آخرین ویرایش:
نه با شما که کاری ندارم، صرفا مطالبه گری کردم از ولواولا من هیچ کاره هستم و جلوی والو رو نگرفتم و براساس بدیهیات گفتم که دنبالش نباشین
دوما والو خیلی به گذشته کار نداره کانتر رو داد رو کنسول بعدم سرورا رو بست و نسخه دومم نداد.
اینجا اگر پلیر شماره های قبلی رو بازی نکرده باشه و مستقیم بره سراغ شماره 3 عملا از وسط میدان جنگ باید شروع کنه بازی رو و نخواهد دونست کی به کیه و چرا یکی افتاده زمین یکی مرده یکی داد میزنه و اصن این دنیا کجاسیعنی یه پوینت وحشتناک بد برا بازی و خود ولو میشه
.
opposing force اونو خریدم و بردم خونه نصب کردم و دیدم بله همون سری هست ولی خبری از گوردون فریمن دیگه نیست بلکه نقش یک سرباز رو بازی میکردیم که وارد پایگاه بلک مسا شده بود برای پاکسازی موجودات و دانشمندان و کارکنان بلک مسا و از بین بردن همه اطلاعات . ( که تو نسخه اصلی یکی از دشمنان بازی بودن سربازها) داستان دقیقا موازی شماره یک اصلی روایت میشد و اونو تموم کردیم و بازم دنبال گشتم تا ببینم باز نسخه جدیدی هست یا نه . یک سال گذشت تا تو همون cd فروشی یک نسخه دیگه رو دیدم این بار half-life: blue shift بود. این هم داستان یکی از مأموران امنیتی بلک مسا به نام بارنی رو روایت میکرد که موازی همون شماره یک اصلی بود روایت داستان. بعدا فهمیدم این دو نسخه در اصل spin off های شماره یک هستن. واقعا چقدر لذت بردم از بازی کردن این نسخه ها. بعدا هم که سرعت اینترنت بهتر شد و سایتهای گیم ایرانی کم کم به وجود اومدن و اخبار ساخت half-life 2 هم اومده بود که به شدت منو دیوونه کرده بود .فقط دوست داشتم روز و شب زودتر تموم بشه تا سال ۲۰۰۴ بشه و نسخه دوم رو بازی کنم . که بالاخره شد و دقیقا ۴ روز قبل این که بازی رو بگیرم سیستم رو عوض کردم و اون موقع گرونترین سخت افزارها رو خریدم فقط به عشق هالف لایف دو و وقتی بازی رو خریدم جمعه ساعت ۶ صبح پا شدم و تا دو شب داشتم بازیش میکردم. عجب دورانی بود . چه شور و عشقی. زندگی گیمری رو به معنای واقعی اون موقع حس کردم. امیدوارم نسخه سوم امسال معرفی بشه و دوباره بعد ۵ سال (بعد لست دو)که آخرین بار این حس رو داشتم. حس عجیبی برای یک بازی داشته باشماگه بازی نکردی چون برا half life 2 خیلیا فکر میکنن اپیزود 1 و 2 فقط اومده یه lost coast هم هست که تو سخه orange box هم گذاشتن ولی یکسال بعد از half life 2 و قبل اپیزود یک اومد، بازی نکردی اونم بازی کن.