اخبار و شایعات Half Life 3

تاپیک اخبار هاف لایف 3
سازنده: والو
ناشر:والو
تاریخ معرفی: TBA (بزودی)
تاریخ ریلیز: TBA (بزودی)
پلتفرم ها: TBA (همه پلتفرمها)

2021-11-27_21-18-25.jpg

آخرین ویرایش:
نکنه shadow drop بشه بازی؟😁
ولی جدی اگر فاصله انتشار بازی با تریلرش کم باشه عجب حرکت توپی زده valve 😍.
احساس میکنم دلم میخواد برم یه بار دیگه half life 2 رو برای بار n ام بازی کنم😁😍.
دم این valve گرم که توی این دوره ناجور امید به زندگی رو برامون افزایش داده😁

• Like
Reactions: Natural Killer
تمام شایعات از هفته پیش رو خبر میدن :

1762883885600.png

به احتمال زیاد این هفته از هدست واقعیت مجازی جدید Valve با نام "Frame" (که قبلاً با اسم رمز Decard شناخته می‌شد) رونمایی خواهد شد. عملکرد این هدست احتمالاً به دلیل محدودیت‌های چیپست، اندکی بهتر از Quest 3 خواهد بود و نباید انتظار یک جهش بزرگ را داشت. کیفیت نمایشگر نیز در همین محدوده خواهد بود. انتظار می‌رود Frame به طور قابل توجهی سبک‌تر و باریک‌تر از Quest 3 باشد و هدف آن طراحی قابل حمل‌تر و مناسب برای استفاده روزمره است. دو کنترلر 6DoF VR این هدست می‌توانند به هم متصل شده و یک گیم‌پد استاندارد را تشکیل دهند که به کاربران امکان می‌دهد بازی‌های سنتی Steam را به راحتی انجام دهند. مهم‌ترین نکته، دسترسی بازیکنان به محتوای VR بومی و کتابخانه Steam موجود خود است که به طور موثر کل اکوسیستم بازی‌های PC را به شکل یک هدست ارائه می‌دهد. یک خبر بزرگ احتمالی نیز وجود دارد: نسخه VR بازی Half-Life 3. اگر این بازی همزمان با Frame عرضه شود، می‌تواند فوراً بازار PC VR را متحول کرده و فروش را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. Valve همیشه دیدگاه بلندمدتی داشته است و به نظر می‌رسد که تا یک دهه دیگر نیز در این بازار فعال خواهد بود. با توجه به محدودیت‌های سخت‌افزاری، فروش این نسل احتمالاً حدود یک تا سه میلیون دستگاه خواهد بود که به ده‌ها میلیون دستگاه فروش Quest نمی‌رسد. شایعات مربوط به سفارش اولیه 500 هزار دستگاه منطقی به نظر می‌رسد. اما نکته مهم این است که Valve جایگاه خود را در اکوسیستم بازی‌های PC تثبیت کند. تا زمانی که Valve به طور پیوسته به بهبود و توسعه ادامه دهد، موقعیت آن با گذشت زمان قوی‌تر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
تمام شایعات از هفته پیش رو خبر میدن :

View attachment 400161

به احتمال زیاد این هفته از هدست واقعیت مجازی جدید Valve با نام "Frame" (که قبلاً با اسم رمز Decard شناخته می‌شد) رونمایی خواهد شد. عملکرد این هدست احتمالاً به دلیل محدودیت‌های چیپست، اندکی بهتر از Quest 3 خواهد بود و نباید انتظار یک جهش بزرگ را داشت. کیفیت نمایشگر نیز در همین محدوده خواهد بود. انتظار می‌رود Frame به طور قابل توجهی سبک‌تر و باریک‌تر از Quest 3 باشد و هدف آن طراحی قابل حمل‌تر و مناسب برای استفاده روزمره است. دو کنترلر 6DoF VR این هدست می‌توانند به هم متصل شده و یک گیم‌پد استاندارد را تشکیل دهند که به کاربران امکان می‌دهد بازی‌های سنتی Steam را به راحتی انجام دهند. مهم‌ترین نکته، دسترسی بازیکنان به محتوای VR بومی و کتابخانه Steam موجود خود است که به طور موثر کل اکوسیستم بازی‌های PC را به شکل یک هدست ارائه می‌دهد. یک خبر بزرگ احتمالی نیز وجود دارد: نسخه VR بازی Half-Life 3. اگر این بازی همزمان با Frame عرضه شود، می‌تواند فوراً بازار PC VR را متحول کرده و فروش را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. Valve همیشه دیدگاه بلندمدتی داشته است و به نظر می‌رسد که تا یک دهه دیگر نیز در این بازار فعال خواهد بود. با توجه به محدودیت‌های سخت‌افزاری، فروش این نسل احتمالاً حدود یک تا سه میلیون دستگاه خواهد بود که به ده‌ها میلیون دستگاه فروش Quest نمی‌رسد. شایعات مربوط به سفارش اولیه 500 هزار دستگاه منطقی به نظر می‌رسد. اما نکته مهم این است که Valve جایگاه خود را در اکوسیستم بازی‌های PC تثبیت کند. تا زمانی که Valve به طور پیوسته به بهبود و توسعه ادامه دهد، موقعیت آن با گذشت زمان قوی‌تر خواهد شد.
فکر نمی‌کنم قرار باشه از Half Life 3 چیزی ببینیم، چون همیشه ولو بازی که میده باید یه حرف جدید برای گفتن داشته باشه. من شخصا از خدامه بالاخره بعد از Half Life Alyx یه نسخه دیگه از این مجموعه ببینم ولی به نظرم خیلی بعیده.

