اخبار و شایعات Half Life 3

تاپیک اخبار هاف لایف 3
سازنده: والو
ناشر:والو
تاریخ معرفی: TBA (بزودی)
تاریخ ریلیز: TBA (بزودی)
پلتفرم ها: TBA (همه پلتفرمها)

2021-11-27_21-18-25.jpg

آخرین ویرایش:
1764420727850.png

The Rock GIF

• Like
Reactions: HalfLife G
یعنی ایندفعه هم سر کار بودیم؟ :(
نه اینکه داره ساخته میشه که شکی درش نیست.
این تاریخ معرفی هم احتمالی بوده اونهم بین خطوط طرفدارهای دو آتیشه بهش رسیدن.
جز اینکه خودمون بخوایم خودمون رو بزاریم سر کار و این تاریخها رو قطعی بدونیم.

بازی هروقت آماده معرفی باشه خب معرفی میشه.
ولی این تاریخهایی قطعی که بهش رسیدن رو نباید مرگ و زندگی دونست و خیلی جدی گرفت که اگه معرفی نشد کل روند ساخت بازی رو ببریم زیر سوال.

• Like
Reactions: MoonD
نه اینکه داره ساخته میشه که شکی درش نیست.
این تاریخ معرفی هم احتمالی بوده اونهم بین خطوط طرفدارهای دو آتیشه بهش رسیدن.
جز اینکه خودمون بخوایم خودمون رو بزاریم سر کار و این تاریخها رو قطعی بدونیم.

بازی هروقت آماده معرفی باشه خب معرفی میشه.
ولی این تاریخهایی قطعی که بهش رسیدن رو نباید مرگ و زندگی دونست و خیلی جدی گرفت که اگه معرفی نشد کل روند ساخت بازی رو ببریم زیر سوال.
آخه اینبار اینهمه دیتا ماینر و شایعه و.... ایجاد شده. من خیلی بعید میدونم ماکان خشک و خالی باشه😁.
Valve بیا و سر جدت بازی رو انونس کن چی از جون ما میخوای آخه😁.
من مطمئنم یا قبل گیم اوارد یا توی خود گیم اوارد معرفی میشه.

• Like
آخه اینبار اینهمه دیتا ماینر و شایعه و.... ایجاد شده. من خیلی بعید میدونم ماکان خشک و خالی باشه😁.
Valve بیا و سر جدت بازی رو انونس کن چی از جون ما میخوای آخه😁.
من مطمئنم یا قبل گیم اوارد یا توی خود گیم اوارد معرفی میشه.
آمین :D
منم نمیگم نمیشه ، میگم اینقدر مطمئن هم نباید بود که بعدش دلسرد بشیم.
چیزی که شایعه ها و روند این چندسال اخیر نشون میده اینه که فقط مطمئنیم که داره ساخته میشه.

حالا یا تو گیم آواردز یا تو یه تاریخ دورتری بازی معرفی میشه ولی خب به نظرم باید به خودمون بیشتر از این مسلط باشیم :D

• Like
Reactions: MoonD and uriel
احتمال کمی میدادم تو مراسم جف کیلی معرفی بشه، اما بنظر میاد یا تو این مراسم معرفی میشه... با در نظر گرفتن فاصله زیاد (اگر Alyx رو فاکتور بگیریم) بنظرم معرفی خشک و خالی حال نمیده. همین ری اکشن طرفدارا تو لایو و همینطور استریمرها قطعاً دیدنی تر هست (یادش بخیر زمانی که تریلر سایبرپانک با جانی سیلور هند اومد، بعد کیانو وارد شد همه پشمامشون ریخت). اینم حس میکنم یه همچین چیزی باشه :دی

فکر نمیکنم دیگه معطل کردن بیش از اندازه هم خوب باشه... ببینیم والو مشکلش رو با عدد 3 حل میکنه بالاخره یا نه :دی

• Like
احتمال کمی میدادم تو مراسم جف کیلی معرفی بشه، اما بنظر میاد یا تو این مراسم معرفی میشه... با در نظر گرفتن فاصله زیاد (اگر Alyx رو فاکتور بگیریم) بنظرم معرفی خشک و خالی حال نمیده. همین ری اکشن طرفدارا تو لایو و همینطور استریمرها قطعاً دیدنی تر هست (یادش بخیر زمانی که تریلر سایبرپانک با جانی سیلور هند اومد، بعد کیانو وارد شد همه پشمامشون ریخت). اینم حس میکنم یه همچین چیزی باشه :دی

فکر نمیکنم دیگه معطل کردن بیش از اندازه هم خوب باشه... ببینیم والو مشکلش رو با عدد 3 حل میکنه بالاخره یا نه :دی
اونجا ملت فقط پشماشون ریخت، ایندفعه اگه معرفی درکار باشه احتمالاً کشته میده \m/

• Like
Reactions: Helghast

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or