اخبار و شایعات Half Life 3

تاپیک اخبار هاف لایف 3
سازنده: والو
ناشر:والو
تاریخ معرفی: TBA (بزودی)
تاریخ ریلیز: TBA (بزودی)
پلتفرم ها: TBA (همه پلتفرمها)

2021-11-27_21-18-25.jpg

آخرین ویرایش:
اولا من هیچ کاره هستم و جلوی والو رو نگرفتم و براساس بدیهیات گفتم که دنبالش نباشین
دوما والو خیلی به گذشته کار نداره کانتر رو داد رو کنسول بعدم سرورا رو بست و نسخه دومم نداد.

اینجا اگر پلیر شماره های قبلی رو بازی نکرده باشه و مستقیم بره سراغ شماره 3 عملا از وسط میدان جنگ باید شروع کنه بازی رو و نخواهد دونست کی به کیه و چرا یکی افتاده زمین یکی مرده یکی داد میزنه و اصن این دنیا کجاس :D یعنی یه پوینت وحشتناک بد برا بازی و خود ولو میشه

.​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: uriel and m.d.makan
نه با شما که کاری ندارم، صرفا مطالبه گری کردم از ولو:D
نه اتفاقا ولو اینطوری نیس - زمان EPISODE 2 اومدن کل شماره 2 و اپیزوداشو یه جا منتشر کردن. چون یه داستان پیوسته داره Halflife. کانتر که مثال زدین داستان خاصی نداره که شماره های قبلش رو پیگیر باشه ولو.

اینجا اگر پلیر شماره های قبلی رو بازی نکرده باشه و مستقیم بره سراغ شماره 3 عملا از وسط میدان جنگ باید شروع کنه بازی رو و نخواهد دونست کی به کیه و چرا یکی افتاده زمین یکی مرده یکی داد میزنه و اصن این دنیا کجاس :D یعنی یه پوینت وحشتناک بد برا بازی و خود ولو میشه

.​
تو این سالها چندین بار کمپین و ... زده شده برا والو، ea رو سر career mode تو 2 ساعت تو توییتر کاری کردیم اومدن معذرت خواهی
بعد دو دهه و n تا کمپین و درخواست، هنوز هاف لایف 3 نیومده پس مطالبه گری از والو بی معنیه. :D عشقش بکشه یه کاری میکنه مثل راکستار، نکشه نمیکنه.
بعدم برا مثال هف لایف 1 رو ایکس باکس نداره و صاف رفتن رو 2. دارم سعی میکنم دو ماه یه مطلب از والو بنویسم. تازه یه فایل ورد رو ساختم اما خالیه، امیدوارم بشه تمومش کنم زودتر، یادآوری خوبیه از والو.

منم با Orange Box 2 یا یه کالکشن که ریمستر بازیهای قبلی + پورتال 2 درش باشه خیلی موافقم.

ولی خب چون هیچ ردپایی تو سورس انجین از این پروژه های ریمستر نیست یا به کل همچین پروژه ای وجود نداره یا دادن دست استودیوهای دیگه ای.

این تو نسلهای قبل میشد که یک بازی رو بدون پیش زمینه داستانی یا پورت نسخه های قبلی ول بدی تو بازار و پلیرها بخرن ولی الان شرایط طوریه که منطقی تر اینه که پله های ترقی رو برای محصولت بچینی که وقتی اومد جایی به بن بست نخوره.
به نظر من هم پلیرهای جدید نیاز به تجربه نسخه های قبلی دارن.
اصلا خودمون که بارها بازی کردیم ولی الان کنسول پلیریم نیاز به یادآوری داریم.

گرچه همه بازیها رو که هم تو اون پک احتمالی بزارن باز هم ALyx تو اون پک قرار نمیگیره و خب بخشی از داستان (پیش درآمد HL2 و لحظاتی بعد از اپیزود دوم) از دسترس کنسول پلیرها دور میمونه که شاید بشه با کمیک/انیمه/فلش بک و یا حتی به شکلی تو پرولوگ بازی جدید جبرانش کرد.

کلا به نظرم کمترین کاری که ولو میتونه بکنه (اگه خودش نخواد دست به کار بشه) اینه که همین تیمهای Black Mesa و HL2 RTX رو ساپورت بیشتری کنه که تو این فاصله مونده تا معرفی و انتشار (یکی دوساله) بازیها رو برای پورت کنسولها هم آماده کنن.
ولی اگه تا قبل از انتشار نسخه جدید خبری از این تیمها (حداقل Black Mesa) نشد یعنی اینکه ولو خودش برنامه داره و جلوشون رو گرفته یا گفته خموش باشید :D

اینقدر هایپ بالاس که وسوسه شدم و Black Mesa و کالکشن نسخه دوم روی استیم خریدم بعد سالها بشینم از صفر همرو برم. خوشم میاد همینطور بازیه که داره جمع میشه روی هم و وقتم نمیکنم انجامشون بدم! :D
امیدوارم نسخه سوم برای کنسولا بیاد و قبلش هم یه کالکشن ریمیکی ریمستری چیزی از نسخه قبلیا بدن که مخاطبای جدید بفهمن قراره با چی طرف باشن.

