقا چه اتفاقی این وسط میوفته؟

من موقعی که پینگ در این حد افت میکنه اصلا خوشحال نمیشم چون میدونم ماندگار نیست,همچین پینگی هم نمیخوام چون ماندگار نیست,من یکی رو میخوام منو توجیح کنه به صورت ریز و موشکافانه که چی میشه بعد از تایم اوت پینگ میاد رو 100! و بعد از یک تایم اوت دیگه میشه 230!
وقتی ترافیک شبکه خالی میشه و یک دفعه تایم اوت اتفاق می افته احتمالا پهنای باند بیشتری به تعداد کمتر کاربر میرسه و پینگ تایم شبکه هم به طبع افت زیاد می کنه و پایین میاد ولی باز مجدد با اتصال همه و یا تغییر DNS های ISP پینگ تایم شبکه بالا میره.

البته دلایل متعدد میتونه این قضیه رو در بر بگیره ولی مورد شما بیشتر به این قضیه شبیه هست.

مخابرات تهران پینگ ترکیده 4.2.2.4 شده 350 و 8.8.8.8 یا نمیده اصلا یا اگر بده 500 هست :| دارم منفجر میشم
از یک ساعت پیش اینطوری شده
اکثر سایت ها باز نمیشن برام مثل گوگل یاهو و ...
حتی سایت های داخلی هم باز نمیشن مثل دانلود ها و ...

اینم یه trace. دوستان نظرشونو اعلام کنن که چر اینطوره؟؟؟

خیلی جالبه مسیری که شما تریس کردی دقیقا مشابه مسیری هست که از دو - سه روز گذشته برای من تو 4.2.2.4 تریس می شه و تازه من میبینمش !

63513565794878607066.jpg

فقط نکته اینه که تفاوت پینگ خیلی فاحش هست. این یکم عجیبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or