هیچ وقت یادم نمیره سال ۷۹( ۲۰۰۰ میلادی) بود که سیستم بستم . مهندسی که سیستم رو آورد یک cd بازی هم آورد که به عنوان اشانتیون بهم بده . Cd رو دیدم نوشته بود half-life گذاشتم و نصب کردم و وقتی پلی دادم شد بهترین بازی عمرم حتی تا به امروز در کنار سری لست. عجب بازی ای بود . به شدت معتادش شدم. یادمه جمعه صبح ساعت ۸ نشستم پاش یکسره تا ساعت ۹ شب تو اتاقم. اصلا گذر زمان رو متوجه نشدم. بعد اینکه تمومش کردم . فرداش رفتم کلا cd فروش های شهر رو گشتم ببینم آیا نسخه بعدی این بازی اومده یا نه. چون بازیش مال سال ۹۸ بود و دو سال گذشته بود و فکر میکردم شاید نسخه جدید اومده باشه . اون زمان اینترنت dial up بود و فضای مجازی هم در کاری نبود که اطلاعی از اخبار بازی ها داشته باشیم. بالاخره تو یک مغازه یک نسخه دیگه پیدا کردم که شبیه اون بود باکس آرت ولی فرق داشت. بلکه سبز رنگ بود دیگه نارنجی نبود و عکس یک سرباز رو داشت. ولی دیدم زده half- lifeopposing force اونو خریدم و بردم خونه نصب کردم و دیدم بله همون سری هست ولی خبری از گوردون فریمن دیگه نیست بلکه نقش یک سرباز رو بازی میکردیم که وارد پایگاه بلک مسا شده بود برای پاکسازی موجودات و دانشمندان و کارکنان بلک مسا و از بین بردن همه اطلاعات . ( که تو نسخه اصلی یکی از دشمنان بازی بودن سربازها) داستان دقیقا موازی شماره یک اصلی روایت میشد و اونو تموم کردیم و بازم دنبال گشتم تا ببینم باز نسخه جدیدی هست یا نه . یک سال گذشت تا تو همون cd فروشی یک نسخه دیگه رو دیدم این بار half-life: blue shift بود. این هم داستان یکی از مأموران امنیتی بلک مسا به نام بارنی رو روایت میکرد که موازی همون شماره یک اصلی بود روایت داستان. بعدا فهمیدم این دو نسخه در اصل spin off های شماره یک هستن. واقعا چقدر لذت بردم از بازی کردن این نسخه ها. بعدا هم که سرعت اینترنت بهتر شد و سایتهای گیم ایرانی کم کم به وجود اومدن و اخبار ساخت half-life 2 هم اومده بود که به شدت منو دیوونه کرده بود .فقط دوست داشتم روز و شب زودتر تموم بشه تا سال ۲۰۰۴ بشه و نسخه دوم رو بازی کنم . که بالاخره شد و دقیقا ۴ روز قبل این که بازی رو بگیرم سیستم رو عوض کردم و اون موقع گرونترین سخت افزارها رو خریدم فقط به عشق هالف لایف دو و وقتی بازی رو خریدم جمعه ساعت ۶ صبح پا شدم و تا دو شب داشتم بازیش میکردم. عجب دورانی بود . چه شور و عشقی. زندگی گیمری رو به معنای واقعی اون موقع حس کردم. امیدوارم نسخه سوم امسال معرفی بشه و دوباره بعد ۵ سال (بعد لست دو)که آخرین بار این حس رو داشتم. حس عجیبی برای یک بازی داشته باشم
Lost Coast که یه تک دمو بود.اگه بازی نکردی چون برا half life 2 خیلیا فکر میکنن اپیزود 1 و 2 فقط اومده یه lost coast هم هست که تو سخه orange box هم گذاشتن ولی یکسال بعد از half life 2 و قبل اپیزود یک اومد، بازی نکردی اونم بازی کن.
@HalfLife G
مطالبه گری از والو که هیچ
خودشون چند بار خبر از اپیزود سوم دادن و هیچ موقع منتشر نشد، اونم هیچی
l4d3 به مرحله ی رسیده بود که قابل بازی بوده، اونم دیگه چرا ندادین، آخه.
