اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

از من میشنوی نخر.همه این کسانی که میان اینجا میگن بخر خودشون کنسولشونو فروختن.
تازه نینتندو داره ورشکست میشه و احتمال داره که دیگه براش بازی نیاد.

بهتر نیست این جمله نینتندو داره ور شکست میشه بزاری تو امضات؟؟ دیگه هر تاپیکی میری حتی تاپیکا ربطی به نینتندو نداره این جمله copy و past نکنی

یه زحمتی بکش یه خلاقیتی بکار ببر جمله copy و past میکنی یه تغییراتی توش بده خوبیت نداره فکر آدم انقدر بسته باشه نتونه یه جمله رو تغییر بده 100 هزار بار تو همه تاپیکا تکرار کنه

اصلا نینتندو برشکست بشه خب به تو ارتباطی داره؟ نه کنسول نینتندویی داری نه چیزی از نینتندو داری که !!!! حالا ما رو بگی که فن نینتندویم و کنسولاشو داریم مسائل کمپانی نینتندو برامون مهمه نه تویی که هیچ سنخیتی با نینتندو نداری فقط بلدی بیایی یه چیزی بگی تا بگی منم وجد خارجی دارم

ما و 155 میلیون نفری که ds خریدن و 100 میلیون نفری که wii خریدن همه نینتندو دوست داریم باهاش حال میکنیم نینتندو هرجوری هم بشه باهاش حال میکنیم حالا تو مشکلی داری؟ نکنه همه چیز دانی؟ هم ds برنده نسل هفت تو کنسول دستی شد هم wii برنده نسل هفت تو کنسول خونگی شد الانم که فعلا که 3ds برنده نسل هشت تو کنسولا دستی شده 3ds حدود 42 میلیون کنسول فروخته ویتا 6 میلیون کنسول فقط الان wii u که وضعش زیاد خوب نیست یه بچه ام باشه میفهمه یه کمپانی با این همه فروش و برنده شدن برشکست نمیشه انقدر مثل بچه ها 10 ساله نیا یه جمله نینتندو برشکست میشه تو تمام تاپیک ها copy و past نکن

وضع wii u الان خرابه اما منو بقیه فن ها میخوایم بخریم حالا کسی از شما نظر خواست؟ یعنی آزادی انتخاب نداریم باید حرفا شما گوش بدیم؟ تو اگه سنت به نسل هفت برسه و تونستی درک کنی 2 کنسول نسل هفت نینتندو برنده نسل شدن و 3ds نسل هشتی هم دیگه برنده نسل شده بعد بیا نظر بده

یه تاپیک زدی به اسم نینتندو داره برشکست میشه اصلا حقیقت برنده شدن نینتندو پنهان کردی انقدر متن دروغ بود که مدیرا محترم و فعال سایت پاکش کردن

نینتندو برشکست بشه ماکروسافت و سونی بهت پاداش میدن؟ نکنه مامور بی جیره و مواجب این 2 کمپانیی؟

آخرین ویرایش:
احسان جان بیخیال این دوستمونم یه چی میگه خوب
تمام کسایی که کنسول های نینتندرو تست نکردن باید حتما یبار تست کنن
من که خودم ps3 دارم الان هم 3ds گرفتم هیلی باحاله توی فکرم هستش یه Wii بگیرم
اصلا شاید نینتنئو توی گرافیک ضعیف باشه اما اون گیم پلی و حالی که بازیاش میدن یه چیز دیگش

من بعد از آتاری فقط طرفدار محصولات نینتندو بودم
اون زمان که نینتندو کنسول فامیکوم رو زد اصلا سونی و مایکروسافت کجا بودن
از همون ابتدا نو آوری داشت با اون تفنگ چقدر ما خاطره ساختیم
بعد این دو تا شرکت بجای گیم پلی گیر دادن به گرافیک بخاطر همین کنسولاشون صد تا عیب به هم میزنه همش خراب میشه نمیدونم 3 چراغ 2 چراغ چراغ زرد چراغ قرمز
اولین پولی که دستم بیاد حتما یک 3ds و wiiu میخرم

احسان جان بیخیال این دوستمونم یه چی میگه خوب
تمام کسایی که کنسول های نینتندرو تست نکردن باید حتما یبار تست کنن
من که خودم ps3 دارم الان هم 3ds گرفتم هیلی باحاله توی فکرم هستش یه Wii بگیرم
اصلا شاید نینتنئو توی گرافیک ضعیف باشه اما اون گیم پلی و حالی که بازیاش میدن یه چیز دیگش
حتما WII بگیر چون خودم هم PS3 دارم هم 3DS و WII ولی 1 ساعت PS3 بازی میکنم و 3 4 ساعت WII...
جدای از WII کنسول دستی 3DS فوق العادست و اینو رو این حساب میگم که ویتا هم داشتم ولی انصافا 3DS سرگرمیه محضه...
الانم هم روی WII و هم روی 3DS دارم زلدا بازی میکنم که فوق العاده است و گیم پلی عظیم و حیرت برانگیزی داره...

از من میشنوی نخر.همه این کسانی که میان اینجا میگن بخر خودشون کنسولشونو فروختن.
تازه نینتندو داره ورشکست میشه و احتمال داره که دیگه براش بازی نیاد.