فکر نمی‌کنم قرار باشه از Half Life 3 چیزی ببینیم، چون همیشه ولو بازی که میده باید یه حرف جدید برای گفتن داشته باشه. من شخصا از خدامه بالاخره بعد از Half Life Alyx یه نسخه دیگه از این مجموعه ببینم ولی به نظرم خیلی بعیده.
مگه پورتال یا L4D یا کانتر استرایک تو شماره های دومشون چقدر حرف جدید داشتن؟ یا مثلا ددلاک و آرتیفکت چه چیز خیلی نو و جدیدی بودن؟ حالا فرضم بگیریم این حرف درسته ما از کجا میدونیم ولو دیگه حرف جدیدی نداره؟ :D

• Like
Reactions: m.d.makan and MoonD
درست میگی اما خب ولو برای فروش این هدست یه بازی بزرگ میخواد.
همون الیکس اگه نبود قطعا ایندکس با تمام کیفیتی که داشت نصف این مقدار هم فروش نمیرفت.

اینکه هفلایف بعدی داره ساخته میشه که دیگه 100 درصده و حقیقته.
فقط بحث این میمونه که اون بازی در آن واحد هم با VR قابل بازیه و هم به صورت معمول؟
یا Valve یه نسخه جمع و جورتر برای نسخه VR داره کنار دستش میسازه.

خلاصه این رو باید مطمئن باشیم که ولو این هدستش رو مثل یتیمها تو بازار رها نمیکنه و برای تبلیغ و فروشش حتما یه بازی که میتونه هفلایف باشه تو دستور کارش داره.
اگه هفلایف نباشه حتی میتونه Portal 3و... هم باشه ، چیزی کمتر از بمب هفلایف نیست.

درست میگی اما خب ولو برای فروش این هدست یه بازی بزرگ میخواد.
همون الیکس اگه نبود قطعا ایندکس با تمام کیفیتی که داشت نصف این مقدار هم فروش نمیرفت.

اینکه هفلایف بعدی داره ساخته میشه که دیگه 100 درصده و حقیقته.
فقط بحث این میمونه که اون بازی در آن واحد هم با VR قابل بازیه و هم به صورت معمول؟
یا Valve یه نسخه جمع و جورتر برای نسخه VR داره کنار دستش میسازه.

خلاصه این رو باید مطمئن باشیم که ولو این هدستش رو مثل یتیمها تو بازار رها نمیکنه و برای تبلیغ و فروشش حتما یه بازی که میتونه هفلایف باشه تو دستور کارش داره.
اگه هفلایف نباشه حتی میتونه Portal 3و... هم باشه ، چیزی کمتر از بمب هفلایف نیست.
درست میگید. نظر Isildur هم خیلی منطقیه
ادامه دادن Alyx با سخت افزار جدید محتمل تر از معرفی شدن HL3 برای VR هست.
اینقدر Alyx خوب بود که شماره دومش دوباره می تونه برای VR سیستم سلر باشه.

ولی کلاً ولو با شماره ۳ مشکل داره. اگر هم روزی نسخه سوم half life قرار باشه بیاد مینیویسن ۲+۱ :))

• Like
Reactions: Isildur
HL3 اینقدر اسم بزرگیه که والو از فروش نجومی‌‌ش روی پلتفرم های مختلف نمی گذره.
من اگه جای عمو گیب بودم Alyx رو برای VR جلو می بردم و با اعلام تاریخ انتشار HL3 بعد از ریلیز GTA VI اینترنت رو منفجر می کردم.
اما چه کنیم که عمو گیب چشم و دل سیره، اشباع شده از موفقیت. :دی

من هیچ چیز دیگه ای نمیخوام حقیقتا به جز خوده خود HL3 . یعنی هیچ چیزه دیگه ای در این اندازه نمیتونه خوشحالم کنه. اگر اینبار و با این شایعات باز هم خبری ازش نشه کلا دندون این بازیو میکنم میندازم بیرون😁.
ولی شما فقط تصور کن نسخه ۳ با تکنولوژی مدرن بازیسازی روز معرفی بشه، خداشاهده مثل یه رویا میمونه واسم.
اینبار شرط میبندم بازی رونمایی میشه و اصلا شکی درش نیست، اینبار والو تصمیمشو گرفته👌😁

اگه دوباره یه Half-Life انحصاری برای واقعیت مجازی بسازن، می‌رم Valve رو به آتیش می‌کشم و شکم عظیم عمو گیب رو سفره می‌کنم! :(
Alyx رو با ماد میشه با کیفیت خیلی خوبی بدون VR بازی کرد، حتما تست کن بازی عالیه.

• Like
Reactions: m.a.t and Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or