اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

ولی جدا از اینها من خیلی نگران نینتندو اَم:( نکنه یه وقت دَووم نیاره:(
منم نگرانشم دوست خوبم.
دوستان نیگاه فقط به بازار j نکنید چون کنسول باید تو دنیا خوب بفروشه.
متاسفانه نینتندو یه مقدار تو سخت افزار کم گذاشت ... اگه یه مقدار سخت افزار قوی تری رو انتخاب میکرد که تو بازیهای مولتی هم کم نمی اورد بدون شک وی یو میترکوند!
وی بنظرم یه استثنا بود و دلیل موفقیتش ابداع کنترلرها و جذابیتش بود.

منم نگرانشم دوست خوبم.
دوستان نیگاه فقط به بازار j نکنید چون کنسول باید تو دنیا خوب بفروشه.
متاسفانه نینتندو یه مقدار تو سخت افزار کم گذاشت ... اگه یه مقدار سخت افزار قوی تری رو انتخاب میکرد که تو بازیهای مولتی هم کم نمی اورد بدون شک وی یو میترکوند!
وی بنظرم یه استثنا بود و دلیل موفقیتش ابداع کنترلرها و جذابیتش بود.

کار که از نگرانی گذشته

اما در مورد کم گذاشتن سخت افزار از نسل 1 به بعد هر کنسولی که سخت افزارش از بقیه ضعیفتر بود برنده نسلش بود

اون از نسل 2 سوپر نینتندو که برنده نسلش شد اون از پلی 1 که از همه رقیباش ضعیفتر بود برنده نسلش شد اون از پلی 2 که از همه رقیباش ضعیفتر بود برنده نسلش شد اون از wii که از کنسولا هم نسلش ضعیفتر بود برنده نسلش شد

حتی این تو کنسولا دستی هم صدق میکنه ضعیفترین کنسول دستی برنده نسل میشد نمونه اش گیم بوی کالر و ds و ......

این یه چیز عادیه

قیمت کنسول + طراحی زیبا + مصرف کم ( چه باتری چه مصرف برق) + تنوع بازی + قیمتا کم بازی و در دسترس بودن = موفقیت اون کنسول

هیچوقت سخت افزار عامل موفقیت نبوده و نیست و نخواهد بود اگر اینطور بود ویتا با این قدرت سخت افزاریبا فروش جهانی 6 میلیون جلو 3ds که خیلی ازش ضعیفتره اما فروش جهانی بالا 45 میلیون کنسول داره شکست نمیخورد ( که حتی خود سونی بگه ما ویتا ساپورت نمیکنیم)

مشکل اینجاست نینتندو سر wii u اشتباها بزرگ که باعث برشکست شدن کمپانی ها بزرگی مثل سگا شد دوباره تکرار کرده

کار که از نگرانی گذشته
اما در مورد کم گذاشتن سخت افزار از نسل 1 به بعد هر کنسولی که سخت افزارش از بقیه ضعیفتر بود برنده نسلش بود
این یه چیز عادیه
قیمت کنسول + طراحی زیبا + مصرف کم ( چه باتری چه مصرف برق) + تنوع بازی + قیمتا کم بازی و در دسترس بودن = موفقیت اون کنسول
هیچوقت سخت افزار عامل موفقیت نبوده و نیست و نخواهد بود.
:-o/:)
یه مقدار عجیب بود اول جمله هات!
ینی منظورت اینه سخت افزار ضغیف تضمین کننده فروش بیشتره!
اتفاق های تو گذشته افتاده دلیلی بر این نیست که عین همون این نسل هم تکرار میشه.
راجب مثال هایی که زدی شرایط تو "کنسول های خونگی" خیلی فرق کرده الان.
فروش کم وی یو به نسبت خوده وی بیانگر همین مساله هستش که سخت افزار قوی که همه شرکتها بیان و اونو ساپورت کنن تو تصمیم گیری قشر فعلی گیمرها مهم شده.
شرایط فعلی ثابت میکنه سخت افزار مهمترین عامل فروش کنسول شده وگرنه چه دلیلی داره ps4 بتونه تو us اینقدر به نسبت one بهتر بفروشه؟
گفتم شرایط بازار به نسبت سالهای پیش خیلی تفاوت کرده.
الان منم دوست دارم وی یو رو بخرم اگه توان خرید هر 3 کنسولو داشتم ولی بنظرت واسه کسی که فن نینتندو نیست و بین این 3 تا حق یک انتخاب داشته باشه چند درصد وی یو رو انتخاب میکنن؟

