اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

بازی انحصاری کم واسش نمیاد. به جرات میشه گفت نینتندو همیشه پُر انحصاری‌ترین کنسول‌ها رو داشته.
ولی منظور از بازی کم میاد براش، لزوماً انحصاریها نیست. بازیهای مولتی‌پلتفرم کم میاد براش. که این باعث میشه نینتندو مجبور باشه تند و تند ماریو بده بیرون:| که خب این خوب نیست.

حالا باز شماها وضعتون خوبه. من کلاً باید یکم سلیقمو تعویض کنم!:d که نمیشه معمولاً:|
مثلاً من از بازی جاپونی اصلاً خوشم نمیاد ولی زینو بلید و هیرول واریورز و احتمالاً زلداها همشون جاپونیَن(منظورم ساخت ژاپن نیست. مدل بازیشون جاپونیه).
مثلاً من تا حالا زلدا بازی نکردم. غیر از یکی که روی DS بود. بد نبود بازی. ولی خب من خوشم نیومد. rpg دوست ندارم. جاپونیم باشه دیگه بدتر!
حالا این زلدایی که قراره بیاد رو احتمالاً میگیرم ببینم چجوریه. امیدوارم خوشم بیاد.
مثلاً همین هیرول واریورز کاملاً مشخصه بازی خوبیه. ولی چون جاپونیه، حال نمیکنم:( البته یه برنامهایی دارم واسشb-) میخوام برم داینستی واریورز رو واسه 360 دانلود کنم بازی کنم ببینم آیا میتونم از این سبک خودمو خوش بیارم یا نه(جمله بندیو:|)
همین کلاً:d

بازی انحصاری کم واسش نمیاد. به جرات میشه گفت نینتندو همیشه پُر انحصاری‌ترین کنسول‌ها رو داشته.
ولی منظور از بازی کم میاد براش، لزوماً انحصاریها نیست. بازیهای مولتی‌پلتفرم کم میاد براش. که این باعث میشه نینتندو مجبور باشه تند و تند ماریو بده بیرون:| که خب این خوب نیست.

حالا باز شماها وضعتون خوبه. من کلاً باید یکم سلیقمو تعویض کنم!:d که نمیشه معمولاً:|
مثلاً من از بازی جاپونی اصلاً خوشم نمیاد ولی زینو بلید و هیرول واریورز و احتمالاً زلداها همشون جاپونیَن(منظورم ساخت ژاپن نیست. مدل بازیشون جاپونیه).
مثلاً من تا حالا زلدا بازی نکردم. غیر از یکی که روی DS بود. بد نبود بازی. ولی خب من خوشم نیومد. rpg دوست ندارم. جاپونیم باشه دیگه بدتر!
حالا این زلدایی که قراره بیاد رو احتمالاً میگیرم ببینم چجوریه. امیدوارم خوشم بیاد.
مثلاً همین هیرول واریورز کاملاً مشخصه بازی خوبیه. ولی چون جاپونیه، حال نمیکنم:( البته یه برنامهایی دارم واسشb-) میخوام برم داینستی واریورز رو واسه 360 دانلود کنم بازی کنم ببینم آیا میتونم از این سبک خودمو خوش بیارم یا نه(جمله بندیو:|)
همین کلاً:d

کنسول های نینتندو همیشه تو بخش مولتی پلتفرم ضعف زیادی داشتند و کسی هم به خاطر بازی های مولتی پلتفرم کنسول های نینتندو را نمیخرید .
مشکل وی یو این بود که اوایل عرضه اش همین انحصاری ها را هم نداشت !
ولی نینتندو تازگیا داره خیلی بهتر عمل می کنه و کمبود بازی های انحصاری در اوایل عرضه وی یو را جبران می کنه .
همچنین نینتندو داره با ساخت و عرضه آی پی های جدیدی مثل Devil's Third , Splatoon , Hyrule Warriors و Bayonetta افراد بیشتری را جذب وی یو میکنه ( بایونتا را برای این نوشتم که قبلا روی کنسولای نینتندو نبود )

درسته. الان داره خوب عمل میکنه و امیدوارم همینطور ادامه بده.
البته منظورم از بازیهای مولتی اینه که معمولاً کسایی که 2تا کنسول دارن، معمولاً یکیو میذارن فقط برا انحصاریها و اون یکی رو میذارن برای بازیهای معمولی. حالا من اگه بخوام کنسول معمولیم WiiU باشه تکلیفم چیه؟:| بالاخره یک کنسول(هر کنسولی) چقدر مگه میتونه انحصاری بده بیرون در سال؟ برای ادامه‌ی حیات، بالاخره احتیاج به عناوین مولتی هست.