آغاز داستان لیلی و مجنون صنعت گیم

می 2006
نقطه شروع شایعات با یه خبر رسمی تو می 2006 هست.جایی که گیب نیوئل اعلام کرد اپیزود دوم تو کریسمس 2006 میاد و اپیزود سوم هم با تاریخ کریسمس 2007 معرفی شد. نویل گفت که هر 6-8 ماه یه اپیزود میاد. اپیزود دوم اومد با فاصله 16 ماهه ولی سومی در کار نبود.اگه هر 16 ماه یه اپیزود میدادن الان باید اپیزود 15 هاف لایف 2 رو بازی میکردیم.

ژانویه 2008
وقتی orange box منتشر شد، تصاویر جعلی و فیک در اینترنت شروع به پخش شدن کردند. آغازی برای شروع شایعات که هر بار امیدها را در دل طرفداران و عاشقان هاف لایف روشن میکردند.

halflife3.jpg

اکتبر 2008

میرسیم به داگ لومباردی که 22 سال مدیر برند هاف لایف و معاون بازاریابی والو بود که همین 3 سال پیش از والو رفت. تو مصاحبه ای که داشت گفته بود هاف لایف 2 در 6 سال و با هزینه 40 میلیونی ساخته شده و تا آخر امسال، ممکنه از اپیزود سوم رونمایی کنیم. فکر کنم میدونید که رونمایی صورت نگرفت

جولای 2010

در بازی alien swarm که در سال 2010 توسط والو عرضه شد، کدهای Ep3 Blob Shake Position,

Ep 3 Fire Cover Position,

Ep 3 Blob Brain Cover Position

دیده شد. مدرک قطعی نبودند ولی امید را زنده میکرد

می 2011

در کدهای بازی پورتال 2 کد Combine Advisor – Roaming مشاهده شد. کد advisor در هاف لایف و علی الخصوص در اپیزود 2 وجود داشت ولی این کد جدید بود. والو بعدها این کد را حذف کرد و مشخص بود چیزی را پنهان می کند.

جولای 2011

در سال ۲۰۱۰، یک کلیپ ویدیویی کوتاه و عجیب با عنوان «Clip095.mp4» منتشر شد که شامل یک رشته هگزادسیمال بود. این رشته به فایلی به نام «foundonthetape_1.bsp» در سایت Megaupload هدایت می‌کرد. این فایل، نقشه‌ای کوچک برای بازی Half-Life 2 بود که در آن، اتاقی متروکه و ویران‌شده قرار داشت. در این اتاق، تصویری به‌شدت تحریف‌شده از یک چهره و یک فایل صوتی پنهان شده بود. وقتی این فایل صوتی در یک دستگاه اسپکتروگراف قرار گرفت، اطلاعات خاصی ارائه نداد، اما بسیاری از طرفداران حدس زدند که این ممکن است بخشی از یک ARG باشد که به نسخه جدیدی از Half-Life اشاره دارد. با این حال، شرکت Valve این فرضیه را رد کرد و ماجرا به پایان رسید.

لینک یوتیوب

دسامبر 2011

کارگردان هنری عنوان Super Monday Night Combat عکس تی‌شرتی با طرح Half-Life 3 را به اشتراک گذاشت که ظاهراً توسط یکی از کارکنان Valve در یک رویداد محلی پوشیده شده بود. این شخص اجازه داد از تی‌شرت او عکس گرفته شود، اما نه از چهره‌اش. این شاید نشانه‌ای باشد از اینکه او نمی‌خواست هویتش آشکار شود، یا شاید هم فقط فردی تصادفی بود که یک تی‌شرت با قیمت ارزان خریده بود.

دسامبر 2011

Valve ویدیویی برای جوایز بازی‌های ویدیویی ۲۰۱۱ (VGAs) ساخت که شخصیت Wheatley از پورتال 2 با صدای استیون مرچنت در آن حضور داشت و در پس زمینه چیزهایی شبیه موجودات علمی طور مانند آنچه که در هاف لایف دیده بودیم، مشاهده میشد. در این ویدیو متنی به زبان روسی دیده می‌شد که بخشی از آن به "لانتهانوم" (Lanthanum) اشاره داشت. این کلمه از یونانی باستان مشتق شده و به معنای "پنهان شدن" است. متأسفانه، Wheatley جاییزه بهترین کاراکتر را نبرد و جوکر برنده شد و ما هنوز هم Half-Life 3 نداریم.

لینک یوتیوب

دسامبر 2011

در ماه پر حاشیه، یک سایت مرموز با نام Black-Aperture.com ظاهر شد. این سایت لوگویی شبیه به لوگوی هاف لایف داشت و نشان‌هایی از Valve، Steam، و موتور Source روی آن دیده می‌شد. تلاش بدی نبود ولی مشخص بود فیک است

uBYwYMNVjLX9uEst7r2ngD-970-80.png

آوریل 2012

یک شوخی ساده در روز اول آوریل باعث شد میلیون‌ها طرفدار برای لحظه‌ای فکر کنند Half-Life 3 منتشر شده است. تصویری با عنوان Half-Life 3: Now Available در یک آدرس جعلی (store.steamppowered.com) منتشر شد. این شوخی حتی برخی از سایت‌های خبری معتبر را فریب داد. فقط یک p اضافه ما را از هاف لایف 3 محروم کرد.

