اخبار و شایعات Half Life 3

تاپیک اخبار هاف لایف 3
سازنده: والو
ناشر:والو
تاریخ معرفی: TBA (بزودی)
تاریخ ریلیز: TBA (بزودی)
پلتفرم ها: TBA (همه پلتفرمها)

2021-11-27_21-18-25.jpg

آخرین ویرایش:
آخه میدونی چیه؟ نسخه های ۱ و ۲ رو ریمیک کنن اصلا دیگه نیازی به نسخه ۳ نیست😂. اینقدر اون دو نسخه فوق العادس همین الان ریمیک بشه خودش استاندارد جدیده😁
ولی چون بازی های واقعا با ارزشی هستند و خب داستانشون هم مهم هست، حداقل یک ریمستر نسل جدید با امکانات و مد های گرافیکی جدید (بشه بین گرافیک مدرن و رترو سوییچ کرد مثل هیلو عالی میشه) اگه بیاد واقعا عالی میشه...

کلا حیفه که اینا رو نسل جدید (کنسول ها مخصوصا پلی استیشن که بکوارد نسل هفت رو نداره و کالکشن های هف لایف نسل هفت رو نداره) نباشند، من همیشه دوست دارم بازی های شاخص هرطوری شده پورت ساده یا ریمستر یا ریمیک، رو نسل های جدید در دسترس باشند...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: uriel and MoonD
ولی چون بازی های واقعا با ارزشی هستند و خب داستانشون هم مهم هست، حداقل یک ریمستر نسل جدید با امکانات و مد های گرافیکی جدید (بشه بین گرافیک مدرن و رترو سوییچ کرد مثل هیلو عالی میشه) اگه بیاد واقعا عالی میشه...
ریمستر برای بازی 4...5 سال پیش مناسبه.
برای بازیهایی که این همه از انتشارشون گذشته فقط باید بصورت ریمیک عرضه بشه. نگاه نکن مثلا ماها میریم بازی 15 سال پیشو بازی میکنیم و لذت میبریم :D نسل جدید حوصله این کهته بازیها رو نداره. طبیعی هم هست البته چون هیچ نوع حس نوستالژی نداره که اون انیمیشن و گیم پلی و گرافیک داغون رو تحمل کنه(حالا باز HL2 بد نیس، شماره یک رو که خود من هم دیگه نمیتونم با اون گرافیک تحملش کنم:D)
این سوویچ گرافیک رو هم خیلی نمی پسندم.....HL پلیر وقت پرداختن به چسی بازی رو نداره....گیم پلی خالص و غرق شدن در فضا میخواد:D

.

ریمستر برای بازی 4...5 سال پیش مناسبه.
برای بازیهایی که این همه از انتشارشون گذشته فقط باید بصورت ریمیک عرضه بشه. نگاه نکن مثلا ماها میریم بازی 15 سال پیشو بازی میکنیم و لذت میبریم :D نسل جدید حوصله این کهته بازیها رو نداره. طبیعی هم هست البته چون هیچ نوع حس نوستالژی نداره که اون انیمیشن و گیم پلی و گرافیک داغون رو تحمل کنه(حالا باز HL2 بد نیس، شماره یک رو که خود من هم دیگه نمیتونم با اون گرافیک تحملش کنم:D)
این سوویچ گرافیک رو هم خیلی نمی پسندم.....HL پلیر وقت پرداختن به چسی بازی رو نداره....گیم پلی خالص و غرق شدن در فضا میخواد:D

.
لول دیزاین آقا، لول دیزاین! :D واقعا من گرافیک رو هرچقدرم داغون باشه میتونم تحمل کنم ولی لول دیزاین منسوخ رو نه واقعا. کلا تمام بازیای قبل نسل 8 دیگه باید ریمیک بشن چون اصلا دیگه مناسب استاندارد الان نیستن.

