fori
کاربر سایت
چی میگیمن با وایمکسم با سرور داخلی حدود 80 هست پینگم
با adsl هم که پارس انلاینه 120 با سرور داخلی
با خارجی هاش که منفجر هست نت
خونه چند تا از دوستام که وایلریس دارن رفتم حتی فامیلم که تند تند نتش رو عوض میکنه ولی تا الان این بهترین پینگی بود که گرفتم
الان تهران غیر تهران نداره واقعاکلا وضع نت داغونه
تو کلاردشت با های وب من پینگ خیلی بهتر گرفتم
بالاخره به این isp ها مربوطه .
تازه اینم یادت نره الان این جا 9 تا pc دارن همزمان با نت کار میکنن وضع اینهمطمینم به صورت تکی استفاده کنم نتیجش بهتر میشه
قبول داری؟
در این شکی ندارم پینگی که شما گذاشتی الان آرزوی خیلی ها هستش. و جزء سرویهای باکیفیت و خوب حساب میشه.
ولی منظور من اینه که اگر یه کم بیشتر تحقیق کنید میتونید در تهران پینگ خیلی پایینتری پیدا کنید. همین هم اگر نوسان نداشته باشه و کل روز همینطور باشه برای بازی آنلاین عالیه. b-) شما هم بیشتر نت هایی رو داشتی که از ریشه مشکل همین پینگ رو دارند.
و اینکه مبین نت که هیچی. وایمکس تو سرعتش هم گاهی نوسان داره چه برسه به پینگ. اصلا برای بازی وایمکس گرفتن اشتباه هست.
پارس آنلاین دقیقا در تمام ایران این مشکل بالا رفتن پینگ به سرورهای ایرانی رو داره. شما تهران هستی پینگ 120 هستش.
من کاشان هستم, چند ماه پیش داشتم دقیقا گاهی اوقات پینگ دقیق 150 میشد با سرورهای ایرانی (حتی با حالت گیم.) پیشتیبانی هم کاری نمیکرد. بوشهر هم پلیر هستند دوستان پارس دارند پینگ گاهی 120 تا 150 هست.
شما شرکتهایی مثل عصر تلکام, های وب, حتی شاتل (البته برای پینگ داخلی, پینگ خارجیش خوب نیست لگه)
یا صبانت, رو تست کن, یا مخابرات!! (برای سرورداخل) ... اگر پینگ داخلیت بالای 30 بود بده منو بن کنن :d