BfzNxmXs9ki26Qr4aCoJJN-970-80.png

آوریل 2012

گیب نیوئل در مصاحبه با پادکست seven day cool down گفت ما دوست داریم در مورد آینده Ricochet 2 کاملاً شفاف باشیم، اما مشکلی که داریم این است که پیچ و خم‌هایی که در حال عبور از آن‌ها هستیم احتمالاً بیشتر مردم را دیوانه می‌کند تا این که سکوت کنیم تا زمانی که بتوانیم شفاف‌تر توضیح دهیم چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

Ricochet یک عنوان مولتی پلیر بود که در سال 2000 عرضه شد و موفقیت چندانی کسب نکرد و در این مصاحبه، منظور از ricochet همان هاف لایف است و در ادامه گفت خبر خوب این است که همه کسانی که روی Ricochet 2 کار می‌کنند، همچنان روی Ricochet 2 کار خواهند کرد.

ولی ماحصل کار آنها، تنها بی خبری بود.

ژوئن 2012

کانپست های هاف لایف که توسط آندره آ ویکلوند برای اپیزود سوم هاف لایف 2 ساخته شده بود در فضای اینترنت پخش شد. این کانسپتها در سال 2008 ساخته شده بودند و برای نسخه کنسل شده بودند. آندره آ بر روی اپیزود دوم هاف لایف، پورتال 1 و 2 کار کرده بود.

1748778629611.jpeg 2025-05-31_18-36-05.jpg 1748778629625.jpeg 1748778629639.jpeg

آگوست 2012

بالاخره روز موعود فرا رسید و لیست نمایشگاه Gamescom 2012 اعلام شد که هاف لایف 3 یکی از بازی‌های برنامه‌ریزی‌شده برای نمایش بود. ولی این خوشحالی دیری نپایید و اعلام شد که به اشتباه هاف لایف و دراگون ایج 3 در لیست قرار گرفته اند و وقتی یورو گیمر 3 بار از مسئولین گیمزکام پرسید که چگونه چنین چیزی رخ داده، آنها صرفا گفتند اشتباه شده است.

9DoQ6VfkDjweQRFvQkMKwD-970-80.jpg

ژوئن 2013

یک نشت اطلاعاتی از ابزار مدیریت پروژه داخلی شرکت Valve به نام Jira، جزئیاتی درباره پروژه‌های در حال توسعه این شرکت را فاش کرد. تصاویر منتشرشده نشان می‌دادند که گروهی متشکل از ۴۲ نفر در لیست ایمیل پروژه‌ای با عنوان هاف لایف 3 حضور دارند. همچنین، لیست پستی مربوط به پروژه Left 4 Dead 3 شامل ۶۸ نفر بود.

با این حال، صحت این اطلاعات به‌طور رسمی تأیید نشد. برخی از افراد موجود در این لیست‌ها، مانند پل پپرا، در مارس ۲۰۱۳ به Valve پیوسته بود، که نشان‌دهنده به‌روزرسانی نسبی این لیست‌ها بود. اما حضور افرادی که پیش ‌تر شرکت را ترک کرده‌ بودند، نیز در این لیست‌ها مشاهده می‌شدد، که ممکن است به دلیل عدم به‌روزرسانی لیست‌ها پس از خروج آن‌ها باشد.

این نشت اطلاعاتی همچنین پروژه‌های دیگری مانند Source 2 ، Return to Ravenholm، Steam Box و Episode 3 را نشان می‌داد. اطلاعات بالا درست بود و بازیها کنسل شدند ولی استیم باکس در سال 2015 ریلیز شد و انجین سورس 2 هم ساخته شد

bEzaqnRrvkRxMwEcNmKKmQ-970-80.png

ژوئن 2013

در ابتدای می، کریس از طرف pc gamer به والو برای مشاهده ویژگیهای دوتا 2 رفته بود که این مطلب در مجله 254 چاپ شد. اما یک شوخی، شایعه ساخت هاف لایف 3 را دوباره به راه انداخت. عکس ادیت شده توسط ادیتور pc gamer که در آن عنوان half life 3 development با عنوان fps development terrarium پوشانده شده بود و روی half life خط کشیده بودند، نویسنده می گوید که همیشه در صفحات آخر مطلب طنز میگذاشتیم و معمولا در آمریکا طبقه 13 وجود ندارد و برای همین و با ادیت مبتدیانه خود، انتظار نداشتیم که با این مطلب، چنین چیزی رخ دهد.

2025-06-01_0-52-22.jpg

آگوست 2013

اگر از نقدهای ign گاهی دل خورید، بگذارید چشمه ای از توانایی های مدیر نقد و بررسی آنها را به شما نشان بدهم.

در صفحه اعلامیه های استیم dan stapleton مطلبی با عنوان شروع بتای هاف لایف 3 منتشر کرد. شایعه به سرعت چرخید و او در توییتر اعلام کرد که مطلب فیک بوده و فکر نمیکرده که در همه جا پخش شود.

2025-06-01_1-12-51.jpg

آگوست 2013

جان پاتریک لوری، صداپیشه Odessa Cubbage در هاف لایف، اشاره کرد که مشکلات مربوط به موشن کپچر مانع پیشرفت هاف لایف 3 شده است و گفت که در تلاش هستند که بر این مشکلات غلبه کنند. این موضوع باعث شد تصور شود بازی در حال توسعه است. اما تنها چهار روز بعد او این حرف‌ها را تکذیب کرد و گفت که هیچ اطلاعاتی درباره این موضوع ندارد.