:-o/:)
یه مقدار عجیب بود اول جمله هات!
ینی منظورت اینه سخت افزار ضغیف تضمین کننده فروش بیشتره!
اتفاق های تو گذشته افتاده دلیلی بر این نیست که عین همون این نسل هم تکرار میشه.
راجب مثال هایی که زدی شرایط تو "کنسول های خونگی" خیلی فرق کرده الان.
فروش کم وی یو به نسبت خوده وی بیانگر همین مساله هستش که سخت افزار قوی که همه شرکتها بیان و اونو ساپورت کنن تو تصمیم گیری قشر فعلی گیمرها مهم شده.
شرایط فعلی ثابت میکنه سخت افزار مهمترین عامل فروش کنسول شده وگرنه چه دلیلی داره ps4 بتونه تو us اینقدر به نسبت one بهتر بفروشه؟
گفتم شرایط بازار به نسبت سالهای پیش خیلی تفاوت کرده.
الان منم دوست دارم وی یو رو بخرم اگه توان خرید هر 3 کنسولو داشتم ولی بنظرت واسه کسی که فن نینتندو نیست و بین این 3 تا حق یک انتخاب داشته باشه چند درصد وی یو رو انتخاب میکنن؟

بازم میگم کار از نگرانی گذشته یه نسل حدود 5 ساله حالا یکمی بیشترم در نظر بگیرم 2 سال اول خیلی خیلی برای کنسول مهمه وقتی 2 سال گذشت توفیقی بدست نیاورد دیگه به هیچ وجه به دست نمیاره

نه من بلکه تاریخ صنعت بزرگ گیم اینو نشون داده همیشه ضعیفترین سخت افزار برنده نسلش بوده موفقیت بسته به سیاست کمپانیه که اون 5 مورد گفتم در بر میگیره مثل این میمونه که بهترین دستگاه تراش فلزات داشته باشی تو انبار اما تبیلیغات و بازاریابی درست نکنی پس دستگاهت هیچوقت فروش نمیره

از قدیم گفتن دانستن تاریخ درس عبرت و راهنما آینده اس

یا اینو شنیدی میگن آدم از یه جا دوبار گزیده نمیشه

اینا نشون میدن تاریخ و تجربه مهمترین چیز تو زندگی همه هستش

مهمتر از این که تمام نسل ها تا الان چه کنسول ها خانگی چه کنسولا دستی همه ضعیفترین کنسول برنده شده این همه سال !!!!!!

الانم که نسل هشت هست فرق نکرده نمونه اش 3ds و ویتا نسل هشتی ( 3ds که ضعیفتره تونست ویتا با این قدرت نابود کنه در حدی که سونی دست از حمایت ویتا برداره)

ما درباره کنسول بازی صحبت میکنیم نه اسمارت فون و پاکت pc که با اونا مقایسه کنی باز این دوتا زمین تا آسمون فرق داره

wii u با همین سخت افزار فقط این اشتباهات نکرده بود مثل 1 سال اول عرضه بازی نداشت و ......... صد در صد برنده نسل بود با این اشتباهاتی که نینتندو کرده باید خواب موفقیت ببینه چون دیر به فکر اصلاح افتاده 2 سال خیلی خیلی دیره

اتفاقا تصمیمات اشتباه ماکروسافت درباره قیمت و اجباری بودن کینکت و قبول نکردن استفاده از بازیا دست دوم و مقاومتش و بعد عوض کردن تصمیماتش باعث شد ایکس باکس 1 کمتر از ps4 بفروشه

خودت گیمری همه این چیزا میدونی شاید یه بچه 15 ساله عمق مسائل نفهمه و سطحی نگاه کنه اما تو که گیمر با سابقه ای هستی این عمق مسائل میبینی و درک میکنی پس سطحی نگاه نکن

بازار همونه سیاست ها فرق میکنه ( از نسل 1 تا نسل هفت همین بازار بوده یهو آخر زمان نشده)