واقعا opposing force عجب اکسپنشنی بودهیچ وقت یادم نمیره سال ۷۹( ۲۰۰۰ میلادی) بود که سیستم بستم . مهندسی که سیستم رو آورد یک cd بازی هم آورد که به عنوان اشانتیون بهم بده . Cd رو دیدم نوشته بود half-life گذاشتم و نصب کردم و وقتی پلی دادم شد بهترین بازی عمرم حتی تا به امروز در کنار سری لست. عجب بازی ای بود . به شدت معتادش شدم. یادمه جمعه صبح ساعت ۸ نشستم پاش یکسره تا ساعت ۹ شب تو اتاقم. اصلا گذر زمان رو متوجه نشدم. بعد اینکه تمومش کردم . فرداش رفتم کلا cd فروش های شهر رو گشتم ببینم آیا نسخه بعدی این بازی اومده یا نه. چون بازیش مال سال ۹۸ بود و دو سال گذشته بود و فکر میکردم شاید نسخه جدید اومده باشه . اون زمان اینترنت dial up بود و فضای مجازی هم در کاری نبود که اطلاعی از اخبار بازی ها داشته باشیم. بالاخره تو یک مغازه یک نسخه دیگه پیدا کردم که شبیه اون بود باکس آرت ولی فرق داشت. بلکه سبز رنگ بود دیگه نارنجی نبود و عکس یک سرباز رو داشت. ولی دیدم زده half- lifeopposing force اونو خریدم و بردم خونه نصب کردم و دیدم بله همون سری هست ولی خبری از گوردون فریمن دیگه نیست بلکه نقش یک سرباز رو بازی میکردیم که وارد پایگاه بلک مسا شده بود برای پاکسازی موجودات و دانشمندان و کارکنان بلک مسا و از بین بردن همه اطلاعات . ( که تو نسخه اصلی یکی از دشمنان بازی بودن سربازها) داستان دقیقا موازی شماره یک اصلی روایت میشد و اونو تموم کردیم و بازم دنبال گشتم تا ببینم باز نسخه جدیدی هست یا نه . یک سال گذشت تا تو همون cd فروشی یک نسخه دیگه رو دیدم این بار half-life: blue shift بود. این هم داستان یکی از مأموران امنیتی بلک مسا به نام بارنی رو روایت میکرد که موازی همون شماره یک اصلی بود روایت داستان. بعدا فهمیدم این دو نسخه در اصل spin off های شماره یک هستن. واقعا چقدر لذت بردم از بازی کردن این نسخه ها. بعدا هم که سرعت اینترنت بهتر شد و سایتهای گیم ایرانی کم کم به وجود اومدن و اخبار ساخت half-life 2 هم اومده بود که به شدت منو دیوونه کرده بود .فقط دوست داشتم روز و شب زودتر تموم بشه تا سال ۲۰۰۴ بشه و نسخه دوم رو بازی کنم . که بالاخره شد و دقیقا ۴ روز قبل این که بازی رو بگیرم سیستم رو عوض کردم و اون موقع گرونترین سخت افزارها رو خریدم فقط به عشق هالف لایف دو و وقتی بازی رو خریدم جمعه ساعت ۶ صبح پا شدم و تا دو شب داشتم بازیش میکردم. عجب دورانی بود . چه شور و عشقی. زندگی گیمری رو به معنای واقعی اون موقع حس کردم. امیدوارم نسخه سوم امسال معرفی بشه و دوباره بعد ۵ سال (بعد لست دو)که آخرین بار این حس رو داشتم. حس عجیبی برای یک بازی داشته باشم

یه مرحله داشتLost Coast که یه تک دمو بود.
Canonهم نیست و خیلی هم کوتاهه.
به زور نیم ساعت پلی تایم داشته باشه.
واقعا چیز خاصی نیست.
============
@rahyarpaul
دستت درد نکنه بابت مطلب آقا.
خسته نباشی.
واقعا opposing force عجب اکسپنشنی بود
خیلی منتظرم که این تیمهای مادساز ریمیکش کنن.
بلوشیفت داره تکمیل میشه و بیشترش قابل بازیه ولی اون رو هیچ کس گردن نمیگیره.
فقط اعلام میکنن داریم میسازیم و بعد از چندوقت تیمشون میترکه![]()
بارنی کالهون همون کسی بود که تو ابتدای شماره 2 هم ما رو تو ایستگاه قطار از دست کمباین ها نجات داد. فک کنم تو شماره 3 هم باشه حتما.یک سال گذشت تا تو همون cd فروشی یک نسخه دیگه رو دیدم این بار half-life: blue shift بود. این هم داستان یکی از مأموران امنیتی بلک مسا به نام بارنی رو روایت میکرد که موازی همون شماره یک اصلی بود روایت داستان. بعدا فهمیدم این دو نسخه در اصل spin off های شماره یک هستن.
