اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
هنوز مشکل پابرجاست!
رشت - شاتل
از 4.2.2.4 که پینگ گرفتم، میانگینش شد 250ms و 0% پکت لاس و بدون تایم اوت ولی توی TITANFALL که رفتم، 1 ثانیه که نگذشت، تایم اوت داد. یکی منو توجیه کنه چرا واسه من که تایم اوت نداشتم بازم اینطوری شد؟:|

پ.ن: به یارو زنگ زدم میگم نت فلان مشکلو داره میگه شماره شمارو میذاریم تو لیست انتظار ایشالله تا 2 ماه دیگه اگه تهران موافقت کرد، بهتون سرویس گیمینگ میدیم شاید مشکلتون حل بشه!:| یکی بگه این تیغ کجاست!!!:|

آخرین ویرایش:
مال کیا هنوز درسته؟

- - -ویرایش - - -

ماله کیا الان خراب شده؟ مال کیا اصن درست نشده؟ لطفا شهرو بگید چون شبکه ملی میخواد رو 6 تا شهر امسال اجرایی شه.

سرعت و پینگو بذارید کنار. کیا ارور UDP نمیگیرن؟
اونایی که اینجا سر نمیزنند یعنی درست شدند یا نا امید شدند ، که حالت اول بیشتر محتمل هست..:d...
اگه امار میخوایید باید یه نظر سنجی دیگه بذارید...
برای من هم اولین نفرات بودم که درست شد 5 شنبه گذشته و تا الان درست بوده...عصر تلکام

دوستان خود من چن وقته گیم واسه آنلاین ندارم ( ولی دارم SA میگیرم) اما سرعت DL م الان که ساعت نزدیک 3 ظهره بالا هست + پینگمم کم بود. یه سوال : قبل اینکه DL کنم تایم اوتم تو CMD خیلی کم بود dl شروع شد دوباره پینگیدم پینگم کم بود ولی تایم اوت بالا رفته بود. ماله دانلود کردنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or