لول دیزاین آقا، لول دیزاین! :D واقعا من گرافیک رو هرچقدرم داغون باشه میتونم تحمل کنم ولی لول دیزاین منسوخ رو نه واقعا. کلا تمام بازیای قبل نسل 8 دیگه باید ریمیک بشن چون اصلا دیگه مناسب استاندارد الان نیستن.
هف لایف 2 از نظر لول دیزاین همین الان هم از بسیاری از گیم های حال حاضر، به روز تر هستش:دی کاملا جدی میگم!

برای لذت بردن از بازی همونطور که گفتی گرافیک و... لازم نیستن ، بازی رو جذابتر میکنن ولی مثل 70-60 درصد بازیهایی که امروز میاد این قابلیت رو دارن که بعد یکی دو ساعت بزاریشون کنار و دیگه سمتشون هم نری.

اما لول دیزاین مقوله ایه که اتفاقا از نسل 6 و 7 هم بازیهای خیلی خوبی داریم که عالی عمر کردن.
از بازیهای ریسینگ نسل 6 یا 7 بگذریم که قبل نسل هشت اومدن و کاملا قابل بازی کردن و حتی به روز هستن ، مثل GTها ، FM ها ، NFS و Burnoutها...

اما از بازیهای غیر ریسینگ هم کلی بازی داریم که اصلا به خاطر همین طراحی مراحلشونه که امروزه قابل بازی هستن.
خیلی زیاد داریم کهبایوشاک نسل هفته ، Wind Waker نسل ششمیه.

دیگه به افسانه ای بودن طراحی مراحل HL2 اشاره نکنیم.
تو تاپیک HL باشیم و از ضعف لول دیزاین بازیهای قبل از نسل 8 صحبت بشه؟
ناامیدم کردی [-(

هف لایف 2 از نظر لول دیزاین همین الان هم از بسیاری از گیم های حال حاضر، به روز تر هستش:دی کاملا جدی میگم!
برای لذت بردن از بازی همونطور که گفتی گرافیک و... لازم نیستن ، بازی رو جذابتر میکنن ولی مثل 70-60 درصد بازیهایی که امروز میاد این قابلیت رو دارن که بعد یکی دو ساعت بزاریشون کنار و دیگه سمتشون هم نری.

اما لول دیزاین مقوله ایه که اتفاقا از نسل 6 و 7 هم بازیهای خیلی خوبی داریم که عالی عمر کردن.
از بازیهای ریسینگ نسل 6 یا 7 بگذریم که قبل نسل هشت اومدن و کاملا قابل بازی کردن و حتی به روز هستن ، مثل GTها ، FM ها ، NFS و Burnoutها...

اما از بازیهای غیر ریسینگ هم کلی بازی داریم که اصلا به خاطر همین طراحی مراحلشونه که امروزه قابل بازی هستن.
خیلی زیاد داریم کهبایوشاک نسل هفته ، Wind Waker نسل ششمیه.

دیگه به افسانه ای بودن طراحی مراحل HL2 اشاره نکنیم.
تو تاپیک HL باشیم و از ضعف لول دیزاین بازیهای قبل از نسل 8 صحبت بشه؟
ناامیدم کردی [-(
صد در صد که هف لایف 2 منظورم نبوده کلا یه سری استثنا هستن همیشه دیگه شاید تو نسل 5 هم پیدا شه :D ولی عموما دیگه قبل نسل 8 اکثر بازیا لول دیزاین قابل تحملی ندارن. نمیگم نمیشه لذت بردا اگر قبلا بازی کرده باشی خب با یه نگاه نوستالژی میری سمتشون حالم میکنی.

