آخرین ویرایش:
Rise and shine Dr freeman, rise and shine!Dr. Freeeeeeman

تا آخر ۱ دسامبر که تخفیفات بلک فرای دی هست ، فکر نمیکنم خبری بشهاین HL3 ما چی شد پس؟
خدا رو خوش نمیاد اینقدر ما رو اذیت میکنن
.
نه اینکه داره ساخته میشه که شکی درش نیست.یعنی ایندفعه هم سر کار بودیم؟![]()
آخه اینبار اینهمه دیتا ماینر و شایعه و.... ایجاد شده. من خیلی بعید میدونم ماکان خشک و خالی باشهنه اینکه داره ساخته میشه که شکی درش نیست.
این تاریخ معرفی هم احتمالی بوده اونهم بین خطوط طرفدارهای دو آتیشه بهش رسیدن.
جز اینکه خودمون بخوایم خودمون رو بزاریم سر کار و این تاریخها رو قطعی بدونیم.
بازی هروقت آماده معرفی باشه خب معرفی میشه.
ولی این تاریخهایی قطعی که بهش رسیدن رو نباید مرگ و زندگی دونست و خیلی جدی گرفت که اگه معرفی نشد کل روند ساخت بازی رو ببریم زیر سوال.
آمینآخه اینبار اینهمه دیتا ماینر و شایعه و.... ایجاد شده. من خیلی بعید میدونم ماکان خشک و خالی باشه.
Valve بیا و سر جدت بازی رو انونس کن چی از جون ما میخوای آخه.
من مطمئنم یا قبل گیم اوارد یا توی خود گیم اوارد معرفی میشه.
نمیشه آقا نمیشهولی خب به نظرم باید به خودمون بیشتر از این مسلط باشیم![]()

اونجا ملت فقط پشماشون ریخت، ایندفعه اگه معرفی درکار باشه احتمالاً کشته میدهاحتمال کمی میدادم تو مراسم جف کیلی معرفی بشه، اما بنظر میاد یا تو این مراسم معرفی میشه... با در نظر گرفتن فاصله زیاد (اگر Alyx رو فاکتور بگیریم) بنظرم معرفی خشک و خالی حال نمیده. همین ری اکشن طرفدارا تو لایو و همینطور استریمرها قطعاً دیدنی تر هست (یادش بخیر زمانی که تریلر سایبرپانک با جانی سیلور هند اومد، بعد کیانو وارد شد همه پشمامشون ریخت). اینم حس میکنم یه همچین چیزی باشه
فکر نمیکنم دیگه معطل کردن بیش از اندازه هم خوب باشه... ببینیم والو مشکلش رو با عدد 3 حل میکنه بالاخره یا نه![]()