آخرین ویرایش:
اون رو توی یوتیوب بازی کردم!Alyx رو با ماد میشه با کیفیت خیلی خوبی بدون VR بازی کرد، حتما تست کن بازی عالیه.

نه بابا آریا جان نگران نباش، مطمئنم اینبار واقعا نسخه ۳ رو رونمایی میکنن. وقتشه دیگه. من از همین حالا خودمو آماده کردم. احتمالا اگر تریلری ازش بیاد بالای ۱۰۰ بار نگاهش کنماون رو توی یوتیوب بازی کردم!
واقعاً چیز خفن و محشریه! تازه من فقط تماشاش کردم و منهدم شدم، چه برسه به تجربه مستقیم و باز از اون مهمتر، تجربه با هدست واقعیت مجازی و غرق شدن توی دنیای بازی. ولی اینا هم رو ما روانی کردن با این همه فاصلهای که بین HL2 (و اپیزودهاش) با HL3 افتاده و حالا هم که بعد از قرنها یه سری شایعات مطرح شده، دوباره داره بوی واقعیت مجازی به مشام میرسه!![]()

رونمایی کنید سر جدتون، دارم دیوانه میشم بخدا
خوب ولو تایید کرد در حال حاضر هیچ پروژه ای واسه هدست VR ـش در دست ساخت نداره .
بازی مولتی پلتفرم هست شک نکنید. فقط خودتون رو آماده کنید که قراردبزودی فک ها دراپ بشن. چه روزا و ساعت ها و ثانیه های هیجان انگیزی در پیش رو داریمهالف لایف ۳ رو انحصاری کنسول جدیدشون نکنند که بعد ۱۸ سال انتظار دیس بک وحشتناکی واسه طرفدارانش از جمله خودم هست. ( امیدوارم مولتی پلتفرم باشه واقعا)
پلتفرم اصلی ولو... استیم هست...هالف لایف ۳ رو انحصاری کنسول جدیدشون نکنند که بعد ۱۸ سال انتظار دیس بک وحشتناکی واسه طرفدارانش از جمله خودم هست. ( امیدوارم مولتی پلتفرم باشه واقعا)