از قدیم گفتن دانستن تاریخ درس عبرت و راهنما آینده اس

یا اینو شنیدی میگن آدم از یه جا دوبار گزیده نمیشه

اینا نشون میدن تاریخ و تجربه مهمترین چیز تو زندگی همه

مهمتر از این که تمام نسل ها تا الان چه کنسول ها خانگی چه کنسولا دستی همه ضعیفترین کنسول برنده شده این همه سال !!!!!!
)
ببین راجب تاریخ باید بگم رو به تکامله و بحثش جاش اینجا نیست....
ولی دارم میگم اون حالت کنسول ضعیفتر=فروش بیشتر رو در حال "فعلی" میبینیم که نقض شده مگه معجزه ای چیزی رخ بده.
الان شرایط کامل عوض شده و اینو میشه حس کرد.
همین داستان 720p و 1080p میدونی چقدر اثر داره تو خرید واسه خیلی ها.
وقتی دور افتاده تو مبحث 4k و خروجی ها رفته رو 60 فریم , 1080p مسلمن سخت افزار مهمترین عامل میشه.
الان قبول کن گرافیک یه تریلر مهمترین نکته تو جذب خیلی از گیمرهای تازه کار هست و خب منم حق میدم بهشون چون تاثیر زیادی رو تو ایجاد هایپ داره روشون.
خودمم بیشتر موقع ها تحت تاثیر قرار میگیرم.
لازمه این ایجاد هایپ یه سخت افزار قویه.
ببین کلی رفیق تو خارج از ایران دارم و باهاشون در ارتباطم بیشترشون قید وی یو رو زدن و اومدن سمته ps4 از wii وقتی دلیل رو پرسیدم گفتن میخاستیم حال و هوای جدیدی رو تجربه کنیم.
در واقع نوع و تنوع تو گیم پلی منظورشون نبود بیشر در کل ساختار کلی رو تا حدودی یکنواخت میدیدن!
در کل امکان ورشکستکی نینتندو که یه جوکه ولی بنظرم نهایت تا دو سال دیگه نینتندو کنسول جدید رو بده.

ببین راجب تاریخ باید بگم رو به تکامله و بحثش جاش اینجا نیست....
ولی دارم میگم اون حالت کنسول ضعیفتر=فروش بیشتر رو در حال "فعلی" میبینیم که نقض شده مگه معجزه ای چیزی رخ بده.
الان شرایط کامل عوض شده و اینو میشه حس کرد.
همین داستان 720p و 1080p میدونی چقدر اثر داره تو خرید واسه خیلی ها.
وقتی دور افتاده تو مبحث 4k و خروجی ها رفته رو 60 فریم , 1080p مسلمن سخت افزار مهمترین عامل میشه.
الان قبول کن گرافیک یه تریلر مهمترین نکته تو جذب خیلی از گیمرهای تازه کار هست و خب منم حق میدم بهشون چون تاثیر زیادی رو تو ایجاد هایپ داره روشون.
خودمم بیشتر موقع ها تحت تاثیر قرار میگیرم.
لازمه این ایجاد هایپ یه سخت افزار قویه.
ببین کلی رفیق تو خارج از ایران دارم و باهاشون در ارتباطم بیشترشون قید وی یو رو زدن و اومدن سمته ps4 از wii وقتی دلیل رو پرسیدم گفتن میخاستیم حال و هوای جدیدی رو تجربه کنیم.
در واقع نوع و تنوع تو گیم پلی منظورشون نبود بیشر در کل ساختار کلی رو تا حدودی یکنواخت میدیدن!
در کل امکان ورشکستکی نینتندو که یه جوکه ولی بنظرم نهایت تا دو سال دیگه نینتندو کنسول جدید رو بده.

منم یه سوال دارم از نسل 1 تا 7 اینطور بوده نسل هشتمم همین روند ادامه داشته نمونه اش رقابت 3ds و ویتا حالا تو این 2 تا 3 ماه آخر زمان شد انقلاب بزرگ تو صنعت گیم شد؟

اگه داستان 720p و 1080p انقدر مهم بود ویتا که بازیاش hd ه 6 میلیون کنسول میفروخت 3ds که hd هم نیست بالا 45 میلیون؟؟!!!! ( این نظر شخصیته نه روند بازار و رند فروش کنسول ها )