اکتبر 2013

لیک دیگری از jira که اامی جذابی در لیست 2 بازی هاف لایف 3 و Left 4 Dead 3 مشاهده میشد، اینبار در لیست هاف لایف لیدلاو و ولپاو به عنوان نویسنده، کلی بیلی به عنوان آهنگساز و کلیفه یکی از خالقین کانتر حضور داشتند.

در لیست L4D3 هم فالیزک و ولپاو به عنوان نویسنده، موراسکی و بیلی در بخش صدا، چرچ و کلیفه و هاکینگ حضور داشتند.

اکتبر 2013

ترید مارک هاف لایف 3 توسط والو در اروپا ثبت شد و به نظر می آمد که اینبار همه چیز قطعی می باشد. ترید مارک حذف شد و شادی ما تنها 4 روز به طول انجامید چون مشخص شد جعلی بوده است.

2025-06-01_1-56-02.jpg

می 2014

مین لی که به همراه کلیفه یکی از خالقین کانتر بود و در سال 2006 والو را ترک کرده بود، در مصاحبه ای گفت که طرحهای هنری دیده ام که مربوط به دنیای هاف لایف بود و گفت که چیز بیشتری ندارد که در مورد هاف لایف بگوید. او اضافه کرد که l4d3 را دیده است و گفت که عالی بوده است و از دیدن آن بسیار هیجان زده شده است.

اکتبر 2014

بد بین ترین طرفدار هاف لایف هم تصور نمیکرد که فاصله هاف لایف 2 تا نسخه بعدی به یک دهه برسد ولی رسید.

طرفداران دست به کار شدند و یه کمپین مالی با هدف 111 هزار پوند انگلیس ایجاد کردند تا با تبلیغات و ایجاد ایونتهای مختلف، والو را مجبور به اخت هاف لایف 3 بکنند. این کمپین بیش از هزار پوند جمع آوری کرد.

ژوئن 2015

یک سایت جعلی دیگر با عنوان valve.software که لوگوی هاف لایف 3 را در خود جای داده بود.

2025-06-01_2-21-30.jpg

اکتبر 2015

در آپدیت دوتا 2 فایلی به نام hl3.txt وجود داشت که به وسایل و رفتارهای npc ها و گروهها و ماموریت ها اشاره داشت. به مانند همیشه طرفداران خوشحال از یک روزنه امید ولی والو در سکوت به کار خود ادامه میداد.

ژانویه 2016

در رددیت هاف لایف یک لیک صورت گرفته بود که کسی نمیتوانست یقین پیدا کند که این فیک است. اطلاعات فاش شده دقیق و پر جزییات بود و به نظر می آمد اولین لیک واقعی هاف لایف 3 است.

فوریه 2016

در نرم افزار تست عملکرد SteamVR اطلاعاتی از عناوین L4D3 و هاف لایف 3 دیده شدند. در یکی از آنها، نمونه 3 بعدی و آپدیت شده کاراکتر dog دیده میشد. اگر منتظرید که بگویم والو تایید کرد که هاف لایف 3 در دست ساخت است، باید بگویم که اشتباه کردید و ارتباط آن را با هاف لایف 3 تکذیب کرد.

2025-06-01_2-39-16.jpg

آگوست 2016

بنر Half Life: 3 در گیمزکام مشاهده است اما والوی در ماجرا نبود. قضیه از این قرار بود که دو وبسایت گیم آلمانی با هم این پوستر را نصب کرده بودند و عدد 3 جدا آمده بود و به معنی این بود که 3 تن از افراد این وبسایتها، قرار است نسخه اول هاف لایف را بازی کنند.

2025-06-01_2-46-58.jpg

ژانویه 2017

یکی از نویسندگان گیم اینفورمر که مدتها به دنبال جواب سوالش بود به پاسخش رسید، هاف لایف 3 ای در حال حاضر در کار نیست. این جواب یکی از توسعه دهندگان والو بود که نمیخواست نامش فاش شود ولی گفت که در برهه هایی، گروههای مختلفی بر روی دنباله کار میکردند.

ژانویه 2017

گیب نیوئل در یک جلسه پرسش و پاسخ در ردیت شرکت دارد و وقتی در مورد وضعیت هاف لایف 3 از او سوال شد به شوخی گفت که عدد 3 نباید گفته شود و وقتی از او سوال شد که برخی منابع ناشناس میگویند که هاف لایف 3 لغو شده است، او گفت من شخصاً به همهٔ منابع ناشناس و شناسایی‌نشده در اینترنت باور دارم و در ادامه اشاره کرد که والو همچنان بازی تک نفره می سازد و گفت که ممکن است پروژه هایی در دنیای هاف لایف و پورتال در دست ساخت باشد.

