اخبار و شایعات Half Life 3

تاپیک اخبار هاف لایف 3
سازنده: والو
ناشر:والو
تاریخ معرفی: TBA (بزودی)
تاریخ ریلیز: TBA (بزودی)
پلتفرم ها: TBA (همه پلتفرمها)

2021-11-27_21-18-25.jpg

آخرین ویرایش:
Alyx رو با ماد میشه با کیفیت خیلی خوبی بدون VR بازی کرد، حتما تست کن بازی عالیه.
اون رو توی یوتیوب بازی کردم! :دی
واقعاً چیز خفن و محشریه! تازه من فقط تماشاش کردم و منهدم شدم، چه برسه به تجربه مستقیم و باز از اون مهم‌تر، تجربه با هدست واقعیت مجازی و غرق شدن توی دنیای بازی. ولی اینا هم رو ما روانی کردن با این همه فاصله‌ای که بین HL2 (و اپیزودهاش) با HL3 افتاده و حالا هم که بعد از قرن‌ها یه سری شایعات مطرح شده، دوباره داره بوی واقعیت مجازی به مشام می‌رسه! :|

• Like
Reactions: uriel
اون رو توی یوتیوب بازی کردم! :دی
واقعاً چیز خفن و محشریه! تازه من فقط تماشاش کردم و منهدم شدم، چه برسه به تجربه مستقیم و باز از اون مهم‌تر، تجربه با هدست واقعیت مجازی و غرق شدن توی دنیای بازی. ولی اینا هم رو ما روانی کردن با این همه فاصله‌ای که بین HL2 (و اپیزودهاش) با HL3 افتاده و حالا هم که بعد از قرن‌ها یه سری شایعات مطرح شده، دوباره داره بوی واقعیت مجازی به مشام می‌رسه! :|
نه بابا آریا جان نگران نباش، مطمئنم اینبار واقعا نسخه ۳ رو رونمایی میکنن. وقتشه دیگه. من از همین حالا خودمو آماده کردم. احتمالا اگر تریلری ازش بیاد بالای ۱۰۰ بار نگاهش کنم😁

• Like
Reactions: Dinosaur
این ولو Frame که شایعاتش دائم میاد گفته میشه قرار بازیای معمولی رو تو یـ حالتی مثل سینما مانند اجرا کنه و یکی از ویژگیش هاش همینه . گفته میشه پروژه HLX هم قرار از همین ویژگی بهره ببره و یک سری فیچر انحصاری هم داشته باشه ولی خوب قرار نیست کامل انحصاری VR باشه . انحصاری VR اصلا جوابگو نیست و خیلیا تمرکزشون رو بردن رو همین حالت های هیبریدی . HLX بیشتر قرار حکم مارکتینگ دستگاه رو داشته باشه ولی فوکوس اصلی همین بازار سنتی ـه .

ولو یک بار VR رو امتحان کرده Alyx هم دقیقا جایی تموم شد که HL3 باید ادامش رو بره پس اصلا منطقی نیست بخواد انحصاری VR باشه . مثل دفعه قبل نیست که ملت فقط تشنه این IP بودن و به هرچیزی نه نمیگفتن الان قشنگ خشتک عمو گیب رو میکشن سرش بخواد همچین کاری بکنه . احتمالا انقلاب اصلی ولو و تمرکز اصلیش رو همین هیبریدی بودن بازی باشه .

آخرین ویرایش:
هالف لایف ۳ رو انحصاری کنسول جدیدشون نکنند که بعد ۱۸ سال انتظار دیس بک وحشتناکی واسه طرفدارانش از جمله خودم هست. ( امیدوارم مولتی پلتفرم باشه واقعا🫤)

• Like
Reactions: uriel
خوب ولو تایید کرد در حال حاضر هیچ پروژه ای واسه هدست VR ـش در دست ساخت نداره .

هالف لایف ۳ رو انحصاری کنسول جدیدشون نکنند که بعد ۱۸ سال انتظار دیس بک وحشتناکی واسه طرفدارانش از جمله خودم هست. ( امیدوارم مولتی پلتفرم باشه واقعا🫤)
بازی مولتی پلتفرم هست شک نکنید. فقط خودتون رو آماده کنید که قراردبزودی فک ها دراپ بشن. چه روزا و ساعت ها و ثانیه های هیجان انگیزی در پیش رو داریم😁

• Like
Reactions: reza11
پلتفرم اصلی ولو... استیم هست...
نه کنسول هایی که بزور سه چهار میلیون می فروشن...

صد در صد روی pc که بازی هست... فقط باید دید دی وان روی کنسول ها هم عرضه می شه یا با تاخیر...!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or