اگه اینی که تو میگی بود هیچوقت امکان نداشت ds با cpu حدود 67 مگاهرتزی تو نسل هفت 155 میلیون کنسول بفروشه ( من درباره روند واقعی صنعت گیم صحبت میکنم که همه ازش خبر دارن نه نظر چند نفر درباره 4k )

خود منم wii u نمیگیرم چون تو سیاستاش تو این نسل اشتباه کرد

درسته این که نینتندو برشکست شه اصلا محاله خوابو خیاله

اما درباره کنسول جدید نینتندو اینکار نمیکنه وگرنه میشه مثل سگا سی دی و بی اعتمادی فن ها

منم یه سوال دارم از نسل 1 تا 7 اینطور بوده نسل هشتمم همین روند ادامه داشته نمونه اش رقابت 3ds و ویتا حالا تو این 2 تا 3 ماه آخر زمان شد انقلاب بزرگ تو صنعت گیم شد؟
اگه داستان 720p و 1080p انقدر مهم بود ویتا که بازیاش hd ه 6 میلیون کنسول میفروخت 3ds که hd هم نیست بالا 45 میلیون؟؟!!!! ( این نظر شخصیته نه روند بازار و رند فروش کنسول ها )
اگه اینی که تو میگی بود هیچوقت امکان نداشت ds با cpu حدود 67 مگاهرتزی تو نسل هفت 155 میلیون کنسول بفروشه ( من درباره روند واقعی صنعت گیم صحبت میکنم که همه ازش خبر دارن نه نظر چند نفر درباره 4k )
اما درباره کنسول جدید نینتندو اینکار نمیکنه وگرنه میشه مثل سگا سی دی و بی اعتمادی فن ها
داداش خوبم داریم راجب کنسول خونگی بحث میکنیم داستان کنسول دستی زمین تا اسمون به خاطر نوع کاربردشون فرق داره!
الان که تحول و انقلاب رخ داده دیگه :d
مجبوره کنسول جدید بده وگرنه همین طور باید شاهد رشد اختلافش با اون دوتا باشه.

- - -ویرایش - - -

داداش خوبم داریم راجب کنسول خونگی بحث میکنیم داستان کنسول دستی زمین تا اسمون به خاطر نوع کاربردشون فرق داره!

- - -ویرایش - - -

اگر نینتندو کنسول جدید بده دقیقا اشتباه بزرگ سگا رو انجام داده

- - -ویرایش - - -

داداش دو ساعت گفتم تو گیمر با سابقه ای سطحی نگر نیستی با این نظرت نشون دادای سطحی نگرم نیستی

انقلاب پشمک درست کردن نیست زیر ساخت میخواد فرهنگ سازی میخواد استقبال و حمایت مردمی میخواد زمان بره حداقل حداقل 20 سال زمان میخواد ( نه دو ماهه گوسفندم 2 ماه بزرگ نمیشه )

در ضمن درباره بازار کنسول خونگی صحبت میکنم نه اسمارت فون ها و پاکت pc ها( نه گوشی ویندوز فونی که کار کردی خوشت نیومده بیشتر اندروید دوست داری :d)

به همین خیال باش کنسول جدید بده همین اشتباه سگا کرد که وضعش این شد ( تو پست ها بالام درباره سگا سی دی گفتم به مطالبی که تایپ میکنم توجه کنی ممنونت میشم سر سری ازشون نگذر )

آخرین ویرایش:
فروش یک کنسول به سخت افزار اون ربطی نداره بلکه به تعداد بازی ها و تنوع اون ها مربوطه .
درسته نینتندو اوایل عرضه وی یو خیلی بد عمل کرد و بازی های زیادی براش عرضه نکرد ولی هنوز اول نسل هستش و نینتندو هنوز وقت داره اشتباهات قبل خودشو جبران کنه .
همونطور که تو E3 دیدیم نینتندو تازگیا داره خوب عمل میکنه . شاید وی یو نتونه به اون دوتای دیگه برسه ولی مطمعنا به یه شکست برای نینتندو تبدیل نمیشه .

