اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

واسه کسیه که مایه داره هم میره ps4 میخره هم x1 هم wii u وگرنه واسه چند تا بازی ارزش نداره. بازی میکنی تموم میشه اونوقت باید بشینی سماق بمیکی.

آقا این Splatoon عجیب چیزی بود!!تایتان فال رو گذاشت تو جیبش!من شده بخاطر همین WiiU میگیرم!
Splatoon فوق‌العاده بود! دقیقاً یکی از دلایلی که من تا چند روز دیگه اگه خدا بخواد WiiU میگیرم، همین بازیه! از اون بازیا میشه ها! چه حالی بده آنلاین زدنش!:d

وگرنه واسه چند تا بازی ارزش نداره. بازی میکنی تموم میشه اونوقت باید بشینی سماق بمیکی.
مزاح کردی دیگه درسته؟!

FAST RACING NEO هم به صورت 60 فریم اجرا می شه,تیم سازنده گفته که اوایل غیر ممکن بود به صورت لاک بازی 60 فریم باشه.
Midna هم که دوستان Zelda فن می شناسنش و می دونن که در Hyrule Warriors هم به صورت قابل بازی هست اما در اوایل بازی دشمن هست.
Iwata, 2014:

Approve: 777,999
Oppose: 169,240
Approval Rating: 80.64%

Shigeru Miyamoto

Last Year:

Approve: 927,149
Oppose: 64,197
Approval Rating: 92.74%

This year:

Shigeru Miyamoto
Approve: 837,460
Oppose: 107,789
Approval Rating: 86.81%
A look at more Nintendo approval ratings (Miyamoto approval rating down) | GoNintendo - What are YOU waiting for?
حدود 2 درصد هم مال ایواتا رشد داشته.
و 6 درصد هم کاهش برای میاماتو
بازی AREAL هم که یک عنوان مستقل از سازندگان Metro Last Light و S.T.A.L.K.E.R هست هم قراره برای Wii U,PC,X1 و PS4 منتشر بشه.

سازندگان Outlast گفتن در حال حاضر برنامه ای برای انتشار Outlast برای Wii U ندارن.
Dev says there are currently no plans to release Outlast on Wii U - Nintendo Everything
Ubisoft گفته که Wii U نیاز داره بیشتر بفروشه و بخش بیشتری از بازار رو به دست بگیره.
گفتن تو E3 که با طرفدار ها صحبت می کردن,90 درصدشون دیوانه Nintendo بودن و خوب می شه که اگر اون ها Wii U تهیه کنند.
از کنفرانس Nintendo هم خوششون اومده و گفتن که Nintendo فرنچایز ها خوب زیادی رو داره.
Ubisoft again says Wii U needs sales to become a more mass market, liked E3 showing - Nintendo Everything
Shin'en هم گفته که قرار هست با FAST Racing Neo که سخت افزار Wii U رو به جلو ببرن.
"ما می دونیم که مردم واقعا دوست دارن بازی رو ببین.شما فقط یک بار می تونید بازیتون رو برای بار اول نشون بدید.در حین ساخت بازی ما متوجه شدیم که چیزهای زیادی بر روی Wii U نسبت به هر چیزی که (هر سازنده ای)نشون داده شده,ممکن هست.پس ما تصمیم گرفتیم تا بیشتر به اکتشاف سخت افزار بپردازیم و اون رو به جلو ببریم."
Shin'en trying to push the Wii U hardware with FAST Racing Neo - Nintendo Everything
Aonuma گفته که Ocarina of Time باعث شده که بیماری یک دختر بهبود پیدا کنه.
Aonuma recalls how Zelda: Ocarina of Time helped one girl recover from her illness - Nintendo Everything

مال منم بالاخره رسید

مبارک باشه :x

الان 1.470 پول نقد الان دارم نمیدونم wii u بخرم یا نه؟

آخه هم 25 هزار تومن کمه برای باندل ماریو خریدن هم رنگ مشکی دوست ندارم سفید دوست دارم

هم باید یه ویموت و نانچاک بخرم

هم lcd قدیمی دارم hdtv سی و دو اینچ هست که فقط کامپونت . vga . av . dvi و ...... میخوره hdmi نداره اصلا wii u هم دیگه خروجیش hdmi هستش

هک قسمت wii برای wii u چقدر هزینشه؟ با هارد اکسترنال بازیا اجرا میشن؟

آخرین ویرایش:
مال منم بالاخره رسید

به به. مبارکه. به جمع WiiU داران و گیمرهای حرفه‌ای خوش آمدی!:d
اگه خواستی آی‌دی نینتندو تو بده بِاَدونیم همون:d
خوش به حالت ویموت هم گرفتی. من ویموتم مال Wiiمه و موشن پلاس نداره:|
از همین الان بگم super mario bros u فوق‌العادس!

مبارک باشه :x

الان 1.470 پول نقد الان دارم نمیدونم wii u بخرم یا نه؟

آخه هم 25 هزار تومن کمه برای باندل ماریو خریدن هم رنگ مشکی دوست ندارم سفید دوست دارم

هم باید یه ویموت و نانچاک بخرم

هم lcd قدیمی دارم hdtv سی و دو اینچ هست که فقط کامپونت . vga . av . dvi و ...... میخوره hdmi نداره اصلا wii u هم دیگه خروجیش hdmi هستش

هک قسمت wii برای wii u چقدر هزینشه؟ با هارد اکسترنال بازیا اجرا میشن؟
تلویزیونه کارو خراب کرد!:d
تلویزیونو بنداز گردن یکی دیگه، خودت برو WiiUبخر:d
منم با سفید بیشتر حال میکردم ولی سیاهشم همچین بد نیست:d
سفید خیلی گیر نمیاد(تو ایران که اصلاً)
حالا نانچاک اون‌قدرا هم مهم نیست. معمولاً بازیها فقط به ویموت احتیاج دارن.
قسمت Wii هم خودت بگیر هکش کن. توی یکی از تاپیک‌ها یکی از بچه‌ها از یوتوب 3تا فیلم گذاشته بود. توی گوگل هم بزنی
how to play wii backups on wii u
فیلمهاش یوتوب میاد برات. من هکش نکردم و نمیکنم! دیگه حوصله‌ی دردسر ندارم:| ترجیح میدم بازیهای Wii رو بخرم. باخیال راحت بازیمو بکنم:|

داداش بیا این Id منه=Mehdialcaponi
من خودم با Wii Party U خیلی حال کردم مراحلش حرف نداره
تازگیا هم تنیس Wii Sport Club رو گرفتم اونم باحاله
حالا دنباله Mario Kart ام:(
والا میترسم خودم هکش کنم وگرنه خیلی دوس دارم بازی های wii رو روش اجرا کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or