یعنی فک کنم اون زمان که این حرفو زدی حواست نبود و فکر نکردی :دی
من خودم وی یو دارم و میتونم بگم خیلی از ps3 که دارم بهتره.بازی های معروف هم که براش اومده و بازی های اختصاصی نینتندو هم خیلی خوبن :)
در ضمن هر کی داره ورشکست میشه دلیل میشه دیگه هیچ کاری نکنه؟؟ :|

یعنی فک کنم اون زمان که این حرفو زدی حواست نبود و فکر نکردی :دی
من خودم وی یو دارم و میتونم بگم خیلی از ps3 که دارم بهتره.بازی های معروف هم که براش اومده و بازی های اختصاصی نینتندو هم خیلی خوبن :)
در ضمن هر کی داره ورشکست میشه دلیل میشه دیگه هیچ کاری نکنه؟؟ :|

این سامان ترولر معروفه نینتندوئه :دی
بدون اطلاعات میاد حرف میزنه !
یکم بره تحقیق کنه در مورد سرمایه ی نینتندو میفهمه که حالا حالا ها ورشکست نمیشه نینتندو...
But... Trollers don't need information... they just do their job :)

mario-kart-8-bundle-box-640x360.jpg

شایعه شده همراه بازی mario kart باندلش هم میخواد عرضه بشه
Mario Kart 8 Wii U bundle could be on its way [RUMOR] | Wii U

چه فایده وقتی تو بازار ما تا دسته میکشن روش...

بحث تا دسته کشیدن نیست
wiiu خیلی کم وارد میشه وقتی تعداد کم میاد هزینه ی بار میره بالا همچنین مالیات روی خرید کنسول میاد
تا حالا دستگاه از خارج نخریدید بدونید چه مشکلاتی داره

بحث تا دسته کشیدن نیست
wiiu خیلی کم وارد میشه وقتی تعداد کم میاد هزینه ی بار میره بالا همچنین مالیات روی خرید کنسول میاد
تا حالا دستگاه از خارج نخریدید بدونید چه مشکلاتی داره
همه این مشکلات رو میدونم ولی بحث اینه که همه این مشکلات برای xbox one و ps4 هم هست.
طرف هر سه کنسول نسل هشتی رو سفارشی از امارات میاره ولی wiiu بیشترین فاصله قیمت با قیمت اصلی رو داره...
ps4 رو که 400 دلاره میاره 1540 که دلار 3 تومن هم حساب کنیم میشه 1200 و کمتر از یک سوم این مبلغ به مبلغ کنسول اضافه میشه ولی wiiu رو که 300 دلاره و میشه 900 تومن رو 1450 حساب می کنن و یعنی بیش از یک دوم ارزش کنسول رو میکشن روش.ایشون سفارشی میارن و بحث کم و زیادش دیگه مطرح نیست ولی نمیدونم این تفاوتی که عرض کردم از چی ناشی میشه(به هر حال ایشون هم قیمت بازار رو میگیره و میبینه وقتی این کنسول داره 1600 تا 1700 فروخته میشه چرا باید کمتر از 1450 بده و با خودش میگه قیمت خیلی هم عالیه در حالی که قیمت بازار غیرعادلانه است و مطمئن باش اگر قیمت بازار کمتر از اینها بود همین آدم این کالا رو خیلی ارزون تر میداد...)

همه این مشکلات رو میدونم ولی بحث اینه که همه این مشکلات برای xbox one و ps4 هم هست.
طرف هر سه کنسول نسل هشتی رو سفارشی از امارات میاره ولی wiiu بیشترین فاصله قیمت با قیمت اصلی رو داره...
ps4 رو که 400 دلاره میاره 1540 که دلار 3 تومن هم حساب کنیم میشه 1200 و کمتر از یک سوم این مبلغ به مبلغ کنسول اضافه میشه ولی wiiu رو که 300 دلاره و میشه 900 تومن رو 1450 حساب می کنن و یعنی بیش از یک دوم ارزش کنسول رو میکشن روش.ایشون سفارشی میارن و بحث کم و زیادش دیگه مطرح نیست ولی نمیدونم این تفاوتی که عرض کردم از چی ناشی میشه(به هر حال ایشون هم قیمت بازار رو میگیره و میبینه وقتی این کنسول داره 1600 تا 1700 فروخته میشه چرا باید کمتر از 1450 بده و با خودش میگه قیمت خیلی هم عالیه در حالی که قیمت بازار غیرعادلانه است و مطمئن باش اگر قیمت بازار کمتر از اینها بود همین آدم این کالا رو خیلی ارزون تر میداد...)
ps4 رو چون تعداد اومده قیمت براش ارزون تر در میاد مثلا یک بار 500 تایی میارن دستگاه براشون در میاد 350 دلار اما برای wiiu اینجوری نیست

خداروشکر یکی از فروشنده های بی انصاف از این انجمن بن شده و نیست اینجا واسه جنساش بازارگرمی کنه و بابت کپی خور قسمت wii اونم نرم افزاری 100 هزار تومن پول بگیره و اسمش هم بزاره فن نینتندو!!!!

طبیعیه وقتی تعداد فروشنده نینتندو کم باشه و مشتری هم از اون کمتر قیمت عادلانه نمیشه پیدا کرد!

خداروشکر یکی از فروشنده های بی انصاف از این انجمن بن شده و نیست اینجا واسه جنساش بازارگرمی کنه و بابت کپی خور قسمت wii اونم نرم افزاری 100 هزار تومن پول بگیره و اسمش هم بزاره فن نینتندو!!!!

طبیعیه وقتی تعداد فروشنده نینتندو کم باشه و مشتری هم از اون کمتر قیمت عادلانه نمیشه پیدا کرد!
وسط کپی خور نرم افزاری دستگاه رو بریک بشه کل اون پولایی که در آورده باید بده برای تعمیر اون یک دونه
همیشه از زاویه مشتری نگاه نکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or