آخرین ویرایش:
داریم در مورد بازیی حرف میزنیم که فضایی میان و با زمان و تایملاین سر و کار داریمظاهرا روایت بازی قراره تفاوت های بنیادین با نسخه های کلاسیک داشته باشه. متاسفانه من روایت alyx هم دوست نداشتم. چون احساس میکنم اون بعد علمی و منطبق بر واقعیت های منطقی (در یک دنیای علمی تخیلی البته) رو از بین برده بود.
تنها چیزی که منطقی به نظر میاد همون گوردون فریمن ـه . مثلا نقشش کمتر شده یـ بخش زیاد از بازی رو با Alyx میریم . قاعدتا باید گوردون فریمن رو هم صدا گذاری کرده باشن که این خیلی عجیب میشهحدس و گمان های زیادی زدن که این تغییرات در روایت چه چیزهایی میتونه باشه، ولی ظاهرا قطعی ترینش همین موضوع گوردن فریمن هست. ولی من شخصا منتظر دیدن اون هوش مصنوعی پیشرفته مورد ادعا و تخریب پذیریش هستم. داستان به هر حال نویسنده اصلیش رفته بنابراین چندان بهش دل خوش نمیکنم که اگر عالی دراومد قشنگ سورپرایزم کنه.

داستانش که مهمه واقعافک نکنم بعد این همه سال کسی واسش اهمیت داشته باشه چه بلایی قرار سر داستان بازی بیادملت فقط میخوام ریخت بازی رو ببینن .
داریم در مورد بازیی حرف میزنیم که فضایی میان و با زمان و تایملاین سر و کار داریمAlyx هم تا جایی که یادم میاد تو همن مایه ها بود پایانش هم دقیقا شبیه HL2 بود که رسما کل حوادث قبلی رو میزنه عوض میکنه . عملا هیچ منطقی پشت این حوادث نبود . نویسنده فقط پلات توئیست کلیف هنگر و پلات توئیستش رو میخواست .
تنها چیزی که منطقی به نظر میاد همون گوردون فریمن ـه . مثلا نقشش کمتر شده یـ بخش زیاد از بازی رو با Alyx میریم . قاعدتا باید گوردون فریمن رو هم صدا گذاری کرده باشن که این خیلی عجیب میشه![]()
نویسنده halflife alyx همون نویسنده portal2 هست که بعد از گندی که تو نوشتن داستان halflife alyx زدن مدیریت تیم نویسندگی رو بر عهده گرفت و تا حدی داستان بازی رو نجات داد. تازه خود Mark Laidlaw کبیر هم مشاور داستان بازی بود. کلا بعد از ترک نویسده بازی یعنی Mark Laidlaw، پیش بردن داستان بازی هم سخته. چون اونقدر سوال بی جواب گذاشته که نمیدونم چجوری میخوان تو یه نسخه جمعش کنن.داستانش که مهمه واقعا. به هر حال یکی جذابترین یونیورس های sci fi تاریخ بازی های ویدئویی هست به عقیده من. ولی خب چون نویسنده اصلیش استودیو رو ترک کرده من چندان مثل قبل به مقوله داستانیش دل نمیبندم.
راجب سیر روایی وقایع البته این اتفاق بین نسخه ۱ و نسخه ۲ هم افتاد، ما در نسخه ۱ بازی nihilanth رو از بین میبریم و تقریبا مبدا شر بازی نابود میشه، منتها این وسط Gman بصورت یک انیگما باقی میمونه. ولی در ابتدای HL2 کلا وارد فضایی میشیم که هیچ بک گراند قبلی ای طی نسخه اول و اکسپنشن هاش نداشتیم و به یکباره داستان جدیدی رو باهاش مواجه میشیم که البته به طرز اعجاب آوری زیبا و معنادار ارتباط و پیوستگیش رو با نسخه قبل حفظ کرده و اینو به شکل یک روایت کاملا محیط محور و بر پایه وقایع شاهدیم.
متتها داخل Alyx من چنین چیزی ندیدم، بازی عملا یکسری از تئوری هایی نسخه های قبل رو باز تعریف کرد که راستش من چندان خوشم نیومد، کنح و کانیات یکسری وقایع اگرچه با دلیل مطرح میشن ولی اون advantage علمی نسخه های قبلی رو برای مخاطب متبادر نمیکنن و گاها میتونه اگر دقت کافی نداشته باشه در روایات از دایره منطق بازی خارج بشه به عقیده من.
راجب فریمن و اینکه در این نسخه یک کرکتر ناطق باشه، راستش هم باهاش اوکی م هم نه. خیلی حس دوگانه ای داره برام. از طرفی واقعا استانداردهای امروز میطلبه که این کرکتر بسیار پررنگ تر در چشم مخاطب نمایان بشه با افزودن ویژگی های جدید روایی. از طرفی اون حالت کلاسیک همیشه محبوب فن های قدیمیش هست. به همین جهت باید دید چجوری این مورد رو در میارن از کار
.
ولی من خودم فقط منتظر اولین شات رسمی از بازی هستم، خیلی خیلی دوست دارم جهان بازی رو با تکنولوژی های نوین ببینم و پامو داخل دنیای یکی از ۳ بازی مورد انتظار عمرم بزارم دوباره.
)ای کاش یجوری میشد خود لیدلاو برگردهنویسنده halflife alyx همون نویسنده portal2 هست که بعد از گندی که تو نوشتن داستان halflife alyx زدن مدیریت تیم نویسندگی رو بر عهده گرفت و تا حدی داستان بازی رو نجات داد. تازه خود Mark Laidlaw کبیر هم مشاور داستان بازی بود. کلا بعد از ترک نویسده بازی یعنی Mark Laidlaw، پیش بردن داستان بازی هم سخته. چون اونقدر سوال بی جواب گذاشته که نمیدونم چجوری میخوان تو یه نسخه جمعش کنن.
ولی اگر طبق شایعاتی که مطرح شده تیم نویسندگی portal2 از همون اول سر کار باشن، من با نبود Mark Laidlaw مشکل چندانی ندارم. چون داستان portal2 شاهکار بود. (تازه شایعه شده برخی شحصیت های portal2 هم تو halflife 3 هستن که اگر اینطوری باشه وحشتناک میشه)
.
البته داره میگه داستان گوردون و سه گانه رو تموم میکنه.دنیل ریچمن که سابقه بسیاری تو لیک و اطلاعات دست اول هم داره... تایید کرد نه تنها آخرین داستان گوردون فریمن رو شاهد خواهیم بود... بلکه پایانی بر این فرنچایز خواهد بود(این ادعای دوم بسیار بزرگه... حتی گیب هم بعیده همچین اطمینانی از آینده داشته باشه ولی خوب می شه در مورد ادعای اول دیگه مطمئن باشیم)
View attachment 381289

