لایک نسیه نداریم.حتی شما.
اگه میخواستم سرکار بزارم یه بحث دیگه بود ولی اینطور نیست میخواستم تو ساعت های مختلف رو بازی های مختلف تست کنم
و اما روش:
اولا از همه دوستان میخوام که حتما اول امتحان کنن بعد نظر بدن
من این روش رو روی بازی های world of tank (مشکل در اجرای بازی فریز شدن هر چند ثانیه یک بار) ، fifa 14 (فریز شدن هر چند ثانیه) ، bf4 (پیدا نکردن سرور بازی یا لاست کانکشن در هنگام بازی طوری که یک دست به پایان نمی رسید) ، gta online(دی سی شدن در حین بازی ) ، cod ghosts(لاست کانکشن در حین بازی)
این روش در ساعت های شلوغ ببین 15 الی 22 و همچنین ساعت خلوت 1 الی 8 صبح تست شده
خوب روشی که انجام دادم اینه کنسول رو با کابل lan به مودم وصل کردم و بعد از وصل شدن به لایو و اجرای بازی و مشاهده مشکلات از طریق وای فای مودم ، روی گوشی یک دانلود از سایت ایرانی با محدودیت سرعت 35 کیلو بایت اجرا میکنم
شاید خیلی از شما هم بعد از خوندن این روش تعجب کنید و این رو یک مسخره بازی فرض کنید ولی خود من هم برای بار اول واقعا تعجب کردم چون نتیجه کار خیلی چشم گیر هست
بازی فیفا دیگه هیچ لگی یا گیری در هنگام بازی نداره و به راحتی چند دست پشت سر هم بازی کردم
بتل فیلد که اصلا نزدیک به سه ماهه من نتونسته بودم یک دست رو شروع کنم برای سه ساعت پیاپی و بدون هیچ مشکلی بازی کردم
World of tank واقعا با این روش متحول شد
طوری که واقعا معنی و لذت واقعی بازی رو چشیدم
در مورد باقی بازی ها هم هر مشکلی بود برطرف شد
این روش برای من جواب داد و از هر کی این رو میخونه میخوام تا تست کنه و ببینه براش جواب میده یا نه
البته نت من یک مگابایت مخابرات هست و سرعت دانلود روی 250 ثابت
بنابراین با در نظر گرفتن شرایط تست کنید و منصفانه نظر بدید
امیدوارم برای شما هم جواب بده