آخه جالبم اینجاس که خود بازی سازام واقعاً هیچ دلیلی برای عرضه نکردن بازیاشون برای WiiU ندارن! یکیو میبینی مثلاً مثل EA که فیفا 15 رو برای Wii هم داره عرضه میکنه، بعد یه کمپانی آشغالی مثل 2k، بر میگرده به من میگه: Upgarid yourself:|
درصورتی که همین 2k لعنتی، NBA 2k13 رو روی WiiU داده بود و بدون هیچ مشکلی هم بازی اجرا میشد. حالا چی شد که یهو بازیش غیر قابل اجرا شده؟! چطور روی 360 اجرا میشه ولی روی WiiU نه؟ درمورد کشتی کچ هم همینطور. تا THQ بود، تمام نسخه‌هاش برای Wii عرضه میشد. تا بازی افتاد دست این لعنتی، دیگه خبری از نسخه‌ی نینتندو نشد:|

Survey shows 50% increase in Wii U purchase intent following E3

140603225013-656x376.png

http://forum.bazicenter.com/thread90924/

آخرین ویرایش:
طبق نموداری که گذاشته، میبینیم که بهترین عملکرد رو نینتندو داشته، بعد از اون مایکروسافت. ولی سونی فروشش پایینتر اومده.
امیدوارم روز به روز این 50% بره بالاترb-)
زلدا هم که نیومده ترکوندهb-)

Smash Bros. Wii U/3DS tournament to be held at Gamescom 2014 - Nintendo Everything
نینتندو قرار هست در گیمزکام امسال,یک tournament از Smash Bros داشته باشه.
نسخه Wii U بازی SteamWorld Dig هم قرار هست تا آخر August منتشر بشه.تیم سازنده گفته زود تر از زمانی بود که انتظار داشتیم.
Captain Toad: Treasure Tracker هم در اروپا تا January سال 2015 تاخییر خورده.
نینتندو گفته که می خوایم در زمان مناسب بازی رو عرضه کنیم.
لاین اپ نینتندو برای گیمزکام 2014:
Wii U:

Super Smash Bros. for Wii U
Hyrule Warriors
Bayonetta 1
Bayonetta 2
Yoshi’s Woolly World
Mario Party 10
Captain Toad: Treasure Tracker
Sonic Boom: Rise of Lyric
Splatoon
Mario Kart 8
Nintendo 3DS:
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
Sonic Boom: Shattered Crystal
Monster Hunter 4 Ultimate
Fantasy Life
Disney Magical World
Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call

خبر قدیمی:
-گرافیک Disney Infinity 2.0 نسخه Wii U نزدیک تر هست به نسخه X360 که گرافیک خوبی داره.
خبر جدید:
-Shin’en قرار هست ماه دیگه اولین تصاویر از FAST Racing Neo رو منتشر کنه.
-در گیمزکام امسال یک کاراکتر جدید از Disney Infinity 2.0 رونمایی می شه.
-نینتندو دومین ناشر بزرگ در آلمان هست.

1. Electronic Arts (16.7%)
  2. Nintendo (13.2%)
  3. Ubisoft (13.1%)
[h=1][/h]

خبر قدیمی:
-گرافیک Disney Infinity 2.0 نسخه Wii U نزدیک تر هست به نسخه X360 که گرافیک خوبی داره.
خبر جدید:
-Shin’en قرار هست ماه دیگه اولین تصاویر از FAST Racing Neo رو منتشر کنه.
-در گیمزکام امسال یک کاراکتر جدید از Disney Infinity 2.0 رونمایی می شه.
-نینتندو دومین ناشر بزرگ در آلمان هست.

1. Electronic Arts (16.7%)
  2. Nintendo (13.2%)
  3. Ubisoft (13.1%)
نینتندو جدیدا داره عالی کار میکنه :x
مشخصه بالاخره دارن یاد میگیرن چه کاری بهتره :دی

گرافیک نزدیک به ایکس ۳۶۰ کجاش عالیه این دستگاها داره نسلش منقرض میشه تازه به گرافیک اون نزدیک شده حتی به اون نرسیده .
چی میگی شوما :| میگه تو این بازی :|
چند تا بازی برات مثال بزنم از کنسولای نسل هفتم بهتره تو وی یو ؟؟ :| یه نمونش ارکهام سیتی ارمورد ادیشن :دی نمونه دیگه سری اساین کرید تو وی یو :| وی یو سخت افزارش عالیه نسبت به نسل هفتم ولی بازی ها نمیتونن از کلش استفاده کنن :دی

گرافیک نزدیک به ایکس ۳۶۰ کجاش عالیه این دستگاها داره نسلش منقرض میشه تازه به گرافیک اون نزدیک شده حتی به اون نرسیده .
دقیقا کجای خبر گفته شده گرافیکش کمتر از نسخه x360 هست؟
When asked how the Wii U version stacks up between the Xbox versions in the visual department, company head Tony Beckwith said, “We are doing the Wii U version yes, and it’s closer to Xbox 360 to be honest and it looks really good.”
ازشون سوال شده که بین نسخه های XBOX یعنی نسخه های X360 و X1 به لحاظ بصری نسخه Wii U کجا قرار داره و گفتن که نزدیک تر هست به نسخه X360
خبر رو از عمد اینطور زدم که ببینم کسی خبر رو درست می خونه یا نه که متوجه شدم نه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or