در حال ساختهبنظرم ساختن ریمیک از Half Life 2 از واجباته .
اینکه بعد از گذشت 20 سال ادامه یه بازی بیاد بیرون یکم عجیبه چون خودم کلا یادم نمیاد چی بازی کردم و یا وقتی قسمت دوم اومد خیلی گیمرا هنوز بدنیا نیومده بودن و حتما بنظرم ساختن ریمیک از Half Life 2 لازمه
البته یه نگرانی هم وجود داره که با توجه به کنسول خانگی والو یه احتمالی وجود داره انحصاری برای این کنسول عرضه بشه و حتی روی PC هم از ابتدا در دسترس نباشه
اون یه RT برای PC هست و یه ریمیک رسمی کپکامی لازم دارهدر حال ساخته
یه rt ساده نیست ، بافتها هم بروز رسانی شدناون یه RT برای PC هست و یه ریمیک رسمی کپکامی لازم داره
اونقدر این شایعه تکرار شده که تا صفحه استیمش رو نبینم باور نمیکنمتا یادم باشه همیشه شایعه در حال ساختش رو شنیدم چند نسل
صفحه دروغ آوریل بود و آدرس سایت چیز دیگری بود اگر درست یادم باشهاینهمه برات مدرک آوردیم بازی تو دست ساخته،چرا سر جنگ داری، بیا تاپیکو منتقل کن، علیرضا نکن
در مورد ریمیک، والو باز گذاشته هر کسی که خواست بازیهاشو ریمستر و ریمیک کنن و بزارن تو استیم بفروشن، پس ریمیک و ریمستری در کار نیستت و دنبالشم نباشین.
والو اومده دنیای هاف لایفو تموم کنه و ممکنه بعدم بره سراغ پورتال و l4d و ...
فکر میکنم تو همین ژوئن نمایش داشته باشیم ولی والو گیمزکامم خیلی دوست داره، ممکنه اونجا ازش رونمایی کنه.
_______
بعدم @Natural Killer
من چند روز دیگه پستو آپدیت میکنم با اطلاعات ولی اینو یادت میاد
View attachment 381463

اینهمه برات مدرک آوردیم بازی تو دست ساخته،چرا سر جنگ داری، بیا تاپیکو منتقل کن، علیرضا نکنیه rt ساده نیست ، بافتها هم بروز رسانی شدن
نیاز نداره ، چون از نظر گیمپلی هنوز جذابه ، مگر پورت برای کنسولها
اونقدر این شایعه تکرار شده که تا صفحه استیمش رو نبینم باور نمیکنم
در مورد ریمیک، والو باز گذاشته هر کسی که خواست بازیهاشو ریمستر و ریمیک کنن و بزارن تو استیم بفروشن، پس ریمیک و ریمستری در کار نیستت و دنبالشم نباشین.
والو اومده دنیای هاف لایفو تموم کنه و ممکنه بعدم بره سراغ پورتال و l4d و ...
اولا من هیچ کاره هستم و جلوی والو رو نگرفتم و براساس بدیهیات گفتم که دنبالش نباشیناولا که این ریسمتر و ریمیک توسط طرفدارا معمولا چیز خیلی باکیفتیی درنمیاد. اونم برای عنوانی در سطح و لول HL.
دوما که گیریم اصن یکی اومد یه ریمیک خیلی خفن از نسخه 1و2 ساخت، تکلیف کسی که رو کنسول میخواد بازی رو بگیره چی میشه؟
داستان این سری چون یکی از مولفه های مهمشه و شدیدا هم داستان هر سری بهم وابستس در نتیجه اگر پلیرها شماره های قبل رو نتونن بازی کنن تو درک شماره 3 دچار مشکل بزرگی میشن. امیدوارم ریمیک 1 و 2 رو ببینیم(یعنی درستش همینه ولی اینکه چی میشه نمیدونم)
.