دوستان ایشون چه آقای ارتگلی باشه چه نباشه به نظرم اینطور برخورد مناسب نیست ! اول اینکه این بنده خدا خودش هم باید از یه جایی بخره و وارد کننده نیست و همین که تو شروع کار با فروشگاه های بزرگی مثل dc رقابت می کنه خودش کلیه !پس تقصیر گرونی رو گردن ایشون نندازیم !
در ثانی چرا تا یکی یه کم کمرنگ می شه به هر علتی ما کلا خدماتش رو فراموش می کنیم ؟
تو همین سایت کلی آموزش و خبره که ایشون زحمتش رو کشیدند و حتی همین کارشون که به عنوان یوزر دیگه وارد شدند هم نشون دهنده علا قه شون به این فروم و بچه های اینجاست که نمی تونه ازشون دل بکنه .من از ادمین محترم خواهش می کنم که کاری نکنند که یه نفر با سابقه ایشون ترد بشه و مجبور شه با یه اسم دیگه فعالیت کنه ! به نظرم محرومیت دایمی منصفانه نبود.
همین برای ما بسه که کسی که ادعا فن نینتندو بودن و داشتن wii و عاشق wii بودن داشت فن ها نینتندو تاپیک خاک گرفته wii بهش جان تازه دادن این همه نقد بازیا wii و تاپیکا دیگه با موضوع ها مختلف درباره wii زده شد اما اصلا ارتگلی نیومد سر بزنه کلا 3 تا پست گذاشت که از این 3 تا 2 تاش گفته بود این بازی افت فریم داره . این یعنی بقیه آدم حساب نکرده این همه فن نینتندو و طرفداران wii که خودشم ادعا میکرد یکی از اوناسو اصلا آدم حساب نکرده
فن انقدر سخت کوش کی دیده؟ باید بگیم فن نینتندو فراری از نینتندو
اینم آگهی فروش wii خودش که فردا پس فردا خدایی نکرده نگین اصلا wii نداشته بزنید زیر همه چی
فروش یا تعویض کنسول wii کپی خور تمیز | انجمنهای پرشین تولز
خالا در کنار wii تاپیک ds هم پربار شد کلی مطلب و نقد و ........ قرار گرفت که ارتگلی فقط یه بار پست داد اونم اومد گفت حیدری مشکل داره من خودم فلش کارت اصل 2013 دارم خواستید میفروشم
یعنی فقط یه بار اومد اونم اومد دیگران الکی خراب کرد که بگه منم همونو دارم از من بخریدبخاطر این فعالیت ها شایان و پربار ارتگلی ممنونیم
حالا حیدری کیه؟ حیدری مغازه ای تو لبافه که بیشتر از 14 ساله کنسولا و لوازم کنسولا مختلف نینتندو داره
وقتی اسم فن یه کمپانی میاد فرقی نداره چه کمپانیی چه محصولی تعریف فن مشخصه فن ها حتی برای هم از هم میگذرن مثلا بازی داره رو هارد به فن دیگه میگه من فلان بازیو دارم بیا برات میریزم رو هاردت مفتی ( همون چیزی که الان بین فن ها نینتندو شاهدش هستیم)
اما هیچوقت یه فن از چیزی قیمتش مشخصه پول خیلی بیشتری از فن ها دیگه نمیگیره اگه بگیره دزده
به فرض بگیم مشتری کنسولا نینتندو کمه اما مثلا کسی نمیره مسافرت خارج از کشور دوتا wii u بزنه زیر بغلش بیاد ایران . میره به همکاراش که کنسول مثلا ps4 میارن میگه 5 تام wii u در کنار برات برای من بیار یعنی هزینه حمل فرقی نداره
پس چجوری ps4 که 400 دلاره الان تو بازار امروز 1.550 هزاره اما wii u که 300 دلاره میدن 1.600 هزار؟ این واضحه چون دست چند نفره که همم اونا رو میشناسن میخوان پول بیشتری در بیارن از فن ها نینتندو سوء استفاده میکنن
یه نمونه اش قرار بود یکی نمایندگی 3ds link فلش کارت هک 3ds بشه گفت 160 هزار پولشه اوایلم میداد 160 هزار بعد چند روز یهو شد 190 هزار
بقالی سرکوچمون که نیاورده مثلا نمایندگیه خیرسرشون