فوریه 2017

گیب نیوئل در مصاحبه با venturebeat اشاره کرد که برخی کارمندان رفتارهای شیطنت آمیزی انجام میدهند و به عنوان مثال با تیشرت half life 3 در GDC حضور پیدا میکنند و یا در موردی که در تصویر میبینید آیکون hl3 در مانیتور بالای سطل آشغال مشاهده میشود. گرگ کومر از بخش ارتباطات گفت که ما به کارمندان نمی گوییم که چه کنند و چه نکنند.

snCqHumvAKCSYZutytMpRP.jpg

جولای 2017

مارک لیدلاو که در ژانویه 2017 والو را ترک کرده بود در مصاحبه با arcade attack گفت که که هیچ اطلاعی از وضعیت توسعهٔ Half-Life 3 ندارد و حتی اگر این بازی روزی منتشر شود، علاقه‌ای به بازگشت به پروژه ندارد و تأکید کرد که قصد بازگشت به شرکت را ندارد، حتی اگر توسعهٔ بازی از سر گرفته شود. او اظهار داشت که ایده‌هایی برای Episode 3 داشته است که هدف آن‌ها رساندن داستان به نقطه‌ای بوده که بتواند از پروژه کناره‌گیری کند و آن را به نسل بعدی بسپارد و معتقد بود که باید به فردی که ادامه داستان سپرده می شود آزادی کامل داده شود به شرطی که گره های داستانی او را به پایان برساند. لیدلاو بیان کرد که انتظار داشت هر قسمت از بازی بدون پایان قطعی به پایان برسد، به ‌طوری‌ که گوردون فریمن در فضایی نامشخص باقی بماند و منتظر آغاز بازی بعدی باشد. لیدلاو به epistle 3 اشاره کرد و اینکه از این اقدام ابراز پشیمان است و گفت که این کار باعث ایجاد مشکلاتی برای دوستانش در والو شد و این تصور را ایجاد کرد که اگر اپیزود 3 ساخته می‌شد، شبیه این داستان می‌بود، در حالی که توسعهٔ واقعی داستان تنها در فرآیند ساخت بازی شکل می‌گیرد.

آگوست 2017

مارک لیدلاو یک داستان تغییر‌یافته از اپیزود سوم هاف لایف 2 را در وبلاگش منتشر کرد. در این داستان، شخصیت‌ها به با جنسیت متفاوت و اسامی تغییر یافته‌ نمایش داده می شدند و لحظاتی بعد، مادی براساس آن ساخته شد. به سلسله اتفاقات آن نمیپردازیم چون ممکن است اسپویلی باشد از آنچه در هاف لایف بعدی رخ دهد.

لینک ماد

نوامبر 2019

15 سال بعد از ریلیز هاف لایف 2، والو یک نسخه VR به نام هاف لایف الیکس معرفی کرد که پیش درآمدی برای نسخه دوم محسوب می شد و در مارس 2020 منتشر شود. ورج از طراح بازی David Speyrer پرسید که آیا این یک بازگشت به سری هاف لایف است و او پاسخ داد که افراد زیادی در والو میخواهند به دنیای هاف لایف برگردند.

مارس 2020

در مصاحبه با Ign کازالی طراح مراحل هاف لایف الیکس که از سال 1996 در والو بود گفت که تولید هاف لایف 2 بخاطر همزمانی توسعه موتور و بازی 6 سال زمان برد و ما از این موضوع درست گرفتیم و میخواستیم اول به تکنولوژی دلخواه برسیم و بعد بازی را بسازیم. او اشاره که نمیخواستیم به مانند قبل، فاصله تا عنوان بعدی به 6 سال برسد که این مورد محقق شد و به 21 سال رسید.

جولای 2023

حضور والو در گیمز کام تایید شد و همه منتظر معرفی هاف لایف بودند ولی مشخص شد که والو برای هاف لایف ایکس در گیمزکام حضور پیدا کرده است

فوریه 2024

دیتا ماینرها در کدهای بازی کانتر 2، به hlx و citadel برخورد کردند. Citadel که امروز میدانیم همان deadlock است که تست های بازی در حال انجام است ولی hlx چیست؟

2025-06-01_10-23-38.jpg

آگوست 2024

در وبسایت ناتاشا چندل که صدا پیشه بازیهایی مانند استارفیلد، کالاف، فالوت 76 و ... است یک پروژه با همکاری والو به نام white sands وجود داشت، white sands یک مرکز عملیات آزمایشی در نیو مکزیکو می باشد، بعد از مشاهده این عنوان وبسایت چندل از دسترس خارج شد و در بازگشت، عنوان white sands حذف شد.

آگوست 2024

یک وب‌سایت مرموز به نام blackmesa.com ظاهر شد و متنی کد گذاری‌شده در انتهای آن طرفداران را به هیجان آورد. اما پس از تحقیقات مشخص شد که black mesa یک شرکت واقعی در بوستون است و هیچ ارتباطی با هاف لایف و والو ندارد. آنها در مطلبی که در سایت خود گذاشتند، گفتند ما عاشق همه‌ی شما هستیم، و این هفته وقتی که به آن نیاز داشتیم، باعث شادی ما شدید. از همه افراد، حتی کسانی که هزاران درخواست جعلی از طریق وب ‌سایت ما ارسال کردند، تشکر می‌کنیم. این پیام‌ها باعث خنده‌ی ما شدند. ما از دیدن پیام‌های خلاقانه لذت بردیم.

همان‌طور که بسیاری از شما به درستی حدس زدید، ما واقعاً یک شرکت واقعی در منطقه بوستون هستیم. ما سخت کار می‌کنیم تا تولید واکسن و سایر محصولات زیستی را تضمین و ایمن کنیم. هرچند برایمان افتخار بزرگی خواهد بود که بخشی از هر پروژه‌ای از والو باشیم، اما ما اصلاً در این حوزه کار نمی‌کنیم. ما مخفیانه روی هاف لایف 3، پروژه White Sands (هرچه که باشد) یا هر عنوان دیگری از والو کار نمی‌کنیم.

2025-06-01_10-34-11.jpg
و بخش شایعات رو با این شایعه پایان می دهیم.

