اخبار و شایعات Half Life 3

تاپیک اخبار هاف لایف 3
سازنده: والو
ناشر:والو
تاریخ معرفی: TBA (بزودی)
تاریخ ریلیز: TBA (بزودی)
پلتفرم ها: TBA (همه پلتفرمها)

2021-11-27_21-18-25.jpg

آخرین ویرایش:
یک کالکشن جدید از هف لایف های قبلی لطفا، ارتقا گرافیکی هم داشته باشه بهتر، اما بشه نسخه اصلی هم پلی کرد اگه بشه حین گیم پلی سوییچ کرد که چه بهتر مثل هیلو... چه حالی میده هف لایف های قبلی رو دوباره با ارتقای گرافیکی بریم در لحظه هم بشه به گرافیک اصلی سوییچ کرد... در کنار نسخه جدید... باورنکردنیه :دی

یک کالکشن جدید از هف لایف های قبلی لطفا، ارتقا گرافیکی هم داشته باشه بهتر، اما بشه نسخه اصلی هم پلی کرد اگه بشه حین گیم پلی سوییچ کرد که چه بهتر مثل هیلو... چه حالی میده هف لایف های قبلی رو دوباره با ارتقای گرافیکی بریم در لحظه هم بشه به گرافیک اصلی سوییچ کرد... در کنار نسخه جدید... باورنکردنیه :دی

ضمن تایید فرمایشات جناب عالی مایلم درخواست یه نسخه انسانی از HL:A رو هم بدم، یعنی بدون VR و با کنترل معمولی.

Instant gaming هف لایف ۳ رو لیست کرد
View attachment 401078
نمیخوام ضد حال باشم ولی اینها فیکه:
این صفحات بلادبورن تو instantgaming سالهاست که وجود داره و تاریخ هم میخوره و بعضا اگه اون تاریخ رد بشه دوباره تمدید هم میشه.
من اینها رو 4-3 سال پیش هم دیدم.
جدید نیست ، جدی نگیرین.

1763498328396.jpeg

===================
بازی که داره ساخته میشه ، این رو دیگه فقط خود گیب تایید نکرده.
اما درش شکی نیست.
فقط مسئله زمانه که چه موقعی معرفی بشه.

ولی اگه این دفعه هم خبری نشه و بره تا مثلا سال بعد، ایا دوباره برای شایعات هایپ میشید و دنبال میکنید؟ :D
قطعا عشق به بازی که سر جاش هست، ولی جدی جدی حس دوباره "منتظر" بودن رو دارید که شاید این دفعه بیاید؟ :دی

من اگه خبری نشه عین سال های قبل بیخیال میشم تا دوباره خبری بشه مثل این روز ها :دی چون هیجان خبری رو دوست دارم اما "منتظر" بودن رو نه :دی

بدترین حالت هم این هست که دوباره انلی وی ار باشه...

• Like
Reactions: MoonD and m.d.makan
ولی اگه این دفعه هم خبری نشه و بره تا مثلا سال بعد، ایا دوباره برای شایعات هایپ میشید و دنبال میکنید؟ :D
قطعا عشق به بازی که سر جاش هست، ولی جدی جدی حس دوباره "منتظر" بودن رو دارید که شاید این دفعه بیاید؟ :دی

من اگه خبری نشه عین سال های قبل بیخیال میشم تا دوباره خبری بشه مثل این روز ها :دی چون هیجان خبری رو دوست دارم اما "منتظر" بودن رو نه :دی
بلی.
چون دیگه مطمئنیم که داره ساخته میشه.
این از یکی دو سال بعد از ساخت Alyx کاملا به طرفدارها ثابت شده.

فقط مسئله زمانه که چه موقعی شرایط معرفی رو داره که خب قابل پیش بینی نیست.
بدترین حالت هم این هست که دوباره انلی وی ار باشه...
نه الان دیگه میشه مطمئن بود که دیگه انلی وی ار نیست.
چون Valve یه هدست ساخته که Index 2.0 نیست و بیشتر یه هدست تجاری با ویژگیهای قابل حمل و اقتصادی تره که برای رنج بیشتری از پلیرهای PC و موبایل قابل دسترس و خرید باشه.
من تا قبل از معرفی و دیدن جزئیات سخت افزاری هدست جدیدشون (Steam Frame) این احتمال رو میدادم که Valve برای فروش این هدست نیاز به یه بازی بزرگ داره که پلیرها رو مجاب به خرید اون کنن.
ولی خب این با مشخصاتی که داره میتونم بگم که این هدست به یه همچین بازیی اختصاصی نیاز نداره.

بهترین کار رو ولو می کنه... اینا خصوصی هستند... به اسم رابطه خوب با فن ها و کامیونتی(در اصل به خاطر سهام و حباب) نمیاد الکی از چند سال قبل بازی رو معرفی کنه... و الکی بگه چون شما رو دوست داریم تاخیر می زنیما که محصولمون پولیش بیشتری بشه... اینم صرفا برای خودتون هست...:دی

ولو فعلی می زاره بازی تا خرخره تکمیل شده باشه...و در زمان مناسب معرفی می کنه...

احتمالا با توجه به شایعات که خیلی تا اینجا قابل اتکا بودن باید تکلیف گوردن فریمن هم مشخص بشه. چون گفته بودن این نسخه تکلیف دکتر رو مشخص میکنن و شاید تایم لاین این شخصیت بسته بشه😔

• Like
Reactions: DoomedToKill
احتمالا با توجه به شایعات که خیلی تا اینجا قابل اتکا بودن باید تکلیف گوردن فریمن هم مشخص بشه. چون گفته بودن این نسخه تکلیف دکتر رو مشخص میکنن و شاید تایم لاین این شخصیت بسته بشه😔
همینکه تایم لاینش کمی قبل تایم لاین من بسته بشه راضیم =((

همینکه تایم لاینش کمی قبل تایم لاین من بسته بشه راضیم =((
آقا نفرمایید😁🌹.
انشالا که مانا باشید و سلامت.
ولی واقعا ممکن بود تایم لاین هممون بسته بشه ها، شانس آوردیم که بالاخره یه خبرایی داره میشه😁.
ماجرای chell و پرتال هم اگر درست باشه واقعا دیدنی میشه. نمیدونم خلاصه چی دارن پخت و پز میکنن اینا😍

• Love
Reactions: unloved

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or