در این قسمت از پادکست داستانهای قسمتهای منتشر نشده رو تعریف کردنمن دقیق در جریان شایعات و حواشی شماره سوم half life نبودم میدونستم زیاد شایعات داشته تا این که چند تا پست بالاترو خوندم و پش*مام فر خورد البته به نظر من دلیل زیادی این شایعات دو چیز میتونه باشه اول اهمیت بالای بازی برای جماعت گیمر که خیلی پیگیر شماره بعدی بازی بودن و دوم اینه که والو واقعا قصد ساخت ادامه برای بازی رو از همون اول داشته و بارها هم سراغش رفته ولی خب به دلیل انتظار بالایی که از بازی داشته و توسعه جهان بازی در بازی هایی مثل portal و alyx و کارای دیگه مثل رسیدگی به steam نتونستن پروژه رو تموم کنن ولی خب جماعت گیمر نباید دلسرد بشن و اتفاقا خیلی هم باید سر کیف باشن که استودیو سازنده بازی یعنی والو یه استودیو واقعا مسیولیت پذیره و حاضر نشده به این فرانچایز اب ببنده و همیشه کیفیت نهایی محصول اولویتش بوده و حاضر نشده سرنوشت بازی رو مثل خیلی از ادامه فیلم ها و بازیایی که تنها برای پول بیشتر ساخته شدن مثل assassins به فاک بده امیدوارم که بچه ها به خواستشون برسن و شماره بعدی بازی این دفعه معرفی شه واقعا و از اون مهم تر چنان کیفیت بالایی داشته باشه از همه نظر که شماره 1 و 2 کشک باشن جلوش از این بازی فقط انتظار 10 از 10 میشه داشت
پ.ن محض کنجکاوی اون داستانی که نویسنده اصلی بازی برای part 3 نوشته بوده و با اسم های متفاوت منتشرش کرده بوده کسی میدونه کجا میتونم گیر بیارم و بخونم اگر اسما هم درست کرده باشن که خیلی خوب میشه
داستان اپیزود سومه که اسمش Epistle 3 هست و خود لیدلاو تو سایتش بعد از جدایی از ولو منتشر کرد.من دقیق در جریان شایعات و حواشی شماره سوم half life نبودم میدونستم زیاد شایعات داشته تا این که چند تا پست بالاترو خوندم و پش*مام فر خورد البته به نظر من دلیل زیادی این شایعات دو چیز میتونه باشه اول اهمیت بالای بازی برای جماعت گیمر که خیلی پیگیر شماره بعدی بازی بودن و دوم اینه که والو واقعا قصد ساخت ادامه برای بازی رو از همون اول داشته و بارها هم سراغش رفته ولی خب به دلیل انتظار بالایی که از بازی داشته و توسعه جهان بازی در بازی هایی مثل portal و alyx و کارای دیگه مثل رسیدگی به steam نتونستن پروژه رو تموم کنن ولی خب جماعت گیمر نباید دلسرد بشن و اتفاقا خیلی هم باید سر کیف باشن که استودیو سازنده بازی یعنی والو یه استودیو واقعا مسیولیت پذیره و حاضر نشده به این فرانچایز اب ببنده و همیشه کیفیت نهایی محصول اولویتش بوده و حاضر نشده سرنوشت بازی رو مثل خیلی از ادامه فیلم ها و بازیایی که تنها برای پول بیشتر ساخته شدن مثل assassins به فاک بده امیدوارم که بچه ها به خواستشون برسن و شماره بعدی بازی این دفعه معرفی شه واقعا و از اون مهم تر چنان کیفیت بالایی داشته باشه از همه نظر که شماره 1 و 2 کشک باشن جلوش از این بازی فقط انتظار 10 از 10 میشه داشت
پ.ن محض کنجکاوی اون داستانی که نویسنده اصلی بازی برای part 3 نوشته بوده و با اسم های متفاوت منتشرش کرده بوده کسی میدونه کجا میتونم گیر بیارم و بخونم اگر اسما هم درست کرده باشن که خیلی خوب میشه
بالاخره داره به واقعیت نزدیک میشه