ژانویه 2025

مایک شاپیرو، صداپیشه شخصیت G-Man، پس از ۵ سال سکوت، دوباره در توییتر فعالیت کرد و سال جدید را با صدای G-Man تبریک گفت. او در پست خود از چهار هشتگ استفاده کرد: #HalfLife، #Gman، #Valve، و #2025.

2025-06-01_10-50-30.jpg

امروز تولد 19 سالگی اپیزود اول هاف لایفه. تولدت مبارک هاف لایف.

21 سال شد، عمو گیب منتظریم.

b89b70f7-480d-43d8-a501-9d6ff8737471.png

نکته: مثل همیشه کلمات آبی، لینک های منابع است
نکته2: سعی میشه تا روز ریلیز، تاپیک آپدیت بشه.

آخرین ویرایش:
هیچ وقت یادم نمیره سال ۷۹( ۲۰۰۰ میلادی) بود که سیستم بستم . مهندسی که سیستم رو آورد یک cd بازی هم آورد که به عنوان اشانتیون بهم بده . Cd رو دیدم نوشته بود half-life گذاشتم و نصب کردم و وقتی پلی دادم شد بهترین بازی عمرم حتی تا به امروز در کنار سری لست. عجب بازی ای بود . به شدت معتادش شدم. یادمه جمعه صبح ساعت ۸ نشستم پاش یکسره تا ساعت ۹ شب تو اتاقم. اصلا گذر زمان رو متوجه نشدم. بعد اینکه تمومش کردم . فرداش رفتم کلا cd فروش های شهر رو گشتم ببینم آیا نسخه بعدی این بازی اومده یا نه. چون بازیش مال سال ۹۸ بود و دو سال گذشته بود و فکر میکردم شاید نسخه جدید اومده باشه . اون زمان اینترنت dial up بود و فضای مجازی هم در کاری نبود که اطلاعی از اخبار بازی ها داشته باشیم. بالاخره تو یک مغازه یک نسخه دیگه پیدا کردم که شبیه اون بود باکس آرت ولی فرق داشت. بلکه سبز رنگ بود دیگه نارنجی نبود و عکس یک سرباز رو داشت. ولی دیدم زده half- life :oopposing force اونو خریدم و بردم خونه نصب کردم و دیدم بله همون سری هست ولی خبری از گوردون فریمن دیگه نیست بلکه نقش یک سرباز رو بازی میکردیم که وارد پایگاه بلک مسا شده بود برای پاکسازی موجودات و دانشمندان و کارکنان بلک مسا و از بین بردن همه اطلاعات . ( که تو نسخه اصلی یکی از دشمنان بازی بودن سربازها) داستان دقیقا موازی شماره یک اصلی روایت میشد و اونو تموم کردیم و بازم دنبال گشتم تا ببینم باز نسخه جدیدی هست یا نه . یک سال گذشت تا تو همون cd فروشی یک نسخه دیگه رو دیدم این بار half-life: blue shift بود. این هم داستان یکی از مأموران امنیتی بلک مسا به نام بارنی رو روایت میکرد که موازی همون شماره یک اصلی بود روایت داستان. بعدا فهمیدم این دو نسخه در اصل spin off های شماره یک هستن. واقعا چقدر لذت بردم از بازی کردن این نسخه ها. بعدا هم که سرعت اینترنت بهتر شد و سایتهای گیم ایرانی کم کم به وجود اومدن و اخبار ساخت half-life 2 هم اومده بود که به شدت منو دیوونه کرده بود .فقط دوست داشتم روز و شب زودتر تموم بشه تا سال ۲۰۰۴ بشه و نسخه دوم رو بازی کنم . که بالاخره شد و دقیقا ۴ روز قبل این که بازی رو بگیرم سیستم رو عوض کردم و اون موقع گرونترین سخت افزارها رو خریدم فقط به عشق هالف لایف دو و وقتی بازی رو خریدم جمعه ساعت ۶ صبح پا شدم و تا دو شب داشتم بازیش میکردم. عجب دورانی بود . چه شور و عشقی. زندگی گیمری رو به معنای واقعی اون موقع حس کردم. امیدوارم نسخه سوم امسال معرفی بشه و دوباره بعد ۵ سال (بعد لست دو)که آخرین بار این حس رو داشتم. حس عجیبی برای یک بازی داشته باشم

