مخابرات تهران
تایم اوت و فریز شدن در cs
ساعت 9 پینگ 8.8.8.8 بدون تایم اوت روی 118 و هرچی به سمت ساعت 12 رفتیم هم پینگ رفت بالا(230) هم تایم اوت(هر 5 تا پینگ یهدونه تایم اوت)
شیلتر youtube رو برداشتن؟
امروز نه من نه هیچکدوم از دوستام با شیلتر مواجه نشیدم برای این سایت.
خبری شده ؟!
حالا هم در کنارسرور داخلی و هم خارجی گرفتم هم یه نگاهpacket loss بندازین تو عکس با کادر قرمز
شهر:teh (robat karim) va kole user haye tct5
نام بازی: dota
کنسول بازیpc
نوع مشکلdc
آدرس سرور:
تصویر مشکل( اختیاری):
اطلاعات اضافی(هر چیزی ک
حالا هم در کنارسرور داخلی و هم خارجی گرفتم هم یه نگاهpacket loss بندازین تو عکس با کادر قرمز
شهر:teh (robat karim) va kole user haye tct5
نام بازی: dota
کنسول بازیpc
نوع مشکلdc
آدرس سرور:
تصویر مشکل( اختیاری):
اطلاعات اضافی(هر چیزی ک![]()
جدای از اون تست هایی که از سرور مذکور گذاشتید ، شما تو بازی Dota مشکلی قطعی دارید که هر بعد هر چند ثانیه چندتا تایم اوت میده ؟ این وضعیت رو با بازی های دیگه هم تست کردید ؟ خیلی عجبیه و بعیده که مشکل UDP باشه اونم پینگ مستقیم با یه سرور به صورت پروتکل TCP/IP ! به نظرم مشکل رو با ISP مطرح کنید چون با ایران هم تایم اوت داره باید پیگیری بشه.
اطلاعاتی که قرار می دید بسیار دقیق و گویا هست، ای کاش دوستان دیگه هم به همین شیوه عمل کنن( لازم نیست حتما گیرنده ی وایرلس و OS میکروتیک باشه تا بشه پینگ تایم ها رو مقایسه کرد، راههای کمکی زیاد هستن)
درسته، من هم تصور می کنم مشکل ایشون به کل سرویس ارتباطی خودشون مربوط باشه که باید از ISP پیگیری بکنن.
پینگ دوستان هم افت و خیز داره؟
تا چند روز پیش که از سرویس کاهش پینگ استفاده میکردم اوکی بود الان پینگ از 116 میپره 314! بعد میاد پایین و بعد از چند تا reply (حالا 10 تا 20 تا معلوم نیست کلا) میاد پایین! و این چرخه همینطور پیش میره! تایم اوت هم چاشنی کار شده تو این دو روز...
اره.افت و خیز داره.بقیه موقع ها هم اینطوریه:
تو ساعتای شلوغ(11 صبح تا 2.5 شب!!)پینگ بالای 300 هست ماله من
تو ساعتای خلوت(2.5 شب تا 11 صبح)پینگ به 180 میرسه