Itachi_Uchiha
کاربر سایت
خوب الان تا کی میخواین اینجا بشینیم و اسکرین شات بذاریم ؟الان فک میکنید کسی دلش به حالمون میسوزه ؟
چنتامون ورداریم یه سایت بزنیم + یه چت روم . هرکی مشکلش رو اونجا با سند بذاره ........تکلیف چیه؟ چیکار باید کنیم؟ من که از بس تو پیج وزیر کامنت گذاشتم جر خوردم! هر کاری اعم از تظاهرات یا شورش یا پاتوق یا هر چی دیگه با برخورد شدید بکس ساندیس خور روبه رو خواهد شد!
1برید پیج وزیرو با اسپم یکسان کنید (درحد 5 تا کامنت ها! نه 20-30 تا)من دارم دیوونه میشم یه کاری کنیم. خیلی از خارجی تو فروما به خاطر پینگ 120-100 اعتراض و شکایت کردن. اون وقت مال ما تایم اوت تا مرز 40% پینگ که +،300 ، udp هم که هست زنگ میزنیم با وقاحت تمام میگه عادیه. زیر ساخت مسیولینش همه ناشناسن؟ بچه های بالان؟
چنتامون ورداریم یه سایت بزنیم + یه چت روم . هرکی مشکلش رو اونجا با سند بذاره ........
یا مثلا چمیدونم ... هر روز یه شماره رو target کنیم از صب تا شب زنگ بزنیم.
خلاصه هدفمند و با برنامه باشیم بهتر از اینه که اینجا کامنت بذاریم و شکایت کنیم و اعصابمون بیشتر خورد بشه.
پینگ من وقتی UDP مشکل دار میشه......آقا بیاید رو یه سایت خبری یا خبرنگاری زوم کنیم حداقل صدای خودمون رو به یه جایی برسونیم ،کسی که تو این زمینه ها اطلاعاتش بیشتره راهنمایی کنه کجا اعتراض کنیم....![]()
نظر سنجی عملکرد وزیر ارتباطات و فناوری
لطفا به این سایت برید و در نظر سنجی شرکت کنید این نظر سنجی رو در فیس بوک ، انجمن های دیگه شیر کنید
با تشکر...