هیچ وقت یادم نمیره سال ۷۹( ۲۰۰۰ میلادی) بود که سیستم بستم . مهندسی که سیستم رو آورد یک cd بازی هم آورد که به عنوان اشانتیون بهم بده . Cd رو دیدم نوشته بود half-life گذاشتم و نصب کردم و وقتی پلی دادم شد بهترین بازی عمرم حتی تا به امروز در کنار سری لست. عجب بازی ای بود . به شدت معتادش شدم. یادمه جمعه صبح ساعت ۸ نشستم پاش یکسره تا ساعت ۹ شب تو اتاقم. اصلا گذر زمان رو متوجه نشدم. بعد اینکه تمومش کردم . فرداش رفتم کلا cd فروش های شهر رو گشتم ببینم آیا نسخه بعدی این بازی اومده یا نه. چون بازیش مال سال ۹۸ بود و دو سال گذشته بود و فکر میکردم شاید نسخه جدید اومده باشه . اون زمان اینترنت dial up بود و فضای مجازی هم در کاری نبود که اطلاعی از اخبار بازی ها داشته باشیم. بالاخره تو یک مغازه یک نسخه دیگه پیدا کردم که شبیه اون بود باکس آرت ولی فرق داشت. بلکه سبز رنگ بود دیگه نارنجی نبود و عکس یک سرباز رو داشت. ولی دیدم زده half- life :oopposing force اونو خریدم و بردم خونه نصب کردم و دیدم بله همون سری هست ولی خبری از گوردون فریمن دیگه نیست بلکه نقش یک سرباز رو بازی میکردیم که وارد پایگاه بلک مسا شده بود برای پاکسازی موجودات و دانشمندان و کارکنان بلک مسا و از بین بردن همه اطلاعات . ( که تو نسخه اصلی یکی از دشمنان بازی بودن سربازها) داستان دقیقا موازی شماره یک اصلی روایت میشد و اونو تموم کردیم و بازم دنبال گشتم تا ببینم باز نسخه جدیدی هست یا نه . یک سال گذشت تا تو همون cd فروشی یک نسخه دیگه رو دیدم این بار half-life: blue shift بود. این هم داستان یکی از مأموران امنیتی بلک مسا به نام بارنی رو روایت میکرد که موازی همون شماره یک اصلی بود روایت داستان. بعدا فهمیدم این دو نسخه در اصل spin off های شماره یک هستن. واقعا چقدر لذت بردم از بازی کردن این نسخه ها. بعدا هم که سرعت اینترنت بهتر شد و سایتهای گیم ایرانی کم کم به وجود اومدن و اخبار ساخت half-life 2 هم اومده بود که به شدت منو دیوونه کرده بود .فقط دوست داشتم روز و شب زودتر تموم بشه تا سال ۲۰۰۴ بشه و نسخه دوم رو بازی کنم . که بالاخره شد و دقیقا ۴ روز قبل این که بازی رو بگیرم سیستم رو عوض کردم و اون موقع گرونترین سخت افزارها رو خریدم فقط به عشق هالف لایف دو و وقتی بازی رو خریدم جمعه ساعت ۶ صبح پا شدم و تا دو شب داشتم بازیش میکردم. عجب دورانی بود . چه شور و عشقی. زندگی گیمری رو به معنای واقعی اون موقع حس کردم. امیدوارم نسخه سوم امسال معرفی بشه و دوباره بعد ۵ سال (بعد لست دو)که آخرین بار این حس رو داشتم. حس عجیبی برای یک بازی داشته باشم
اگه بازی نکردی چون برا half life 2 خیلیا فکر میکنن اپیزود 1 و 2 فقط اومده یه lost coast هم هست که تو سخه orange box هم گذاشتن ولی یکسال بعد از half life 2 و قبل اپیزود یک اومد، بازی نکردی اونم بازی کن.
@HalfLife G
مطالبه گری از والو که هیچ
خودشون چند بار خبر از اپیزود سوم دادن و هیچ موقع منتشر نشد، اونم هیچی
l4d3 به مرحله ی رسیده بود که قابل بازی بوده، اونم دیگه چرا ندادین، آخه.

اگه بازی نکردی چون برا half life 2 خیلیا فکر میکنن اپیزود 1 و 2 فقط اومده یه lost coast هم هست که تو سخه orange box هم گذاشتن ولی یکسال بعد از half life 2 و قبل اپیزود یک اومد، بازی نکردی اونم بازی کن.
@HalfLife G
مطالبه گری از والو که هیچ
خودشون چند بار خبر از اپیزود سوم دادن و هیچ موقع منتشر نشد، اونم هیچی
l4d3 به مرحله ی رسیده بود که قابل بازی بوده، اونم دیگه چرا ندادین، آخه.
Lost Coast که یه تک دمو بود.
Canonهم نیست و خیلی هم کوتاهه.
به زور نیم ساعت پلی تایم داشته باشه.
واقعا چیز خاصی نیست.
============
@rahyarpaul
دستت درد نکنه بابت مطلب آقا.
خسته نباشی.
واقعا opposing force عجب اکسپنشنی بود :x
خیلی منتظرم که این تیمهای مادساز ریمیکش کنن.
بلوشیفت داره تکمیل میشه و بیشترش قابل بازیه ولی اون رو هیچ کس گردن نمیگیره.
فقط اعلام میکنن داریم میسازیم و بعد از چندوقت تیمشون میترکه =((

Lost Coast که یه تک دمو بود.
Canonهم نیست و خیلی هم کوتاهه.
به زور نیم ساعت پلی تایم داشته باشه.
واقعا چیز خاصی نیست.
============
@rahyarpaul
دستت درد نکنه بابت مطلب آقا.
خسته نباشی.

واقعا opposing force عجب اکسپنشنی بود :x
خیلی منتظرم که این تیمهای مادساز ریمیکش کنن.
بلوشیفت داره تکمیل میشه و بیشترش قابل بازیه ولی اون رو هیچ کس گردن نمیگیره.
فقط اعلام میکنن داریم میسازیم و بعد از چندوقت تیمشون میترکه =((
یه مرحله داشت

• Like
Reactions: m.d.makan
یک سال گذشت تا تو همون cd فروشی یک نسخه دیگه رو دیدم این بار half-life: blue shift بود. این هم داستان یکی از مأموران امنیتی بلک مسا به نام بارنی رو روایت میکرد که موازی همون شماره یک اصلی بود روایت داستان. بعدا فهمیدم این دو نسخه در اصل spin off های شماره یک هستن.
بارنی کالهون همون کسی بود که تو ابتدای شماره 2 هم ما رو تو ایستگاه قطار از دست کمباین ها نجات داد. فک کنم تو شماره 3 هم باشه حتما.