یکمم شاید باید تکمیل کنم نظرمو. مثلا هف لایف 2 اگه با همین شرایط ریمستر شه هیشکی اون ارزش واقعی بازی رو وقتی که تازه ریلیز شده بود نمیفهمه. نهایت شاید بگه ایول عجب بازی خوبی. یا مثلا صرفا بچسبه بهش.
مثلا evil 4 هنوزم به نظرم بازی خوبیه نسخه اورجینالش. ولی کسی که واسه اولین بار بره سراغش نهایت بتونه یه ساعت بازیو تحمل کنه چون همه چیش منسوخ شدس. ولی ریمیکش با اینکه اونقدرا کلنگ نخورده بود وسط ولی عمیقا خوش ساخت و زیبا شده بود.

در کل بستگی داره کمپانی چه دسته از مخاطبی رو در نظر گرفته. اگه مخاطبای قدیمی مدنظرشه که خب ریمستر خیلی عقلانی تر و کم هزینه تره. ولی اگه تصمیم به گسترش فن بس و مخاطب داره و تارگت اصلیش مخاطب جدیده خب قطعا باید اون بازی ریمیک شه. مثل تصمیمی که مثلا سونی در قبال GOW گرفته و داره ریمیکش میکنه جای ریمستر. اون موقع بازی شاهکاری بود ولی الان به کسی پولم بدی نمیشینه بازیش کنه واسه بار اول :D

صد در صد که هف لایف 2 منظورم نبوده کلا یه سری استثنا هستن همیشه دیگه شاید تو نسل 5 هم پیدا شه :D ولی عموما دیگه قبل نسل 8 اکثر بازیا لول دیزاین قابل تحملی ندارن. نمیگم نمیشه لذت بردا اگر قبلا بازی کرده باشی خب با یه نگاه نوستالژی میری سمتشون حالم میکنی.

یکمم شاید باید تکمیل کنم نظرمو. مثلا هف لایف 2 اگه با همین شرایط ریمستر شه هیشکی اون ارزش واقعی بازی رو وقتی که تازه ریلیز شده بود نمیفهمه. نهایت شاید بگه ایول عجب بازی خوبی. یا مثلا صرفا بچسبه بهش.
مثلا evil 4 هنوزم به نظرم بازی خوبیه نسخه اورجینالش. ولی کسی که واسه اولین بار بره سراغش نهایت بتونه یه ساعت بازیو تحمل کنه چون همه چیش منسوخ شدس. ولی ریمیکش با اینکه اونقدرا کلنگ نخورده بود وسط ولی عمیقا خوش ساخت و زیبا شده بود.

در کل بستگی داره کمپانی چه دسته از مخاطبی رو در نظر گرفته. اگه مخاطبای قدیمی مدنظرشه که خب ریمستر خیلی عقلانی تر و کم هزینه تره. ولی اگه تصمیم به گسترش فن بس و مخاطب داره و تارگت اصلیش مخاطب جدیده خب قطعا باید اون بازی ریمیک شه. مثل تصمیمی که مثلا سونی در قبال GOW گرفته و داره ریمیکش میکنه جای ریمستر. اون موقع بازی شاهکاری بود ولی الان به کسی پولم بدی نمیشینه بازیش کنه واسه بار اول :D
در مورد ریسمتر VS ریمیک حتما همینطوره.

ریمستر تو بهترین حالت هم خیلی نمیفروشه(به جز چندتا استثنا) در صورتی که ریمیکها خیلی بیشتر میفروشن.
اصلا همین نگاهه که من همیشه میگم سونی میخواد بلادبورن رو ریمیک کنه و به هیچ عنوان به ریمستر قانع نمیشه چون پولی از ریمستر نمیتونه در بیاره.
ولی با ریمیک شاید حتی طرفدار جدید هم برای کنسول جدیدش بیاره.

حالا به همون نسبت که میگیم بهتره که بازیهای نسل 7-6 و پایینتر ریمیک بگیرن و ریمستر براشون جواب نمیده خب تو خیلی از مواقع هم حتما یه ریمیک یک به یک هم براش جواب نده.
مخصوصا که در مورد طراحی مراحل صحبت میکنیم ، خیلی از بازیهایی که ریمیک لازم هستن به همین دلیل طراحی مراحلشون که خیلی عمر نکردن قابلیت گرفتن یک ریمیک یک به یک رو هم ندارن.