وی یو این نسل رو واگذار نمیکنه
اگر همین روند فروش تا سال دیگه باقی بمونه که فروش وی یو بخاطر عرضه انحصاری ها زیاد میشه
xone شکست خورده مطلق این نسل هست و باید کنسول بازی سازی رو رها کنه سه نسل شکست تازگی هم 18 هزار نفر رو مایکروسافت اخراج کرده
من فن نینتندو بودم و میمونم اما باید قبول کنیم این نسل کار خیلی پیچیده شده
امیدوارم تا 3 سال آینده کنسول جدید نده
اگر پای عرضه باری انحصاری محکم بمونه میتونه فروش خوبی داشته باشه و با انحصاری ها ورق رو از سمت ps4 به سمت wiiu برگردونه

وی یو این نسل رو واگذار نمیکنه
اگر همین روند فروش تا سال دیگه باقی بمونه که فروش وی یو بخاطر عرضه انحصاری ها زیاد میشه
xone شکست خورده مطلق این نسل هست و باید کنسول بازی سازی رو رها کنه سه نسل شکست تازگی هم 18 هزار نفر رو مایکروسافت اخراج کرده
من فن نینتندو بودم و میمونم اما باید قبول کنیم این نسل کار خیلی پیچیده شده
امیدوارم تا 3 سال آینده کنسول جدید نده
اگر پای عرضه باری انحصاری محکم بمونه میتونه فروش خوبی داشته باشه و با انحصاری ها ورق رو از سمت ps4 به سمت wiiu برگردونه

کل بازی ها wii u

Cover Gallery

مثل انگری برید و .......

مشکل اصلی بنظرم بازی سازان نه لزوما خود نینتندو. درسته سخت افزار ضعیفی به مسبت بقیه داد بیرون. ولی هر چی باشه از ps3 اینا که بالاتره. غیز از اینه؟ پس چه دلیلی داره بازی سازا میان برای 360 و ps3 بازیاشونو منتشر میکنن، نوبت به wii u که میرسه میگن ضعیفه!
نمیدونم چرا. ولی بازی سازها کلا توی این نسل نینتندو رو بایکوت کردن. شاید اینطوری میخوان جلوی پیروزی دوبارشو بگیرن...
این یعنی شستشو دادن مغز گیمیرها! با بایکوت کردن بی دلیل نینتندو، میخوان بگن سخت افزار قوی پیروزه!

و اینکه خود نینتندو مگه چقدر در سال میتونه بازی بسازه که چشممون دنبال انحصاری ها باشه؟ همینجوریش وعداد بازیهای ماریویی بالا هست. دنبال آی پی جدید رفتن هم سرمایه و یکم ریسک میخواد که الان نینتندو توی شرایطی نیست که بخواد این کار رو بکنه.
به هر حال من دنبال پیروزی توی این نسل نیستم. این چیزا مهم نیست اصلا. فقط مهم اینه که wii u تا آخر سر پا بمونه و بتونه تجربه های نابی برامون ایجاد کنه.

کل بازی ها wii u

Cover Gallery

مثل انگری برید و .......

فکر کنم شما فقط اول لیست را نگاه کردی ;)
درسته بیشتر بازی هایی که قبلا برای وی یو اومدن عناوین خوبی نبودن ولی بازی های انحصاری که نینتندو می خواد در سال 2014 و 2015 برای وی یو عرضه کنه واقعا عناوین خیلی خوبی هستن و مطمعنا روی افزایش فروش وی یو تاثیر بسیار زیادی دارن .
Wii U Release Dates / Schedule (Upcoming Games)

من که اگر بتونم حتما wii u میگیرم

Super mario 3d world
Legend of zelda wind waker hd
Mario kart 8
Pikimin 3
Wounderful 101
Legocity undercover
Super smash bros
Zombie u
Nintendoland
Hyrule warriors
Legend of zelda
Starfox for wii u
Mario maker
Yoshi wooly worlds
Kirby rainbow curse
Captain toad treasure tracks
Xenoblade chronicles
Mario party 10
Fire emblem x shien megami
Donkey kong trophical freez
Sonic boom
...

اینا از جمله دلایل مهم خرید wii u هست به نظرم

اما خوب متسفانه مثلا به کمتر از ps4 بازیهاش هست در ایران و نایابتره
برای تعویض هم همینطور

آیا هنوزم میشه گفت wii u کم بازی انحصاری داره یا براش کم بازی انحصاری میاد ؟

من امیدوارم که بهتر تر هم میشه wii u

===============================================

[h=2]Wii U update version 5.1.0 out now, lets you transfer content between Wii U systems[/h]
wii_u_deluxe_set-656x328.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or