.

من دقیق در جریان شایعات و حواشی شماره سوم half life نبودم میدونستم زیاد شایعات داشته تا این که چند تا پست بالاترو خوندم و پش*مام فر خورد البته به نظر من دلیل زیادی این شایعات دو چیز میتونه باشه اول اهمیت بالای بازی برای جماعت گیمر که خیلی پیگیر شماره بعدی بازی بودن و دوم اینه که والو واقعا قصد ساخت ادامه برای بازی رو از همون اول داشته و بارها هم سراغش رفته ولی خب به دلیل انتظار بالایی که از بازی داشته و توسعه جهان بازی در بازی هایی مثل portal و alyx و کارای دیگه مثل رسیدگی به steam نتونستن پروژه رو تموم کنن ولی خب جماعت گیمر نباید دلسرد بشن و اتفاقا خیلی هم باید سر کیف باشن که استودیو سازنده بازی یعنی والو یه استودیو واقعا مسیولیت پذیره و حاضر نشده به این فرانچایز اب ببنده و همیشه کیفیت نهایی محصول اولویتش بوده و حاضر نشده سرنوشت بازی رو مثل خیلی از ادامه فیلم ها و بازیایی که تنها برای پول بیشتر ساخته شدن مثل assassins به فاک بده امیدوارم که بچه ها به خواستشون برسن و شماره بعدی بازی این دفعه معرفی شه واقعا و از اون مهم تر چنان کیفیت بالایی داشته باشه از همه نظر که شماره 1 و 2 کشک باشن جلوش از این بازی فقط انتظار 10 از 10 میشه داشت

پ.ن محض کنجکاوی اون داستانی که نویسنده اصلی بازی برای part 3 نوشته بوده و با اسم های متفاوت منتشرش کرده بوده کسی میدونه کجا میتونم گیر بیارم و بخونم اگر اسما هم درست کرده باشن که خیلی خوب میشه

من دقیق در جریان شایعات و حواشی شماره سوم half life نبودم میدونستم زیاد شایعات داشته تا این که چند تا پست بالاترو خوندم و پش*مام فر خورد البته به نظر من دلیل زیادی این شایعات دو چیز میتونه باشه اول اهمیت بالای بازی برای جماعت گیمر که خیلی پیگیر شماره بعدی بازی بودن و دوم اینه که والو واقعا قصد ساخت ادامه برای بازی رو از همون اول داشته و بارها هم سراغش رفته ولی خب به دلیل انتظار بالایی که از بازی داشته و توسعه جهان بازی در بازی هایی مثل portal و alyx و کارای دیگه مثل رسیدگی به steam نتونستن پروژه رو تموم کنن ولی خب جماعت گیمر نباید دلسرد بشن و اتفاقا خیلی هم باید سر کیف باشن که استودیو سازنده بازی یعنی والو یه استودیو واقعا مسیولیت پذیره و حاضر نشده به این فرانچایز اب ببنده و همیشه کیفیت نهایی محصول اولویتش بوده و حاضر نشده سرنوشت بازی رو مثل خیلی از ادامه فیلم ها و بازیایی که تنها برای پول بیشتر ساخته شدن مثل assassins به فاک بده امیدوارم که بچه ها به خواستشون برسن و شماره بعدی بازی این دفعه معرفی شه واقعا و از اون مهم تر چنان کیفیت بالایی داشته باشه از همه نظر که شماره 1 و 2 کشک باشن جلوش از این بازی فقط انتظار 10 از 10 میشه داشت

پ.ن محض کنجکاوی اون داستانی که نویسنده اصلی بازی برای part 3 نوشته بوده و با اسم های متفاوت منتشرش کرده بوده کسی میدونه کجا میتونم گیر بیارم و بخونم اگر اسما هم درست کرده باشن که خیلی خوب میشه
در این قسمت از پادکست داستانهای قسمتهای منتشر نشده رو تعریف کردن
ماجرای قسمت های گمشده Half- Life | فصل 4 قسمت 10 | بازی سنتر

داستان اپیزود سومه که اسمش Epistle 3 هست و خود لیدلاو تو سایتش بعد از جدایی از ولو منتشر کرد.
البته بعدها از این حرکتش پشیمون شد و حذفش کرد ولی بگردی پیدا میشه.
مثل اینجا:
Epistle 3 - Combine OverWiki, the original Half-Life wiki and Portal wiki

اسامی و... رو خود لیدلاو عوض کرده ولی روی تب Corrected بزنی اسامی و شخصیتهای اصلی رو درست نشون میده.

=====
البته اگه HL2 و اپیزودها رو بازی کردی بخون که بدونی ادامه اون داستان چی میتونست باشه.
ولی الان دیگه این داستان کوتاه اولویتی نداره چونکه Alyx داستان رو طوری تغییر داد و مسیرهای متفاوتی رو باز کرد که اصلا قابل حدس زدن نیست که بازی بعدی به کدوم سمت میره.

آخرین ویرایش:
1749065758523.png

پ.ن :

Mr Rogers Clown GIF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or