گاها باید تغییرات ساختاری تو کل بازی داشته باشن و به نوعی کاملا ریبوت بشن.
خب این یعنی اصلا یک بازی کاملا جدید و با بودجه خیلی بالا که خب استودیو/ناشر خیلی راضی تر میشه که یک نسخه کاملا جدید رو بسازه تا بخواد یه بازی 30-20 سال پیش رو اینطور زیربنایی ریمیک کنه که حالا از یه سمت طرفدارهای قدیمی اون بازی رو هم بتونه راضی کنه و در مقابل پلیرهای جدیدی رو هم بخواد جذب کنه.
خیلی وقتها این نمیشه و یه بخشی رو از دست میده.
مثال نقض این پاراگراف میشه RE2 Remake و تایید همین پاراگراف میشه RE3 Remake.
تا دلمون بخواد ریمیکهای ضعیف و بی خاصیت در حد RE3 داریم ولی به سختی میشه چندتا ریمیک باکیفیت در حد RE2 پیدا کرد.

از این جهت اگه نگاه کنیم خب وجود یک ریمستر خیلی دست یافتنی تره.

مایک استراو، خبرنگار اینسایدر گیمینگ در جدیدترین قسمت پادکست Insider Gaming Weekly بار دیگر تأکید کرد که رونمایی قبل از رویداد The Game Awards انجام خواهد شد. او گفت تاریخ دقیق را در اختیار دارد، اما احتمال می‌دهد ولو همیشه مرموز از این تاریخ‌ها برای به‌دام انداختن لیکرها استفاده کرده باشد. برای همین فعلاً آن را فاش نمی‌کند.

خب گیم پلی خالص و غرق شدن در فضا سر جاشه :دی اون برای دیدن روند تکامل هست و خیلی حل میده چسی چیه :دی گوشه کنار بازی بین گرافیک اصلی و مدرن سوییچ میکنی که روند تکامل رو ببینی :دی

• Like
Reactions: HalfLife G
خب گیم پلی خالص و غرق شدن در فضا سر جاشه :دی اون برای دیدن روند تکامل هست و خیلی حل میده چسی چیه :دی گوشه کنار بازی بین گرافیک اصلی و مدرن سوییچ میکنی که روند تکامل رو ببینی :دی
کاش برای نسخه 2 بین سه حالت اصلی و مدرن و
نسخه بتا لیک شده بشه سوییچ کرد یه سری کولیژن یادمه نداشت هنوزو دسترسی خوبی داشتیم به پشت دیوار ها :))

• Cool
Reactions: MrElectricWizard
امیدوارم سر ساندترک ها سنگ تموم گذاشته باشن . HL2 به شکل خیلی رندوم بعد چند ساعت بازی کردن یـ بنگر میزاشت جلوت لامصب همه هم متفاوت . انگار Composer و سازنده موسیقی همینجوری رندوم یـ موسیقی خفن درست کرده داده ولو بازی بدون موسیقی نباشه . این لامصب انگار اختتامیه یـ فیلم حماسی ـه . تو بازی همینجوری عشقی بعد یـ فایت ساده با چهار تا کامباین پخش میشه :

مورد انتظار ترین سیکوئل تاریخ نیاز به تماشاچی لایو داره . واقعا اگه ولو بخواد همینجوری ساده معرفیش کنه اند بی انصافی ـه فقط یک لحظه اینو تصور کنید :

dsgsdhgegsgew.jpg

جف کیلی پایان TGA از همه تشکر میکنه و بعد خدا حافظی میکنه یکهو دوربین میره عقب و صفحه سیاه میشه و G Man با اون صداش میگه :

Dr. Freeeeeeman

رسما هایپ ترین چیزی ـه که میشه تصور کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or