آخرین ویرایش:
یک کالکشن جدید از هف لایف های قبلی لطفا، ارتقا گرافیکی هم داشته باشه بهتر، اما بشه نسخه اصلی هم پلی کرد اگه بشه حین گیم پلی سوییچ کرد که چه بهتر مثل هیلو... چه حالی میده هف لایف های قبلی رو دوباره با ارتقای گرافیکی بریم در لحظه هم بشه به گرافیک اصلی سوییچ کرد... در کنار نسخه جدید... باورنکردنیه![]()
نمیخوام ضد حال باشم ولی اینها فیکه:Instant gaming هف لایف ۳ رو لیست کرد
View attachment 401078
این صفحات بلادبورن تو instantgaming سالهاست که وجود داره و تاریخ هم میخوره و بعضا اگه اون تاریخ رد بشه دوباره تمدید هم میشه.
من اینها رو 4-3 سال پیش هم دیدم.
جدید نیست ، جدی نگیرین.
بلی.ولی اگه این دفعه هم خبری نشه و بره تا مثلا سال بعد، ایا دوباره برای شایعات هایپ میشید و دنبال میکنید؟
قطعا عشق به بازی که سر جاش هست، ولی جدی جدی حس دوباره "منتظر" بودن رو دارید که شاید این دفعه بیاید؟
من اگه خبری نشه عین سال های قبل بیخیال میشم تا دوباره خبری بشه مثل این روز هاچون هیجان خبری رو دوست دارم اما "منتظر" بودن رو نه
![]()
نه الان دیگه میشه مطمئن بود که دیگه انلی وی ار نیست.بدترین حالت هم این هست که دوباره انلی وی ار باشه...
قطعا Game Awards بازی نمایش داره وقتی اینجوری جف کیلی میاد دروغ میگه !!!
دیروز shpeshal nick گفته که طبق پیامی که دریافت کرده نمایش نرم افزار هفته بعد از رونمایی از سخت افزار انجام میشود.
View attachment 401239
همینکه تایم لاینش کمی قبل تایم لاین من بسته بشه راضیماحتمالا با توجه به شایعات که خیلی تا اینجا قابل اتکا بودن باید تکلیف گوردن فریمن هم مشخص بشه. چون گفته بودن این نسخه تکلیف دکتر رو مشخص میکنن و شاید تایم لاین این شخصیت بسته بشه![]()

آقا نفرماییدهمینکه تایم لاینش کمی قبل تایم لاین من بسته بشه راضیم![]()