اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
اسپم داده پستا بره زیر :| لطفا بچه ها بیان بنویسن مشکلشون رو مجدد .. پستای بی ربط این نوزاد بره پایین .. خودم که داره این کارو میکنم

آخرین ویرایش:
آقا لینک مجدد بدید به این پیج کذایی.
دیگه طاقتم تاخت شده، دیگه clash of clans برای اندروید چیه که اینم دی سی می شه. همه نیروهامو از دست دادم هیچیم گیرم نیومد.

اصلا نمی شه ثبت نام کرد که. ایمیل دادم ایمیلی که بعد نشان میم ده هیچ نقطه و آندرلاینی توش نداره. مثل اینکه نقطه تو ایمیل را قبول نمی کنه. پیام activation برام نیومده.

باور کنید اون پیج الکیه. هممومنم سر کاریم. مگه میشه وزیر از قبل از موضوع خبر نداشته باشه.
در این که پیج واقعیه شکی نیست چون اگه اخبارو سایت های خبری رو دنبال کرده باشی بارها به حضور وزیر ارتباطات در شبکه اجتماعی کلوب اشاره شده...ولی اینکه از موضوع خبر داشته یا نه معلوم نیست
حالا باز بچه ها کامت بدید که درست نشده تا چند روز آینده ببینیم چه عکس العملی نشون میده...نا امید نشید...

من رفتم گزارش تخلف برای این بشر نوشتم توی سایت کلوب

اینم متنش . شما هم اگه از دستش شاکی هستین بنویسین.

سلام . ما بچه های گروه بازی سنتر رفتیم پیج وزیر داریم . از مشکلمون می گیم که قطع می شه . ایشون میاد کامنت می زاره 5 6 تا پشت هم که کامنت های ما ها بره زیر . می شه لطفا رسیدگی کنید.

وزیر خودش میدونه همیشه هر جایی تعدادی آشوب گر هستند. مطمئن باشید اصلا به اونها توجهی نداره
لطفا کسانی که مشکل دارند حتما ذکر کنند نان ISP وشهرشون رو
ننویسید مشکل هنوز پا برجاست

دوستان نمیدونم واسه من اینجوریه یا نه ولی

من دیشب به یه سروری وصل شدم losing connection نداشتم تا 1-2 ساعت ولی به یه سرور دیگه وصل شدم همون اول Losing connection شدم , دوباره برگشتم همون سرور قبلی باز مشکل نداشتم :|

فکر کنم با سرورای یه سری از کشورا همچین مشکلی داشته باشیم :|

دوستا باید مجدد تذکر بدم، کسانی که مشکلشون حل شده وضعیتشون رو می تونن بنویسن و کسانی هم که هنوز مشکل دارن حق دارن از نظر فنی وضع سرویسشون رو تشریح کنن. این که کسی مشکلش حل شده و داره بازی می کنه به بقیه ربطی نداره که بر علیهش نیرو جمع می کنید و ریپورتش می کنید! شما حق اعمال فشار بر نظرات بقیه رو ندارید، فقط باید وضعیت خودتون رو بنویسید و از پرداختن به نظریات مشکل یا بدون مشکل بودن بقیه ی دوستان جدا خودداری کنید. من هم مشکلم از پنج شنبه تقریبا حل شده و بازیهای آنلاینم رو راحت انجام می دم اما جار و جنجال نمی کنم! هدف ما در اینجا حل سراسری مشکل هست.

کسانی که صفحه ی قبل از کاربرای دیگه اسم بردن و حاشیه سازی کردن و پست اسپم دادن هم گزارش میشن.

دوستا باید مجدد تذکر بدم، کسانی که مشکلشون حل شده وضعیتشون رو می تونن بنویسن و کسانی هم که هنوز مشکل دارن حق دارن از نظر فنی وضع سرویسشون رو تشریح کنن. این که کسی مشکلش حل شده و داره بازی می کنه به بقیه ربطی نداره که بر علیهش نیرو جمع می کنید و ریپورتش می کنید! شما حق اعمال فشار بر نظرات بقیه رو ندارید، فقط باید وضعیت خودتون رو بنویسید و از پرداختن به نظریات مشکل یا بدون مشکل بودن بقیه ی دوستان جدا خودداری کنید. من هم مشکلم از پنج شنبه تقریبا حل شده و بازیهای آنلاینم رو راحت انجام می دم اما جار و جنجال نمی کنم! هدف ما در اینجا حل سراسری مشکل هست.

کسانی که صفحه ی قبل از کاربرای دیگه اسم بردن و حاشیه سازی کردن و پست اسپم دادن هم گزارش میشن.

این که من ریپورت گفتم بدید طرف اومده تو پیج وزیر کامنت الکی اسپام کرده .

این که من ریپورت گفتم بدید طرف اومده تو پیج وزیر کامنت الکی اسپام کرده .

دوست عزیز،ما اختیاری روی پروفایل وزیر نداریم و نباید روی کامنت بقیه ی کاربران در اونجا نظر بدیم یا وادارشون کنیم نظرشون رو عوض کنن، شاید واقعا مشکلی نداشته باشن یا اصلا متوجه ی مشکل نباشن اما سرویسشون مشکل UDP داشته باشه!، وگرنه دلیلی نداره که پست بزنن و بخوان اذیت کنن.

شما و بقیه ی دوستان اونجا فقط پستهای خودتون رو بزارید و به کاربران دیگه( حتی اگر نظر غیر منطقی و یا اسپم داده باشن) کاری نداشته باشید. ریپورت کردن هم فقط برای پستهای توهین آمیز و یا خارج از تاپیک هست، اینکه کسی نظرش با نظر شما یکی نباشه که ریپورت کردن نداره!! یاد بگیریم بیشتر با بقیه تعامل کنیم که هر چی گرفتاری داریم از همین عدم تحمل یکدیگر هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or